Edullinen laina pitkällä maksuajalla netistä

Kaikista edullisin pitkän maksuajan laina voi löytyä suoraan perinteisestä pankista. Sieltä esimerkiksi 30 vuoden laina alle 6% todellisella vuosikorolla saattaa olla joissakin tapauksissa mahdollinen. Ainakin mikäli pankkilaina ei ole mahdollinen, niin kannattaa katse siirtää netin lainahakemuksen kilpailuttajiin. Ne voivat nimittäin löytää ainakin verrattain edullisen lainan pitkällä maksuajalla. Esimerkiksi alle 10% todellinen vuosikorko ja jopa 20 vuoden laina-aika voi olla mahdollinen.

Edullisen lainan halutessa on tietenkin hyvä muistaa se, että edullisuus voi koskea kahta asiaa: todellista vuosikorkoa ja lainasta euroissa maksettavaa korkoa. Jos laina on pitkällä maksuajalla, niin voi se hyvin olla ensimmäisen suhteen edullinen, mutta ei enää toisen suhteen. Alempana on listattuna kilpailutuspalveluita pitkän maksuajan edullisen lainan löytämiseksi.

Edullista lainaa netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Jokaisen listatun kilpailuttajan kokeileminen on ilmaista etkä joudu ottamaan yhtään ehdotettua lainaa, jos et haluat. Edullisen lainan voi siis yrittää löytää varsin huoletta. Kaikki listattujen kilpailuttajien mahdollisesti löytämät lainat ovat käsitykseni mukaan vakuudettomia sekä tarjolla ilman takaajaa. Tavallisesti tuollaiset lainat eivät ole yhtä edullisia kuin lainat, jotka vaativat ainakin toisen noista. Mikäli haluat maksimoida mahdollisuudet löytää kilpailuttajan avulla edullisen lainan ja se on mahdollista, niin voi niin sanottu rinnakkaishakija olla hyvä idea. Hän vastaa lainasta, mikäli et itse pysty sitä tekemään. Tuo myötä lainafirmat saattavat olla varmempia sen suhteen, että maksut tulevat hoidetuiksi ja tuo taas saattaa laskea niiden korkovaatimusta.

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Kilpailuttajien mahdollisesti löytämistä lainoista osaa voi mahdollisesti pitää pikalainoina. Ei kuitenkaan kaikkia. Mikäli haluat ehdottomasti nimenomaan pikalainan, eli siis mahdollisesti nopeasti ja helpolla hakemuksella saatavissa olevan lainan, pitkällä maksuajalla, niin voivat mahdollisia vaihtoehtoja olla esimerkiksi Bondora ja Saldo.

Ensin mainitulta voi ainakin tätä kirjoittaessani olla mahdollista saada enintään 10 000 euroa lainaa enintään 5 vuoden laina-ajalla ja jälkimmäiseltä voi olla mahdollista saada pikalainaa vielä tuotakin pidemmällä maksuajalla, kun hakee sitä kulutusluoton muodossa. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Lyhennykset kuukausittain

Riippumatta siitä, miten pitkä maksuaika netistä haettavalla lainalla on, niin on lähtökohta se, että lainaa pitää maksaa takaisin kuukausittain.