Avast Secureline VPN kokemuksia – toimiiko Avast VPN Netflixin kanssa? + muuta infoa

Käytin Avastin virustorjuntaa pitkään ja olin siihen jopa erittäin tyytyväinen. Tuon myötä odotukseni myös Avast Secureline VPN -palvelu kohtaan saattoivat ennen kokeilua olla varsin korkealla. Alta selviää, miten hyvä Avast VPN mielestäni lopulta oli.

Avast VPN – hyvät puolet

Avastin VPN:n ensimmäisenä plussana voi pitää sitä, että sille saa helposti ilmaisen kokeilujakson. Moni muu VPN-palvelu nimittäin tarjoaa kyllä erilaisia ”rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen” -kampanjoita, mutta perinteiset ilmaiset kokeilujaksot tuntuvat olevan harvassa. Avastin VPN -palvelun ilmaisen kokeilujakson pituus on 7 päivää, ja helppouden lisäksi tässä kokeilussa on hyvää myös esimerkiksi se, että Avast ei kokemusteni perusteella esimerkiksi tykitä ruudulle mainoksia kokeilujakson aikana.

Toisena Avastin VPN:n vahvuutena voi pitää sitä, että se on varsin helppokäyttöinen. Tuosta näkökulmasta hyviä asioita ovat esimerkiksi se, että VPN-ohjelma on varsin selkeä ja se, että se on tarjolla suomeksi.

Lisäksi tämän VPN-palvelun vahvuutena voi vielä pitää sitä, että se toimii ainakin joissakin tilanteissa oikein hyvin.

Heikkoudet – Avast VPN ja Netflix kokemuksia

Vaikka tällä VPN:llä onkin selkeitä vahvuuksia, niin päädyin omalta osaltani siihen, että en ainakaan tällä erää käytä sitä kuin ilmaisen kokeilujakson puitteissa. Syy tuohon on varsin selkeä: ainakin henkilökohtaisesti haluan, että käyttämäni VPN toimii Netflixin sekä mahdollisesti myös muiden suoratoistopalveluiden kanssa, ja Avastin VPN:n kanssa en saanut jenkki-Netflixiä toimimaan. Mikäli myös sinä haluat käyttää VPN-palvelua, joka toimii Netflixin kanssa, niin voin kokemusteni perusteella suositella NordVPN:ää.

Tuon Netflix-ongelman lisäksi Avastin VPN -palvelun heikkoutena voi pitää myös sitä, että sitä ei voi tilata esimerkiksi kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi. Avast nimittäin näyttää mahdollistavan vain vähintään vuoden tilaukset. Esimerkiksi edellä mainittu NordVPN mahdollistaa myös jopa vain kuukauden tilaukset.

Hinnat

Avast VPN -palvelun voi tilata vuodeksi, kahdeksi tai kolmeksi. Ja valita voi sen, että haluaako palvelun yhdelle laitteelle vai enintään viidelle laitteelle.

Mikäli tilaa palvelun vuodeksi yhdelle laitteelle, niin on kokonaishinta 47,88€ ja jos sen tilaa viidelle laitteelle vuodeksi, niin on hinta 59,88€. Kahdeksi vuodeksi tilattuna on puolestaan yhden laitteen -tilauksen hinta 71,76€ ja viidelle laitteelle tilattuna hinta on 95,76 euroa. Ja mikäli palvelun tilaisi kolmeksi vuodeksi yhdelle laitteelle, niin maksaisi se 107,64 euroa ja viidelle laitteelle kolmeksi vuodeksi tilattuna se maksaisi 143,64 euroa.

Hintoja koskevat tiedot on poimittu Avastin verkkosivustolta. Muutokset ovat luonnollisesti mahdollisia.

Avastin tausta: Avast Secureline VPN -palvelun taustalla oleva Avast-yhtiö on vuonna 1988 perustettu tšekkiläinen yhtiö, joka keskittyy tietoturvaratkaisuihin. Tätä nykyä Avast on listattuna Lontoon pörssissä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi Avast VPN ei toimi? On mahdollista, että jotkin palvelut ovat estäneet Avastin VPN-yhteyksillä niiden palvelun käyttämisen. Tarvittaessa kannattaa ainakin kokeilla katkaista VPN-yhteys ja sitten muodostaa se uudestaan. Tuo voi toimia myös siinä tapauksessa, jos VPN ei tunnu toimivan ollenkaan.

Onko olemassa alennuskoodia Avastin Secureline VPN -palvelua varten? Ei näytä olevan. Onneksi Avast kuitenkin näyttää tarjoavan jatkuvasti hyviä alennuksia kaikille uusille asiakkaille.

Mikäli jostakin erityisestä syystä haluat käyttää alennuskoodia VPN-palvelun ostamiseen, niin löydät tältä sivulta muutaman NordVPN-alennuskoodin.

Onko olemassa muita fiksuja VPN-palveluita, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson? Ainakin F-Securen FREEDOME. Kyseinen VPN tosin näyttäisi kärsivän samasta Netflix-ongelmasta kuin Avast VPN. Halutessasi löydät täältä lisätietoja FREEDOMESTA.