50e vippi – lainapäätös käytännössä heti ja rahat jopa nopeasti

Kirjoittaja: Atte S. Viimeksi päivitetty: syksyllä 2023.

50 euroa taitaa olla melkoisen perinteinen summa pikavipille. Se huomioiden onkin ehkä jopa vähän outoa, miten vähäistä 50e vippien tarjonta tätä päivittäessäni on netissä ainakin Suomessa. On kuitenkin edelleen jokunen lainapaikka, jotka voivat olla hyvä valintoja heille, jotka haluavat 50€ pikavipin. Alempana niitä listattuna.

Lainaa mahdollisesti 50 euroa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Cashday ja iRaha ovat osa samaa firmaa, joten voi hyvin mahdollisesti olla niin, että jos toinen niistä ei olisi valmis antamaan 50e pikavippiä, niin ei ole toinenkaan. Ferratum on osa eri firmaa, eli siitä antaako se lainaa ei voi tehdä ainakaan varmaa päätelmää sen suhteen, voiko iRahalta tai Cashdaylta saada 50 euron pikalainan.

50e vippi heti

Itselläni on melko tuoreita kokemuksia iRahasta. Niiden kokemusten perusteella siltä voi saada lainapäätöksen heti. Lisäksi rahat voi saada jopa todella nopeasti tilille. On tosin hyvä huomata ensinäkin se, että jokaisen pankin tilille ei välttämättä saa lainaa yhtä nopeasti ja toisekseen sillä, mihin kellonaikaan haluaa lainaa voi olla vaikutusta siihen, miten nopeasti vaikkapa 50e laina voidaan siirtää tilille. Noiden asioiden päälle on vielä hyvä huomata se, että ainakin tätä päivittäessäni iRaha sekä käsittääkseni myös Cashday haluavat 13,90€ lisäkulun muiden korkojen ja kulujen päälle, jotta ne ovat valmiit siirtämään lainan mahdollisimman nopeasti tilille.

50e vipin hinta

Jos ottaisi iRahalta 50 euron pikavipin ilman lisäpalvelua, niin pitäisi maksaa takaisin hieman alle 56 euroa. Mikäli lisäpalvelun ottaisi, niin pitäisi maksaa takaisin vähän alle 70 euroa. Ainakin noista ensimmäistä hintaa voi pitää melko edullisena siihen suhteutettuna, minkä verran kustannuksia pikavipit ovat perinteisesti saattaneet aiheuttaa. Mainitut hintatiedot perustuvat tietoihin, jotka olivat saatavilla, kun päivitin tätä sivua. iRaha ja muut lainapalvelut voivat tehdä muutoksia hinnoitteluunsa.

Joustoluotolta tai kertalainana

Ferratumilta voi nostaa 50 euron lainan sen joustoluotolta, kun taas Cashday ja iRaha tarjoavat 50e lainaa kertalainan muodossa. Joustoluotossa voi olla se etu, että jos huomaa ettei 50€ laina riitäkään, niin voi lainaa nostaa ainakin melko helposti alkuperäisen 50e lainan päälle, mutta sitten taas toisaalta tuo ei välttämättä ole hyvä juttu, jos haluaa minimoida sen, minkä verran korkoja tulee maksettua lainoista.

50 euroa luottokortilta?

Mikäli yksikään tällä sivulla listattu lainapalvelu ei vaikkapa tunnu hyvältä, niin voi joissakin tilanteissa eräänlainen varavaihtoehto olla 50€ käyttäminen luottokortilta. Tuossa tapauksessa erityisen käteviä voivat olla sellaiset luottokortit, joita voi käyttää kännykällä.

Miksi 50€ pikavippejä on aiempaa vähemmän?

Tuohon varsin selvä syy taitaa olla se, miten pikalainojen korkoja nykyään säädellään. Aiempaa tiukemmista korkorajoituksista on seurannut se, että useampi lainafirma on todennut, ettei niiden ole järkevää tarjota esimerkiksi 50 euron pikavippejä.