BookBeat: 4 viikon ilmainen kokeilu tällä uudella alennuskoodilla (syyskuu 2020)

BookBeat on yksi Suomen parhaista äänikirjapalveluista ja lisäksi jo todella suosittu. Tuosta huolimatta BookBeat antaa uusille asiakkaille ilmaista kokeiluaikaa. Normaalisti tuo kyseinen kokeiluaika on 2 viikkoa. Tätä kirjoittaessa on kuitenkin tarjolla alennuskoodi, jolla ilmaista kokeiluaikaa saa peräti 4 viikkoa. Alla tiedot.

  • Tarjouksen tyyppi: 4 viikkoa ilmaista kokeiluaikaa, normaalin kahden sijaan.
  • Aktivoimiseen tarvittava asia: Alennuskoodi
  • Kyseinen BookBeat alennuskoodi: SYKSY2020
  • Tarjous on voimassa: 9.9.2020–16.9.2020

Hyvä huomata ilmaiseen kokeiluaikaan liittyen: Yksi BookBeatin ominaisuuksista on niin sanottu perhetili. Sen myötä yhdelle BookBeat-tilille voi lisätä muita käyttäjiä hintaan 4,90€/kk (tilejä voi lisätään enintään 5 ja kaikista lisätyistä tileistä siis veloitetaan erikseen 4,90€/kuukausi). Ja mikäli omalle BookBeat-tilille lisää muita käyttäjiä sinänsä ilmaisen kokeilujakson aikana, niin veloitetaan heidän lisäämisestään. Eli tuon asian kanssa kannattaa olla tarkkana, jos ei halua kuluttaa rahaa.

BookBeatin hinnoittelu: BookBeatillä on kaksi eri maksutasoa ”Basic” ja ”Premium”. Noista Basic maksaa normaalisti 9,90€/kk ja Premium tavallisesti 16,90€/kk. Noiden kyseisten tilien erona on se, että Basic-tasolla saa kuukausittaista luku- ja kuunteluaikaa (kaiketi yhteensä) enintään 20 tuntia. Premium-tasolla tuota tuntirajoitusta ei ole. Pikaisella selauksella vaikuttaa siltä, että yksittäinen BookBeatin listoilta löytyvä äänikirja kestää keskimäärin noin 6–8 tuntia, eli jos kuuntelee enintään pari keskimääräistä äänikirjaa per kuukausi, niin voi Basic-taso riittää. On kuitenkin hyvä huomata, että BookBeatillä löytyy myös äänikirjoja joiden pituus on yli 20 tuntia.

Onko 4 viikon kokeiluaika sama kuin 1kk? Monesti äänikirjojen kuuntelemisessa voi mennä hyvä tovi, joten sillä onko kyseessä 28 päivän vai esimerkiksi 31 päivän kokeiluaika voi olla vaikutusta siihen, miten ajoittaa kirjan kuuntelemisen. Tässä tapauksessa kannattaa olettaa, että 4 viikkoa on ihan vaan 28 päivää.

Tarjolla myös e-kirjoja: Vaikka BookBeat mielletäänkin erityisesti ihan vaan äänikirjapalveluksi, niin on sen tarjonnassa mukana myös e-kirjoja, niitä voi lukea esimerkiksi matkapuhelinta käyttäen.

Vieritä ylös