BookBeat, Elisa Kirja ja Storytel: useampi käyttäjä – millä paras perhetili?

Useimmat Suomessa toimivat äänikirjapalvelut tarjoavat mahdollisuuden niin sanottuun perhetiliin. Käytännössä siis siihen, että yhteen tilaukseen voi lisätä useamman käyttäjän. Mutta mikä äänikirjapalvelu on paras useammalle käyttäjälle? Tällä sivulla on hieman tietoa eri palveluiden perhetileistä.

BookBeat perhetili

BookBeat tarjoaa tavallisena tilausvaihtoehtona kaksi maksutasoa: Basic ja Premium. Basicin tavallinen kuukausihinta on 9,99€/kk ja Premiumin 16,99€/kk. Basicillä saa kuunnella enintään 20 tuntia kuukaudessa ja Premiumilla enintään 100 tuntia kuukaudessa. Molempiin noihin tileihin pystyy lisäämään useampia käyttäjiä. Basicin kohdalla jokainen lisätty käyttäjä maksaa 4,90€/kk ja Premiumin kohdalla 5,99€/kk. Vaikka Premiumin kohdalla uudet käyttäjät maksavat sinänsä enemmän, niin voi Premium-tilaus mielestäni olla perhetilin kohdalla parempi vaihtoehto.

Tuo johtuu siitä, että Premiumilla saa kuunnella 5 kertaa niin paljon tunteja kuin Basic-tilauksella, mutta perhetilin lisäprofiilit maksavat vain 1,09€/kk enemmän kuin Basic-tilin kohdalla. Niin sanotun pääkäyttäjän kohdalla ero noiden kahden tilaustason välillä on 7 euroa.

Lisäprofiileja BookBeatillä voi lisätä enintään neljä molemmilla maksutasoilla. On hyvä huomata, että perhetilin käyttäjät voivat käyttää BookBeatiä samaan aikaan ja kaikki saavat saman verran käyttöaikaa kuin päätilin käyttäjälle kuuluu, eli enintään 20 tai 100 tuntia kuukaudessa. Avaa nyt BookBeat-tili.

Storytel Family

Storytellin perhetili tunnetaan Family-tilauksena. Family sisältää jokaiselle käyttäjälle 100 tuntia käyttöoikeutta kuukaudessa. Yhteensä Family-tilauksessa voi olla enintään 6 käyttäjää. Family-tilauksen halvin maksutaso sisältää kaksi käyttäjää. Tuollaisen kahden käyttäjän tilauksen hinta on 20,98€/kk. Tuosta hinta nousee 5,99€/kuukausi jokaista uutta käyttäjää kohden. Tuo tarkoittaa sitä, että jos käyttäjiä on täydet kuusi kappaletta, niin maksaa tilaus kuukaudessa 44,94 euroa.

Mahdollisten käyttäjää kohden olevien käyttötuntien suhteen Storytel Family vertautuu saman palvelun Premium-tilaukseen. Kyseinen tilaus maksaa yhdeltä käyttäjältä 14,99€/kuukausi. Mikäli 6 henkilöä ostaisi oman Storytel Premium -tilauksen, niin kustantaisi se yhteensä 89,94 euroa. Family-tilauksen valitseminen voi siis Premium-tilauksiin verrattuna tuoda jo kuukaudessa yhteensä 45 euron säästön. Avaa nyt Storytel-tili.

Elisa Kirja perhetili?

Elisa Kirja ei tarjoa perhetiliä, eli jokaisen joka haluaa käyttää Elisa Kirja -palvelua, pitää hankkia oma tili. Elisa Kirjan halvempi maksutaso maksaa normaalisti 9,99€/kk ja sillä saa kuunnella enintään 20 tuntia kuukaudessa ja kalliimpi maksutaso maksaa 16,99€/kk ja sillä saa kuunnella enintään 110 tuntia kuukaudessa. Avaa nyt Elisa Kirja -tili.

Myös esimerkiksi nämä tämän sivuston sivut saattaisivat kiinnostaa sinua:

Äänikirjat ilmaiseksi

Paras opiskelija-alennus äänikirjapalveluilla?

Hinta- ja ominaisuustiedot perustuvat tämän sivun kirjoittamisen aikaisiin tietoihin. Palvelut voivat tehdä muutoksia.