Creditstar kokemuksia – Omia aitoja kokemuksiani

Creditstar on yksi varsin harvoja lainapaikkoja, joka tarjoaa edelleen pikavippiä Suomessa. Tuon myötä aiempaa useammat voivat olla kiinnostuneita siitä. Jaan tällä sivulla omia kokemuksiani kyseisestä lainapaikasta. Sekä niitä asioita, jotka ovat mielestäni olleet erityisen hyvin ja niitä, jotka olisivat voineet olla ainakin hieman paremmin.

Creditstar on varsin helppokäyttöinen lainapalvelu. Sen lainahakemus voisi olla hieman lyhyempi, mutta ainakaan itseltäni ei vaadittu lainaa varten mitään liitteitä. Tuo on tietysti erittäin mukavaa lainaamisen nopeuden suhteen. Jos Creditstarilta lähtee hakemaan lainaa, niin voi olla hyvä tietää se, että se vaikuttaisi ajoittain olevan varsin valmis tarjoamaan lainaa ja toisaalta joskus lainaa tuntuisi olevan erittäin vaikea saada siltä. Tuosta johtuen siitä, että ei mahdollisesti ole aiemmin saanut Creditstarilta lainaa, ei voi ainakaan täysin varmaksi päätellä, etteikö sitä voisi saada nyt.

Creditstarin lainasummat ovat mielestäni pikavipille varsin kätevät: minimi on 50 euroa ja enintään lainaa voi saada 2 000 euroa. Myös laina-ajat ovat varsin kattavat, eli minimissään 30 päivää ja enintään vuosi. Ei siis mielestäni moitittavaa näiden asioiden suhteen.

Lainan voi kokemusteni perusteella saada Creditstarilta nopeasti tilille. Voi kuitenkin hyvinkin olla pankkikohtaista vaihtelua siinä, miten nopeasti mahdollinen laina tulee tilille. Lisäksi esimerkiksi se, mihin kellonaikaan lainaa hakee voi vaikuttaa siihen, voiko lainan saada käytännössä heti pankkitilille.

Creditstarin asiakaspalvelu on kokemusteni perusteella ihan hyvää. Se oli nopeata ja sain ainakin ihan OK avun tilanteeseeni.

Korkoja Creditstar on alentanut paljon ja ne ovatkin nykyään varsinkin siihen suhteutettuna, millaisia pikavippien korot olivat ennen jopa halpoja. Toki korkoprosentit eivät edelleenkään ole halpoja, jos vertailukohdaksi otetaan isot vakuudelliset lainat. Creditstarin laina on siis luonnollisesti vakuudeton ja kokemusteni perusteella myös saatavilla ilman takaajaa.

Onko Creditstar huijaus? Creditstar voisi kokemusteni perusteella hieman selkeyttää sen viestintää, mutta en ole saanut syytä pitää palvelua sinänsä huijauksena. Creditstarin luotettavuuden puolesta puhuu omien kokemusteni lisäksi myös se, että se on toiminut varsin pitkään Suomessa.

Kokonaisuutena olen arvioinut Creditstarin 4/5 lainapaikaksi. Eli se on siis mielestäni hyvä, mutta ei täydellinen lainapalvelu. Hae nyt lainaa Creditstarilta.