Cashday-lainapalvelu – Onko Cashday hyvä valinta lainapaikaksi?

Cashday on varsin uusi pikavippipaikka. Niitä ei enää nykyään juurikaan ilmesty markkinoille. Mutta onko Cashday hyvä paikka pikavippiä varten? Tällä sivulla on hieman tietoa.

Cashdayn korot ja kulut

Cashday veloittaa pikavipeistään lähes suurinta mahdollista nimellistä vuosikorkoa mitä tätä kirjoittaessani saa, eli 19%. Sen lisäksi jokaisesta pikavipistä tulee maksettavaksi vielä 5€ kiinteä kulu. Nuo huomioiden Cashdayn lainat olisivat vielä niiden tyypillisillä maksuajoilla mitattuja ainakin melko edullisia. Varsinkin vanhoihin pikavippeihin verrattuna.

Cashdaylla on kuitenkin yksi mahdollinen lisäkulu, joka ei välttämättä ole kovin miellyttävä ainakaan pientä pikavippiä haluaville. On nimittäin niin, että jos haluaa lainan mahdollisimman nopeasti omalle tilille, niin pitää siitä maksaa jokaista nostettua lainaa kohden ainakin tätä päivittäessäni 13,90€ ylimääräinen kulu. Vaikkapa 25 euron pikavipin kohdalla tuo voi tuntua melko kovalta. Toisaalta taas esimerkiksi satasen pikavipin tapauksessa se ei enää ole suhteellisesti ottaen niin kova, vaikkakin toki ikävä.

Lopputulos lienee kuitenkin se, että Cashday sopii kulujen suhteen parhaiten lainapaikaksi silloin, jos on valmis odottamaan rahojen tilille saamista. Toki taitaa olla niin, että varsinkin pienten pikavippien tapauksessa tuo ei monesti ole käytännössä mahdollista.

Cashdayn nopeus ja helppous

Cashdaylta vaikuttaisi olevan todella nopeata ja helppoa hakea lainapäätös. Olen itse ottanut lainaa saman taustafirman iRahalta, kokemuksia löytyy täältä, ja Cashday tuntuisi olevan lainan haluamisen suhteen täsmälleen samanlainen lainapalvelu. Se voikin siis nopeuden ja helppouden suhteen olla jopa todella hyvä valinta lainapaikaksi.

Yhteenveto

Cashday voi olla hyvä valinta lainapaikaksi, mutta jos ottaa vain pienehkön lainasumman ja haluaa sen nopeasti tilille, niin ei se ole valtavan edullinen lainapaikka. Hae nyt lainaa Cashdaylta.