BookBeat tarjous 1€ tai Nextory tarjous 1€? Onko edes sellaisia?

1€ tarjoukset äänikirjapalveluita varten tuntuvat kiinnostavan monia. Tuo on siinä mielessä yllättävää, että en ole muistaakseni nähnyt koskaan ainakaan yhtään Suomessa hyvin tunnettua palvelua varten 1€ tarjousta. Ja tuo tilanne on myös nyt tätä sivua kirjoittaessani. Onneksi kuitenkin suositut äänikirjapalvelut tarjoavat noin muuten varsin kivoja tarjouksia varsinkin uusille asiakkaille. Alla on vielä melko lyhyesti kahden sellaisen palvelun tarjouksista uusille asiakkaille, joita varten nämä 1€ tarjoukset tuntuvat olevan erityisen kiinnostavia.

BookBeat tarjous 1€?

En tiedä onko tällaista edes ollut koskaan tarjolla, mutta ainakaan tätä sivua kirjoittaessani sellaista ei pitäisi olla tarjolla. Tuo ei kuitenkaan sinänsä välttämättä ole ainakaan iso ongelma, koska BookBeat tarjoaa kivan 0€ tarjouksen. Nimittäin vähintään 30 päivää ilmaista kokeiluaikaa, noin siis ainakin tämän sivun päivittämisen aikoihin. BookBeatin 0€ kokeilutarjoukset ovat tosin ainakin normaalisti myös tuntirajoitettuja. Avaa nyt tili BookBeatille.

Nextory tarjous 1 €?

En löytänyt edes umpeutunutta Nextory 1€ tarjousta. Voi siis hyvin olla, että sellaista ei ainakaan Suomessa ole ollut koskaan tarjolla. Ainakaan sitä ei pitäisi olla tarjolla nyt, kun kirjoitan tätä sivua. Mutta kuten BookBeatin tapauksessa, niin myöskään Nextoryn 1€ tarjouksen puuttuminen ei välttämättä ole iso ongelma, sillä Nextory tarjoaa kivan ilmaisen kokeilun ainakin tätä kirjoittaessani. Nextorylta saa nimittäin ilmaista kokeiluaikaa vähintään 30 päivää. Tosin tämänkin kanssa on sama juttu kuin BookBeatin ilmaisen kokeilun, eli myös Nextorylla on rajoitettu sitä, kuinka monta tuntia voit kuunnella äänikirjoja ilmaisen kokeilun aikana.

1€ tarjouksia voi olla jatkossa tarjolla

Vaikka siis ainakaan tätä sivua päivittäessäni BookBeat eikä Nextory tarjoa käsittääkseni 1€ tarjousta, niin on mahdollista, että sellainen tulee tulevaisuudessa tarjolla. Ne nimittäin vaikuttaisivat bisnesmielessä varsin järkeviltä: monelle ihmiselle 1 euron ja 0€ ero yksittäisestä hankinnasta ei ole ainakaan valtavan iso, ja sillä, että tarjotaan palvelu käyttöön 0 euron sijaan yhdellä eurolla, saadaan mahdollisesti vältettyä olettamus siitä, että kyseistä tai vastaavaa palvelua pitäisi päästä käyttämään ilmaiseksi.

Toki voi hyvin olla niin, että niin pitkään kuin edes yksi iso äänikirjapalvelu Suomessa tarjoaa ilmaista kokeilua, niin eivät sen kilpailijat uskalla lopettaa niiden tarjoamista. Toki eräänlaisena vaihtoehtona tuossa voisi olla se, luodaan vaikkapa tarjous, jossa ilmoitetaan heti alkuun että ensimmäiset 30 päivää maksaa 0€, mutta seuraavat 30 päivää 1€. Tuo voisi toimia esimerkiksi 60 päivän ilmaisjakson korvaamisessa.