Autolainan kilpailutus nopeasti ja ilman sitoutumista netissä

Olen koonnut tällä sivulla olevaan vertailutaulukkoon paikkoja, jotka ovat kokemusteni perusteella erityisen hyviä valintoja lainojen kilpailutukseen. Voit käyttää niitä myös autolainan kilpailutukseen. Kaikkien näiden palveluiden kohdalla voi yrittää saada autolainaa enintään 60 000€. Koska näiden palveluiden mahdollisesti ehdottomat lainat ovat lähtökohtaisesti vakuudettomia, niin eivät ne välttämättä ole koroltaan yhtä halpoja kuin vakuudelliset autolainat.

Kaikkia näitä palveluita voi kokeilla ilmaiseksi ja ilman pakkoa ottaa mitään mahdollisesti tarjottua lainaa. Kun nuo asiat yhdistetään siihen, että palvelut ovat myös nopeita ja helppokäyttöisiä, niin voisin sanoa, että nämä palvelut voivat olla erityisen hyödyllisiä autolainaksi melko pientä lainaa varten. Toki kilpailutuksen kautta on mahdollista löytää myös ainakin varsin mukava isompi autolaina. Olen kirjoittanut omista kokemuksistani liittyen kaikkiin näihin palveluihin tälle sivustolle. Pääset halutessasi lukemaan noita esimerkiksi vertailutaulukon alapuolelta.

Kilpailuta autolaina

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kokemuksia listatuista palveluista:

Autolainan kilpailutus käytännössä

Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika, anna lainahakemukseen muut tiedot – nuo on normaalisti erittäin nopeata antaa, eikä esimerkiksi pankkitunnuksille tai liitteille ole tässä vaiheessa tarvetta – valitse lainan tarkoitus ajoneuvoon liittyväksi, tämän sivun ykkösvaihtoehdolla autolainan kilpailutukseen tuo on ihan vaan ”Ajoneuvo”, kokemusteni perusteella nuo vaihtoehdot kilpailutuksen kohteeksi on tavallisesti nimetty muuallakin erittäin selkeästi.

Olemassa olevan autolainan kilpailutus

Tällä sivulla mainittuja palveluita voi käyttää myös nykyisen autolainan kilpailuttamiseen. On kuitenkin ehkä hyvä olla ennakolta realistinen sen suhteen, että jos hakee autolainaa yhtä pitkällä maksuajalla kuin sitä nyt maksaa pois ja laina on otettuna joltakin järkevältä rahoituslaitokselta, niin voi olla vaikea löytää edullisempi korvaava autolaina. Olemassa olevan autolainan kilpailutuksen voi nähdä olevan hyödyllistä erityisesti silloin, jos haluaa muuttaa merkittävästi laina-aikaa.

Lyhyempään laina-aikaan vaihtaessa voi mahdollisesti saavuttaa euroissa mitaten halvemmat korkokulut, vaikka korkoprosentti nousisikin, koska korkoa peritään lyhyemmältä ajalta. Merkittävästi pidempään laina-aikaan vaihtaessa voi puolestaan pienentää kuukausieriä, vaikka korkoprosentti nousisikin, koska lainaa maksetaan pois useammassa erässä. Toki tuolloin lähtökohtaisesti lainasta yhteensä maksettava summa nousee. Jos sinulla on niin sanotusti kulutukseen suunnattuja luottoja, olivat ne sitten perinteisiä lainoja tai vaikkapa luottokorttivelkoja, niin voi olla järkevää niputtaa ne samaan pakettiin kuin korvaava autolaina, koska tuo voi auttaa alentamaan yhdistelyyn mahdollisesti tarjottavan lainan korkoprosenttia.