E-kirjat ilmaiseksi – Paljon ilmaisia e-kirjoja

E-kirjat ovat ehkä jääneet vähän äänikirjojen jalkoihin niiden vallankumoukseen aikaan, mutta e-kirjojenkin ystäville on nykyään oikein kivoja palveluita, joiden avulla nauttia niitä. Parasta on ehkä se, että koska kilpailu kirjapalveluiden välillä on niin kovaa, niin voi hyviä e-kirjoja päästä lukemaan ilmaiseksi jopa useamman kuukauden ajan. Tuo on sen ansiota millaisia ilmaiskokeiluita johtavat kirjapalvelut tarjoavat. Tällä sivulla on hieman tietoa niistä.

Storytel – 30 päivää ilmaiseksi

Storytel-palvelussa on laaja valikoima kirjoja ja se on omien kokemusteni perusteella erittäin miellyttävä palvelu käyttää. Kun tuohon yhdistää sen, että se näyttäisi äänikirjojen ohella panostavan paljon myös e-kirjoihin, niin voi se olla oikeinkin hyvä valinta e-kirjojen ystäville. Storytelliltä on ainakin tätä kirjoittaessani mahdollista saada 30 päivän ilmainen kokeilu. Avaa nyt Storytel-tili.

BookBeat – 30 päivää ilmaiseksi

BookBeatillä on sen kertoman perusteella aivan valtava valikoima kirjoja. Äänikirjojen lisäksi myös e-kirjoja vaikuttaisi olevan hyvin. BookBeat tarjoaa erityisen mukavia ilmaisia kokeilujaksoja. Tätä päivittäessäni siltä on mahdollista saada ilmaista kokeiluaikaa uutena asiakkaana 30 päivää. Avaa nyt BookBeat-tili.

Elisa Kirja – 30 päivää ilmaista

Myös Elisa Kirjalta voi olla mahdollista saada e-kirjojen ilmaista käyttöoikeutta mukavasti. Ainakin tätä päivittäessäni myös siltä on nimittäin sitä tarjolla uusille asiakkaille 30 päivää. Avaa nyt Elisa Kirja -tili.

Uusille asiakkaille & aikarajoitus: Tällä sivulla listatut ilmaiset kokeilut e-kirjoja varten voivat siis olla jopa todella mukavia. On kuitenkin ainakin kaksi juttua, mitkä voi olla hyvä tiedostaa niiden suhteen. Ensimmäinen on se, että tarjoukset ovat lähtökohtaisesti vain palveluiden uusille asiakkaille. Kivaa pitäisi kuitenkin olla se, että jos olet jo käyttänyt yhden tai kahden palvelun ilmaisen kokeilun, mutta ainakin yksi on vielä käyttämättä, niin pitäisi se voida käyttää. Toinen asia mikä näiden ilmaisten kokeilujen suhteen voi olla hyvä tietää on se, että päivärajoitusten lisäksi niissä on ainakin normaalisti myös tuntirajoitus sen suhteen miten paljon aikaa voit käyttää e-kirjojen lukemiseen. Ainakin Elisa Kirjan tuntirajoitus vaikuttaisi kuitenkin olevan ainakin varsin reilu. Avaa nyt Elisa Kirja -tili.