BookBeat tarjous 1€? – Nextory tarjous 1€?

1€ tarjoukset äänikirjapalveluita varten tuntuvat kiinnostavan monia. Valitettavasti sellaisten löytäminen voi kuitenkin olla melkoisen vaikeaa, kokemusteni ja tietojeni perusteella joidenkin äänikirjapalveluiden tapauksessa mahdotonta.

BookBeat tarjous 1€?

En muista, että BookBeat olisi koskaan tarjonnut uusille asiakkaille esimerkiksi kuukautta tai 60 päivää hintaan 1€. Sen sijaan, BookBeat kyllä vaikuttaisi lähettävän noita 1€-tarjouksia innokkaasti sähköpostiin, jos on keskeyttänyt/lopettanut oman BookBeat-tilauksen. Ja itse asiassa tuossa tapauksessa, BookBeatiltä voi saada jopa 0,1€-tarjouksen. Molemmilla noilla tavoilla hinnoitteluilla tarjouksilla BookBeat näyttäisi tarjoavan kuukauden verran Basic-tilausta, tuon normaalihinta on tätä päivittäessäni 9,99€. Kiva tietää: Jos et ole vielä käyttänyt BookBeatiä, niin voit käyttää sitä ilmaiseksi ihan kivan kokeilun puitteissa – varmasti monen mielestä mukavampaa kuin esimerkiksi se, että joutuisi maksamaan edes euron samasta käyttöajasta. Avaa nyt BookBeat-tili. Jos olet jo hyödyntänyt BookBeatin ilmaisen kokeilun, mutta et Elisa Kirjan ilmaista kokeilua, niin haluat ehkä hyödyntää sen. Avaa Elisa Kirja -tili.

Nextory tarjous 1 €?

En löytänyt edes umpeutunutta Nextory 1€ tarjousta. Voi siis hyvin olla, että sellaista ei ainakaan Suomessa ole ollut koskaan tarjolla. Ainakaan sitä ei pitäisi olla tarjolla nyt, kun kirjoitan tätä sivua. Mutta kuten BookBeatin tapauksessa, niin myöskään Nextoryn 1€ tarjouksen puuttuminen ei välttämättä ole iso ongelma varsinkaan uusien käyttäjien näkökulmasta, sillä Nextory tarjoaa kivan ilmaisen kokeilun ainakin tätä kirjoittaessani. Nextorylta saa nimittäin ilmaista kokeiluaikaa vähintään 30 päivää. Tosin tämän ilmaisen kokeilun kanssa on sama juttu kuin BookBeatin ilmaisen kokeilun kanssa, eli ilmainen kokeilu ei ole kuunteluajan suhteen rajaton.

Haluatko tietoa uusista äänikirjatarjouksista?

Budjetti.fi voi lähettää sinulle sähköpostilla ilmaiseksi tietoa uusista tarjouksista äänikirjapalveluita varten. Voit saada tarjouksia tällä sivulla mainittujen äänikirjapalveluiden lisäksi myös ainakin Storytel-äänikirjapalvelua varten.

Äänikirjatarjoukset

Lisää äänikirjapalveluista tällä sivustolla