5G-liittymät – löydä halvin, nopein ja/tai paras 5G-liittymä

5G-liittymät edustavat seuraavaa vallankumousta matkapuhelinten käyttämisessä. 5G mahdollistaa nimittäin selkeästi entistä nopeamman puhelimen netin ja tuon myötä tekee kännykän käyttämisestä vielä huomattavasti aiempaakin antoisampaa. Vaikka 5G onkin vielä osittain tulevaisuuden teknologiaa, niin ovat suomalaiset operaattorit jo alkaneet tarjoamaan 5G-liittymiä. Toivottavasti tämä sivu auttaa sinua löytämään omasta näkökulmasta parhaan 5G-liittymä, oli se sitten esimerkiksi halvin 5G-puhelinliittymä.

Halvin 5G-liittymä

Tätä kirjoittaessa halvin 5G-liittymä on Moilta löytyvä rajaton 5G 300 Mbit/s -liittymä. Kyseisen liittymä ilmoitettu hinta on varsin hillityt 29€/kk. Myös Telialla on noin yhtä halpa 5G-puhelinliittymä, sillä siltä nimittäin löytyy nopeudeltaan Moin liittymää vastaava 5G-puhelinliittymä hintaan 29,90€/kk.

Noita molempia edellä mainittuja hintoja voi pitää 5G:stä kiinnostuneiden näkökulmasta varsin edullisina, sillä ne nimittäin eivät poikkea ihan hirveästi nopeiden 4G-puhelinliittymien hinnoista. Tilaa nyt Moin liittymä.

Vaikka 5G-liittymien hinnat ovatkin lähellä monien 4G-liittymien hintoja, niin on toki ihan hyvä tietää se, että on myös olemassa selkeästi halvempia 4G-liittymiä. Noita voi löytää esimerkiksi liittymävertailumme avulla.

Nopein 5G-liittymä

Kaikilta Suomessa toimivilta isoilta operaattoreilta, eli Elisalta, DNAlta, Telialta ja Moilta, löytyy tätä kirjoittaessa 5G-puhelinliittymä, jolle luvataan nopeutta jopa 1000 Mbit/s. Toki on hyvä hyvä huomata, että tuo on maksiminopeus, eikä ole takuuta siitä, että sen läheskään aina saavuttaisi.

Mikä on paras 5G-liittymä?

Tuohon ei voi antaa yksiselitteistä vastausta, koska kyseessä on aina ainakin kolmen henkilökohtaisen painotuksen yhdistelmä. Nuo kolme asiaa ovat liittymän netin nopeus, liittymän hinta ja se onko mielipiteitä eri operaattoreista. Tuo vika kohta voi liittyä esimerkiksi siihen, että tietää jonkin operaattorin tarjoavan erityisen hyvää asiakaspalvelua tai päinvastoin.

Oma henkilökohtainen mielipiteeni on kuitenkin se, että jokin Moin 5G-liittymistä saattaisi olla myös paras 5G-liittymä. Tuo on yhdistelmä Moin verrattain halpoja hintoja sekä sitä, että heidän kertomansa mukaan mihinkään heidän liittymiinsä ei liity määräaikaisuutta.

Tuo sitoutumispakon puuttuminen voi olla tärkeä asia erityisesti 5G-puhelinliittymien tapauksessa, sillä voi hyvin olla, että niiden hinnat tulevat laskemaan tulevaisuudessa jopa huomattavasti. Lisäksi Moissa on hyvää esimerkiksi se, että sen 5G-liittymät ovat Suomessa rajattomia.

Tätä kirjoittaessa Moilta löytyy kolme eri 5G-liittymää: 300 Mbit/s, 600 Mbit/s ja 1000 Mbit/s. Kaikki kyseiset liittymän kuuluvat ”Rajaton 5G” -tuoteperheeseen. Tarkista liittymien uusimmat hinnat.

Kenelle 5G-liittymä on hyvä valinta? Ennen kaikkea sen voi tällä hetkellä nähdä olevan erityisen hyvä valinta heielle, jotka tykkäävät uudesta teknologiasta ja/tai tarvitsevat todella nopean netin.

Haluatko tietoa muistakin halvoista liittymistä? Tuossa tapauksessa tämä sivu voi olla hyödyllinen.