Bank Norwegian kokemuksia ja tietoa sen tarjonnasta vuonna 2024

Bank Norwegian tarjoaa Suomessa esimerkiksi lainaa, luottokorttia ja säästötiliä. Käsitellen tällä sivulla Bank Norwegiania omien kokemusteni ja tätä kirjoittaessani saatavilla olleiden tietojen näkökulmista.

Bank Norwegian laina

Kun lähtee hakemaan Bank Norwegianilta lainaa, niin saattaa ainakin tätä kirjoittaessani saada helposti kuvan, että pienin mahdollinen lainasumma olisi 5 000€. Tuo ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Minimilainasumma on 1 000€ ja tuon voi valita helposti lainasummaksi viimeistään itse varsinaiseen lainahakemukseen päästessään. Suurin mahdollinen lainasumma Bank Norwegianilla on 60 000€. Mahdolliset laina-ajat alkavat vuodesta ja enintään laina-aikaa voi hakea 15 vuotta. Voi perustellusti todeta, että Bank Norwegianin laina-ajat ja lainasummat ovat nettilainalle poikkeuksellisen kattavat.

Kokemusteni perusteella Bank Norwegianin lainan suurimpana vahvuutena voi pitää mahdollisuuksia saada se. Bank Norwegianin laina voi hyvinkin olla ainakin isompien lainasummien kohdalla tätä kirjoittaessani useimmille hakijoille myönnettävä nettilaina.

Bank Norwegianin lainojen koroissa voi olla paljon eroja. Halvimmillaan lainat ovat vähintäänkin kulutusluotoiksi edullisia ja jopa yhdistelylainoiksi melko edullisia. Suosittelen tarkistamaan mahdollisen oman lainatarjouksen todellisen vuosikoron hyvin ennen päätöstä lainan nostamisesta. Kokemusteni perusteella Bank Norwegianin lainojen korot ovat tyypillisesti melko tarkasti pienimmän mahdollisen ja korkeimman mahdollisen koron välissä, mutta vaihtelua voi siis olla.

Bank Norwegianin laina voi olla saatavilla melko nopeasti, mutta varsinainen pikalaina se ei ole. Laina on kuitenkin lähtökohtaisesti vakuudeton ja saatavilla ilman takaajaa. Nuo asiat voivat nopeuttaa huomattavasti aikaa lainahakemuksen tekemisestä siihen, että laina on pankkitilillä. Bank Norwegian mahdollistaa yhteishakijan lisäämiseen lainahakemukseen. Yhteishakija voi entisestään parantaa mahdollisuuksia lainatarjouksen saamiseen.

Bank Norwegianin laina on niin sanottu kertalaina. Mikäli haluat joustavamman rahoitusratkaisun, niin voi tämä sivun seuraavassa osiossa käsiteltävä Bank Norwegianin luottokortti olla hyvä valinta.

Yhteenvetona voi mielestäni todeta, että Bank Norwegian lainan on nettilainaksi hyvä laina. Ei kuitenkaan tietenkään täydellinen laina. Hae lainaa Bank Norwegianilta.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianilta voi hakea myös sen yhdessä Visan kanssa toteuttamaa luottokorttia. Kyseisellä luottokortilla on selkeitä vahvuuksia. Ensimmäisenä voi mainita sen, että Bank Norwegianin lainan tapaan myös sen luottokortti voi olla poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet saada.

Toisena Bank Norwegianin luottokortin vahvuutena voi pitää sitä, että se on tarjolla ilman kuukausi- ja vuosimaksua. Tuo mielestäni korostaa tämän kortin eräänlaiseksi harvoin käytettäväksi vararahastoksi ottamisen järkevyyttä.

Bank Norwegian tarjoaa myös korotonta maksuaikaa käytetylle luotolle. Tuo koroton maksuaika on enintään 45 päivää, eli varsin pitkä. Johtuen kuitenkin siitä, miten käytetystä luotosta laskutetaan, ei koroton maksuaika ole tyypillisesti noin pitkä.

Bank Norwegianin luottokorttia käyttäessä voi myös saada tiettyjä erityisetuja. Nuo sisältävät esimerkiksi matkavakuutuksen ja niin sanotut rahapisteet (”cashpoints”). Noita ei kuitenkaan saa automaattisesti kaikesta kortin käyttämisestä.

Mikäli Bank Norwegianin luottokortilta käytettyä luottoa ei maksa pois korottoman maksuajan sisällä, niin alkaa käytetylle luotolle kertymään korkoa, joka ei ole valtavan halpaa. Ei se toki ole myöskään samaa tasoa kuin vaikkapa joidenkin vuosien takaisten pikavippien korot, mutta jos tavoitteenasi on löytää pitkällä maksuajalla tarkastellen edullinen luotto, niin halvempiakin vaihtoehtoja voi löytyä varsin helposti.

Yhteenvetona Bank Norwegianin luottokortista voi mielestäni todeta, että se voi olla jopa erittäin hyvä luottokortti, jos sitä käyttää lyhytaikaiseen rahoitukseen. Sen sijaan se ei mielestäni sovi siihen, että roikottaa pitkiä aikoja käytettyä luottoa kerryttämässä korkokuluja. Hae nyt Norwegianin luottokorttia.

Bank Norwegian säästötili

Bank Norwegianin säästötili voi olla houkutteleva vaihtoehto heille, jotka hakevat talletetuille rahoille parempaa korkoa kuin tyypilliset käyttötilit tarjoavat. Norwegianin säästötilin korko ei ainakaan tätä kirjoittaessani ole samaa tasoa kuin parhaiden määräaikaistalletusten korot, mutta se jää mielestäni yllättävän vähän matalammaksi. Noin on varsinkin, jos valitsee perinteisen Bank Norwegian säästötilin sijaan sen Säästötili plus -vaihtoehdon. Tätä kirjoittaessani Säästötili plus tarjoaa 0,5 prosenttiyksikköä korkeampaa korkoa kuin perinteinen Säästötili.

Miinuksena Säästötili plussan suhteen on sitten se, että siltä voi tehdä kalenterivuodessa enintään kuusi kulutonta nostoa, kun taas perinteiseltä Säästötililtä niitä voi tehdä ainakin periaatteessa rajattomasti. Voi olla hyvä huomata, että ainakin tätä kirjoittaessani tuo nostorajoitus koskee kalenterivuotta (1.1–31.12), eikä mitä tahansa vuoden ajanjaksoa.

Bank Norwegian huijaus?

Koska Bank Norwegian on suosittu ja tunnettu rahoituslaitos, niin on täysin mahdollista, että joku yrittää tehdä huijauksia esittämällä edustavansa sitä. Suosittelen olemaan erityisen tarkkana, jos saat sähköpostilla tai tekstiviestillä viestin, jossa pyydetään pankkitunnuksien käyttämistä. En kuitenkaan ole saanut mitään syytä olettaa, että Bank Norwegian itsessään olisi huijaus.

Kannattaa kuitenkin siis lainojen tapauksessa tarkistaa hyvin juuri itselle tarjotun lainan korkoehdot, koska niissä voi olla isoja eroja Norwegianin tarjoamien lainojen välillä. Olen listannut Bank Norwegianin tällä sivustolla alasivulle, jolla käsittelen mielestäni erityisen luotettavia lainapalveluita. Hae lainaa Bank Norwegianilta.