Apteekkituotteet.fi kokemuksia – hintataso, valikoima, alennuskoodi ja muuta

Monille on varmaan varsinkin viimeisen vuoden aikana tulleet tutuksi erinäiset nettiapteekit. Niin myös itselleni. Viimeisin nettiapteekeista, jota päädyin kokeilemaan oli Apteekkituotteet.fi. Löydätkin tältä sivulta kokemuksia kyseisestä palvelusta.

Valikoima, hintataso ja tilaaminen:
Apteekkituotteet.fi-palvelun valikoima näyttää ainakin omien kokemusteni perusteella varsin hyvältä ja hintataso verrattain edulliselta: löysin täältä tuotteen, jota ei ollut kovin monessa muussa nettikaupassa ja lisäksi kyseisen tuotteen hinta taisi olla tässä kaupassa halvin, mitä näin. Toki on hyvä huomata, että koska erilaisia apteekkituotteita on olemassa todella paljon, niin hyvin luultavasti on semmoisiakin tuotteita, mitä tästä nettiapteekista ei löydy ja joita löytyy, mutta joiden hinta on kalliimpi kuin joissakin muissa paikoissa.
Itse tilauksen tekeminen Apteekkituotteet.fi-verkkoapteekissa oli helppo ja nopeata kiitos esimerkiksi yksinkertaisen tilauslomakkeen ja sen, että palveluun ei tarvinnut rekisteröityä.

Maksaminen:
Myös tilauksen maksaminen oli helppoa Apteekkituotteet.fi-palvelussa, ja tarjolla myös oli iso kasa tunnettuja maksutapoja. Hyvä tiedostaa: Ainakin oman verkkopankkimaksuni jälkeen eteen jäi ehkä 5–15 sekunniksi tyhjä ruutu, joka sai vähän pelästymään, että epäonnistuiko maksu. Selain palasi kuitenkin lopulta Apteekkituotteet-verkkokauppaan, jossa oli esillä vahvistus tilauksesta.

Postikulut:
Apteekkituotteet.fi-palvelun postikulut vaikuttavat olevan varsin normaalit, eli esimerkiksi pienen paketin tapauksessa 3,95€, kun paketti haetaan Postin noutopisteestä. Apteekkituotteet.fi-sivuston perusteella ilmainen toimitus on tarjolla, jos tilaa yli 50 euron edestä muita tuotteita kuin lääkevalmisteita.

Toimitus:
Tein tilaukseni sunnuntai-iltana ja tiistaiaamuna sain sähköpostilla viestin, että paketti on lähetetty ja, että sen pitäisi olla toimitettu 1–2 arkipäivänä aikana. Ja paketti olikin perillä hyvin arvioidussa ajassa: sain keskiviikkona iltapäivällä viestin, että paketti on haettavissa postista.

Vastasivatko tuotteet tilattuja:
Tilaamani tuotteet toimitettiin pienessä ruskeassa pahvipaketissa ja ne olivat todella hyvin pakattuja. Sain kaikki tilaamani tuotteet ja ne myös olivat ehjiä, joskin tuotteet olivat semmoisia, että niiden rikki meneminen olisi ollut varsin yllättävää.

Yritys Apteekkituotteet.fi takana:
Apteekkituotteet.fi on Turussa sijaitsevan Länsikeskuksen apteekin verkkoapteekki. Käytännössä Apteekkituotteet.fi:n vaikuttaa omistavan Rohdos-Troppi Oy, joka on Länsikeskuksen apteekin tytäryhtiö/taustayhtiö.

Kuponkikoodi:
Apteekkituotteet.fi mahdollistaa kuponkikoodin käyttämisen tilatessa. En kuitenkaan ainakaan itse löytänyt yhtään toimivaa alennuskoodia. Ainakin tätä kirjoittaessa pitäisi kuitenkin olla mahdollista saada 5% alennus tilaamalla Apteekkituotteet.fi-uutiskirje.

Yhteenveto Apteekkituotteet.fi kokemuksista:
Olin kokonaisuudessa erittäin tyytyväinen Apteekkituotteet.fi-verkkokauppaan ja voisin hyvin tilata sieltä uudelleenkin.
Tällä sivulla olevat tiedot perustavat omiin kokemuksiini ja tekstin kirjoittamisen yhteydessä Apteekkituotteet.fi-sivustolta poimittuihin tietoihin. Eri ihmisten kokemukset voivat olla erilaisia ja palvelu itsessään voi tietysti tehdä muutoksia toimintaansa.