Edullinen laina pitkällä maksuajalla – Maksuaikaa jopa 20 vuotta

Mikäli haluaa lainalle pitkän maksuajan, niin on tietysti erittäin toivottavaa, että laina on myös edullinen eli koroiltaan halpa. Löydät tältä sivulta suositeltuna paikkoja hakea edullista lainaa pitkällä maksuajalla.

Omalaina – löydä heti edullinen laina pitkällä maksuajalla

Omalaina on palvelu, joka voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen. Omalainan kertoman perusteella tuota kilpailutusta voidaan tehdä jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. On siis helppo päätellä, että Omalaina on palvelu, jonka kautta voi mahdollisesti löytää edullisen lainan. Kun tuohon yhdistetään se, että Omalainan kautta voi hakea laina-aikaa jopa 20 vuotta, niin on helppo tulla siihen tulokseen, että Omalaina on hyvä paikka löytää edullinen laina pitkällä maksuajalla. Kivaa on myös se, että kilpailutuksen laajuudesta huolimatta Omalaina voi näyttää lainapäätöksiä käytännössä heti kilpailutuksen jälkeen.

Omalainan kertoman perusteella sen tarjoamien lainojen korot alkavat 4,19% nimelliskorosta. Tuota voi pitää nettilainalle jopa todella halpana korkona. Lainaa Omalainan kautta voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Se, miten pitkän maksuajan Omalainalla voi valita riippuu lainasummasta. 20 vuoden maksuajan hakeminen vaatii vähintään 10 000 euron lainan ja 10 vuoden maksuaikaa hakeakseen pitää hakea minimissään 2 000 euron lainaa. Kokeile nyt Omalainaa.

Esimerkki Omalainalta: 5000 euron laina 10 vuoden maksuajalla voisi tarkoittaa 53 euron kuukausierää ja yhteensä maksettavaa 6 360€

Sambla – myös täältä jopa 20 vuotta laina-aikaa

Sambla muutti hiljattain palveluansa. Aiemmin Sambla tarjosi enintään 15 vuoden laina-aikoja, mutta nyt muutoksen myötä tarjolla on jopa 20 vuoden laina-aikoja. Myös Sambla voi siis soveltua hyvin pitkää maksuaikaa etsiville henkilöille. Samblan kautta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Sambla voi siis sopia hyvin niin hieman pienemmän kuin isomman lainan tarpeeseen.

Omalainan tapaan myös Sambla on niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja. Tätä kirjoittaessa Sambla kertoo, että sen toteuttamassa kilpailutuksessa on mukana 23 pankkia. Voi siis perustellusti päätellä, että myös Samblan kautta voi mahdollisesti löytää edullisen lainan. Testaa nyt Samblaa.

Esimerkki Samblalta: 8000 euron laina 7 vuoden laina-ajalla voisi tarkoittaa 126 euron kuukausierää.

Etua – laina-aikaa jopa 18 vuotta

Etuakin on palvelu, joka pyrkii kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen. Etuan yhteistyökumppaneihin, eli niihin tahoihin joiden suhteen kilpailutusta voidaan tehdä kuuluu niin nettipankkeja kuin perinteisiä kivijalkapankkeja. Etua voi siis olla hyvä paikka löytää edullinen laina. Etuan kautta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja aina 60 000 euroon asti. Laina-aikaa Etuan kautta voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 18 vuotta.

Tuota mainittua jopa 18 vuoden laina-aikaa voi hakea mille tahansa lainasummalle. Käytännössä tosin voi olla vaikea saada ihan noin pitkää laina-aikaa, jos ei hae varsin isoa lainaa. Hae nyt lainaa Etuan avulla.

Esimerkki Etualta: 10 000 euron laina 10 vuoden laina-ajalla voisi johtaa 121 euron kuukausittaiseen lyhennykseen

Rahalaitos – hae lainaa jopa 70 000 euroa

Rahalaitos ei mahdollista ihan niin pitkän laina-ajan hakemista kuin ylempänä mainitut palvelut: tämän palvelun kautta voi hakea laina-aikaa enintään 15 vuotta. Rahalaitoksen etuna on kuitenkin se, että sen kautta voi hakea vielä isompaa lainaa kuin muiden tällä sivulla esitellyiden palveluiden kautta. Rahalaitoksen kautta voi nimittäin kilpailuttaa jopa 70 000 euron lainan. Pienimillään Rahalaitos mahdollistaa 500 euron lainan kilpailutuksen. Testaa nyt Rahalaitosta.

Esimerkki Rahalaitokselta: 25 000 euron laina 12 vuoden laina-ajalla voisi tarkoittaa 250 euron kuukausilyhennystä.

Zmarta – hae laina-aikaa 15 vuoteen asti

Zmartakin on paikka, jonka kautta voi hakea varsin pitkää laina-aikaa. Zmarta nimittäin tekee mahdolliseksi 1–15 vuoden laina-ajan hakemisen. Ylempänä mainittujen lainapaikkojen tapaan myös Zmarta on niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja, eli voi perustellusti olettaa, että tämäkin palvelu voi löytää edullista lainaa. Lainaa Zmartan kautta voi hakea 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Kokeile nyt Zmartaa.

Esimerkki Zmartalta: 15 000 euron laina 5 vuoden laina-ajalla voisi tarkoittaa 311 euron kuukausittaista lyhennystä.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Jos haluaa pikavipille pitkän maksuajan, niin voi hyvä valinta olla esimerkiksi Vippi-palvelu. Sen tarjoamille lainoille voi nimittäin saada helposti jopa useamman vuoden laina-ajan. Vipiltä voi hakea pikavippiä joko joustoluoton tai kulutusluoton muodossa. Joustoluottoa voi saada enintään 2 000 euroa ja kulutusluottoa enintään 10 000 euroa. Pienin mahdollinen lainasumma puolestaan on joustoluoton kohdalla 100 euroa ja kulutusluoton kohdalla 1 000 euroa.

Pikalainat pitkällä maksuajalla – tarjontaa on ihan hyvin

Mikäli Vippi ei miellytä, niin voi esimerkiksi Ferratum olla hyvä valinta. Se nimittäin tarjoaa jopa 4000 euron pikalainaa, jolle voi saada yli 4 vuotta laina-aikaa. Hae nyt lainaa Ferratumilta. Myös Bondora voi olla hyvä valinta, jos haluaa pikalainan pitkällä maksuajalla. Bondora nimittäin tarjoaa lainaa 10 000 euroon asti ja laina-aikaa 5 vuoteen asti. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Mikä on paras maksuaika lainalle?

Vaikka pitkä maksuaika voikin olla houkutteleva, koska se voi auttamaan pitämään kuukausilyhennykset pieninä, niin ei pitkä maksuaika välttämättä ole paras valinta. Tuon sijaan yleisesti ottaen kannattaa valita lyhyin mahdollinen maksuaika, jossa tietää voivansa maksaa lainan pois. ”Tietää”, koska ei ole hyvä juttu, jos lainan lyhennykset muodostuvat ylitsepääsemättömäksi esteeksi.

Miksi pitkät maksuajat ovat yleistyneet?

Pitkien maksuaikojen yleistymisen taustalla voi nähdä olevan sen, että ne mahdollistavat lainafirmoille korkoa korolle -ilmiön paremman hyödyntämisen. Tuohon osittain liittyen, pitkät maksuajat ovat todennäköisesti myös keino toimia lainojen korkokattoja vastaan.

Tarvitseeko pitkän maksuajan lainalle vakuuden tai takaajan?

Kaikista tällä sivulla esitellyistä paikoista voi hakea lainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajaa. Tämä koskee niin kilpailuttajia kuin pikavippipaikkoja. On kuitenkin hyvä tietää, että jos haluaa mahdollisimman edullisen lainan, niin voi niin sanottu rinnakkaishakija olla avain onneen.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla on monesti yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, jolla voi niputtaa nykyiset velat ja jota sitten lyhennetään. Jotta yhdistelylaina toimii hyvin, niin on sen syytä olla koroiltaan halpa ja laina-ajalta sen verran pitkä, että lyhennyksistä selviää. Tuosta seuraa se, että monesti yhdistelylaina on pitkän maksuajan halvan koron laina. Yhdistelylainoja on käsitelty enemmän esimerkiksi tällä sivulla.