BookBeat alennuskoodi 2021 – Nappaa ilmainen BookBeat kuukausi

BookBeat on yksi Suomen parhaista äänikirjapalveluista ja lisäksi jo todella suosittu. Tuosta huolimatta BookBeat antaa uusille asiakkaille ilmaista kokeiluaikaa. Normaalisti tuo kyseinen kokeiluaika on 2 viikkoa. Tätä kirjoittaessa on kuitenkin tarjolla alennuskoodi, jolla ilmaista kokeiluaikaa saa peräti kuukauden. Alla tiedot.

  • Tarjouksen tyyppi: Kuukausi ilmaista kokeiluaikaa, normaalin kahden viikon sijaan.
  • Aktivoimiseen tarvittava asia: Alennuskoodi.
  • Kyseinen BookBeat alennuskoodi: Superviikko
  • Alennuskoodi on voimassa: 12.4.2021–18.4.2021

Hyvä huomata ilmaiseen kokeiluaikaan liittyen: Yksi BookBeatin ominaisuuksista on niin sanottu perhetili. Sen myötä yhdelle BookBeat-tilille voi lisätä muita käyttäjiä hintaan 4,90€/kk (tilejä voi lisätään enintään 5 ja kaikista lisätyistä tileistä siis veloitetaan erikseen 4,90€/kuukausi). Ja mikäli omalle BookBeat-tilille lisää muita käyttäjiä sinänsä ilmaisen kokeilujakson aikana, niin veloitetaan heidän lisäämisestään. Eli tuon asian kanssa kannattaa olla tarkkana, jos ei halua kuluttaa rahaa.

BookBeatin hinnoittelu: BookBeatillä on tätä kirjoittaessa kolme eri maksutasoa, eli ”Basic”, ”Standard” ja ”Premium”. Noista Basic maksaa 9.99€/kk ja mahdollistaa enintään 20 tunnin kuuntelemisen/lukemisen kuukaudessa, Standard maksaa 14.99€/kk ja tuo käyttöaikaa 100 tuntia kuukautta kohden ja rajattomasti käyttöaikaa tuova Premium maksaa normaalisti 19.99€/kk.

Onko kuukauden ilmainen kokeilujakso sama kuin 31 päivän? Monesti äänikirjojen kuuntelemisessa voi mennä hyvä tovi, joten sillä onko kyseessä 28 päivän vai esimerkiksi 31 päivän kokeiluaika voi olla vaikutusta siihen, miten ajoittaa kirjan kuuntelemisen. Tässä tapauksessa kannattaa olettaa, että tarjottu ilmainen kuukausi on neljä viikkoa, eli 28 päivää – tuon pitäisi auttaa sen varmistamisessa, että kirja ei jää kesken.

Tarjolla myös e-kirjoja: Vaikka BookBeat mielletäänkin erityisesti ihan vaan äänikirjapalveluksi, niin on sen tarjonnassa mukana myös e-kirjoja, niitä voi lukea esimerkiksi matkapuhelinta käyttäen.