Äänikirjatarjous vanhoille asiakkaille? – BookBeat? Storytel? Nextory? Elisa Kirja?

Äänikirjapalvelut tarjoavat jopa todella innokkaasti ilmaisia kokeilujaksoja uusille asiakkaille. Lisäksi ne saattavat joskus myös antaa alennuksia tilauksista uusille asiakkaille. Mutta tarjoavatko äänikirjapalvelut tarjouksia vanhoille asiakkaille? Ainakin osa. Se on kuitenkaan hyvä mainita heti alkuun, että en tiedä BookBeatillä, Nextorylla, Storytellillä tai Elisa Kirjallakaan olevaa jatkuvasti kaikille vanhoille asiakkaille tarjolla olevaa tarjousta. Tuo on tietysti ymmärrettävää, koska muutenhan ihmiset lopettaisivat tilauksiaan vähän väliä sillä idealla, että hyödyntävät vanhan asiakkaan alennuksen.

Näin vanhan asiakkaan tarjous voi olla mahdollinen

Vanhan asiakkaan tarjouksen voi mahdollisesti saada ensinäkin niin, että kun menee perumaan tilausta äänikirjapalvelulla, niin saattaa äänikirjapalvelu siinä vaiheessa ilmoittaa, että jos jatkatkin asiakkaana, niin saat esimerkiksi alennusta seuraavasta tilauksesta. Tuollaista tarjousta voisi kutsua esimerkiksi pitotarjoukseksi. Noin sen takia, että äänikirjapalvelu kokee paremmaksi pitää sinut asiakkaana kuin menettää, vaikka et maksaisikaan seuraavasta tilauksesta täyttä hintaa.

Tuollaista tarjousta ei kuitenkaan välttämättä läheskään aina tarjota. Mikäli siis menee perumaan omaa tilausta sillä idealla, että toivoo äänikirjapalvelun tekevän tarjouksen, niin kannattaa olla varma siitä, että äänikirjapalvelun tilaus ei lopu kesken. Onneksi ainakin Storytellillä vaikuttaisi saavan kuunnella tilausjakson loppuun asti, vaikka peruisikin tilauksen.

Tuon lisäksi vanhat asiakkaat voivat myös mahdollisesti saada tarjouksen, jos kuuluvat äänikirjapalvelun postituslistalle. Oma kokemukseni on se, että ainakin BookBeat lähettää jopa todella innokkaasti sähköpostiin tarjouksia, joilla houkutellaan takaisin maksavaksi asiakkaaksi. Nuo vanhan asiakkaan tarjoukset ovat vaikuttaneet olevan ainakin tyypillisesti tilausjakso joko hintaan 1€ tai hintaan 0,1€. Lisäksi ehkä hieman äänikirjapalveluihin verrattavissa olevana asiana, on oma kokemukseni Spotifyista se, että he aina välillä lähettävät varsin kivan tarjouksen, kun en ollut ainakaan kohtuulliseen aikaan heidän maksava asiakas.

Storytellilta en ole saanut sähköpostiini ainakaan montaa vanhan asiakkaan tarjousta. Ja sama koskee Nextory-äänikirjapalvelua ja Elisa Kirjaa. BookBeat voi siis hyvinkin olla Suomessa toimivista äänikirjapalveluista varmin veikkaus paikasta, josta saa vanhana asiakkaana tarjouksen.

Mitä tehdä, jos ei ole tarjolla tarjousta vanhoille asiakkaille?

Jos et ole vielä käyttänyt kaikkien äänikirjapalveluiden ilmaisia kokeiluja, niin voit aivan hyvin vaihtaa uudelle äänikirjapalvelulle ja hyödyntää sen tarjouksen uusille asiakkaille. Kokemusteni perusteella noita mahdollisia ilmaisia kokeiluja ei ole vaikutettu rajoitettavan mitenkään niin, että jos on jo käyttänyt tietyn palvelun ilmaisen kokeilun, niin ei voi käyttää toisen palvelun ilmaista kokeilua. Kuka tietää, ehkä hyödyntämällä jonkin toisen äänikirjapalvelun ilmaisen kokeilun voit jopa löytää oman uuden suosikkisi äänikirjapalveluista.

Kaikilta Suomessa toimivilta isoimmilta äänikirjapalveluilta on ainakin tätä kirjoittaessani mahdollista saada varsin mukava ilmainen kokeilu. Mikäli olet uusi asiakas tietyllä äänikirjapalvelulla, niin sinun pitäisi esimerkiksi alta päästää hyödyntämään tietyn palvelun ilmainen kokeilu.

Kokeile BookBeat ilmaiseksi.

Kokeile Elisa Kirja ilmaiseksi.