BookBeat, Elisa Kirja ja Storytel: paras opiskelija-alennus?

Monet yritykset tarjoavat opiskelijoille alennusta. Taloudellisessa mielessä niiden toive lienee se, että saamalla opiskelijat asiakkaiksi jo silloin, kun heillä on mahdollisesti vähemmän rahaa käytettävissään, niin tykästyvät he yritykseen niin paljon, että jatkavat myös normaalilla hinnalla yrityksen palveluiden käyttämistä valmistuttuaan. Myös ainakin pari äänikirjapalvelua vaikuttaa yrittävän tuota taktiikkaa. Tällä sivulla on tietoa mahdollisista tarjouksista opiskelijoille kolmella Suomessa toimivalla suurella kaupallisella äänikirjapalvelulla: BookBeatillä, Elisa Kirjalla ja Storytellillä.

BookBeat opiskelija-alennus

BookBeat tarjoaa korkeakouluopiskelijoille noin 50% alennuksen Basic-tilauksesta. Tuon tilauksen normaalihinta on 9,99€/kuukausi, mutta opiskelija voi saada sen hintaan 4,99€/kuukausi. Jotta voi olla mahdollista saada tämä alennus, pitää käyttää koodia ”opiskelija”. Ilman lainausmerkkejä. BookBeatin mukaan myös opiskelijat voivat tuosta alennuksesta huolimatta saada alkuun ilmaisen kokeilujakson. Avaa BookBeat-tili.

BookBeatin Basic-tilauksella saa kuunnella kirjoja kuukaudessa enintään 20 tuntia. Tuo ei ihan ole ihan valtavasti, sillä pisimmät äänikirjat saattavat kestää pidempään kuin tuon ajan. BookBeatin Premium-maksutasolla kirjoja saa kuunnella 100 tuntia kuukaudessa, mutta opiskelijoille ei näytä olevan alennusta tuosta maksutasosta. Tavallinen hinta kyseisellä maksutasolla on 19,99€/kk. Avaa BookBeat-tili.

Elisa Kirja opiskelijoille?

En löytänyt Elisa Kirjalta mitään erikoistarjousta opiskelijoille, en alennusta enkä esimerkiksi pidennettyä ilmaista kokeilujaksoa. Opiskelijoidenkin pitäisi tietysti päästä hyödyntämään Elisa Kirjan muut mahdolliset tarjoukset. Elisa Kirjan tavallinen ilmainen kokeilujakso on pituudeltaan 30 päivää. Myös alennuksia tilausten normaalihinnoista voi olla tarjolla. Avaa Elisa Kirja -tili.

Storytel opiskelija-alennus

Storytel tarjoaa korkeakouluopiskelijoille Unlimited-tilauksen hintaan 8,49€/kk. Tuon tilauksen normaalihinta on ainakin tätä kirjoittaessani 24,99€/kk, eli alennus on varsin mukava. Storytellin Unlimited-tilaustasolla saa kuunnella kirjoja rajattomasti. Se voi siis sopia hyvin myös äänikirjojen suurkuluttajille. Storytellin tarjous opiskelijoille on siinäkin mielessä kiva, että alkuun pitäisi kuitenkin saada 7 päivää ilmaista kuunteluaikaa. Katso Storytel opiskelijoille.

Nextory opiskelijoille?

Tiedossani ei ole Nextorylta löytyvää alennusta kaikille opiskelijoille tai edes esimerkiksi pelkästään korkeakouluopiskelijoille.

Yhteenveto: paras tarjous opiskelijoille äänikirjapalveluilla?

BookBeatin tarjous mahdollistaa äänikirjojen kuuntelemisen maksamalla pienimpään hintaan. Toisaalta äänikirjoja voi olla mahdollista kuunnella ilmaisilla kokeilujaksoilla jopa useampi kuukausi. Storytellin tarjous opiskelijoille on prosentuaalisesti jopa selkeästi parempi kuin BookBeatin tarjous opiskelijoille. Vaikka Storytellin tarjoushinta opiskelijoille ei ole yhtä halpa kuin BookBeatin, niin on se mielestäni silti paras tarjous opiskelijoille. Katso Storytel opiskelijoille.

Tiedot tarjouksista olivat saatavilta tämän sivun kirjoittamisen aikaan. Äänikirjapalvelut voivat tehdä muutoksia tarjouksiinsa.

Sivun aiheeseen liittyvää: