BookBeat 60 päivää – Storytel 60 päivää? Elisa Kirja 60 päivää?

Kirjoittaja: Atte S. Päivitetty viimeksi: syksy 2023.

60 päivän ilmainen kokeilu äänikirjapalveluihin tuntuisi olevan varsin haluttu ja vähintäänkin joiltakin äänikirjapalveluilta se voikin onneksi olla mahdollista saada ainakin joskus. Tällä sivulla on tietoa mahdollisista 60 päivän ilmaisista kokeiluista Suomessa erityisen hyvin tunnettuja kaupallisia äänikirjapalveluita varten.

BookBeat 60 päivää ilmaiseksi

BookBeat on tarjonnut varsin vaihtelevasti eri pituisia ilmaisia kokeilujaksoa. Nyt tätä päivittäessäni tarjolla pitäisi olla normaalisti ilman mitään koodia 30 päivän ilmainen kokeilujakso, mutta jos käyttää koodia superviikko, niin pitäisi tarjolla olla 60 päivän ilmainen kokeilu. Tämän koodilla tarjolla olevan 60 päivän ilmaiskokeilun pitäisi olla tarjolla 1.10.2023 asti, sen jälkeen nähtäneen, onko vielä jotenkin saatavilla noin pitkä vai vain lyhyempi ilmainen kokeilu. Avaa nyt BookBeat-tili.

Storytel 60 päivää ilmaiseksi?

En löytänyt mistään edes aiemmin tarjolla ollutta Storytel 60 päivää ilmaiseksi -tarjousta. Oletan siis, että Storytel ei tarjoa tuollaista, jos on edes koskaan tarjonnut. Onneksi kuitenkin Storytel on varsin hyvä äänikirjapalvelu ja tarjoaa esimerkiksi tämän sivuston käyttäjille ainakin tätä kirjoittaessani mukavan 30 päivän ilmaisen kokeilun. Avaa nyt Storytel-tili.

Elisa Kirja 60 päivää ilmaiseksi?

Elisa Kirja ja S-Card yhdessä tarjosivat 60 päivän ilmaista kokeilua 31.7.2023 asti. Nyt tämän sivun päivittämisen aikaan tuo tarjous on kuitenkin siis umpeutunut. Päivityksen aikaan Elisa Kirja kuitenkin tarjoaa mukavaa 45 päivän ilmaista kokeilua. Tuo on kiva huomioiden varsinkin se, että tavallinen ilmainen kokeilu Elisa Kirjalla on vaikuttanut olevan 30 päivää. Avaa Elisa Kirja -tili.

Lähtökohtaisesti kaikkien tällä sivulla mainittujen ilmaisten kokeilujen pitäisi olla tarjolla vain palveluiden uusille asiakkaille. Mikäli olet siis jo jonkin tai jopa useamman mainitun palvelun käyttäjä, mutta et kaikkien niin voi olla hyvä idea rekisteröityä ilmaista kokeilua varten sellaiseen palveluun jota et vielä käytä.

Aikaraja: 60 päivän ilmainen kokeilu voi olla todella houkutteleva, koska sen aikana voi uskoa pystyvänsä kuuntelemaan jopa monta kirjaa ilmaiseksi kokonaan. Valitettavasti on kuitenkin niin, että 60 päivänkin ilmaiset kokeilut ovat ainakin tyypillisesti rajoitettuja myös sen suhteen montako tuntia kirjoja pystyy kuuntelemaan. Onneksi kuitenkin nuo tuntirajat tuntuisivat olevan sen verran reiluja, että vähintään yksi kirja pitäisi tyypillisesti olla mahdollista kuunnella loppuun asti. Pisimmillä aikarajoilla jopa useampi.