Epfok Oy kokemuksia ja tietoa – Epfok lainat

Epfok Oy on yritys, jolla on Suomessa vähintään kolmea pikavippipalvelua: Cashday, iRaha ja Minunraha. Nuo palvelut vaikuttaisivat olevan käytännössä toistensa kopioita, vain hieman erilaisella ulkonäöllä. Kerron tällä sivulla Epfok Oy kokemuksistani melko lyhyesti. Voit lukea kokemuksistani kattavammin iRahaa käsittelevältä sivulta. Tuon kyseisen sivun kautta löytyy myös video iRahasta.

Epfok Oy kokemuksia

Lainaa on jopa pikavipiksi poikkeuksellisen helppoa ja nopeaa hakea. Jos Epfok Oy tarjoaa lainaa, niin on varsin mahdollista, että sitä ei tarjota niin isoa summaa kuin oli hakenut. Eli jos vaikkapa halusi 100€ lainan, niin saatetaan sen sijaan tarjota otettavaksi enintään 50 euron lainaa. Voi sitten itse päättää, että onko tuollaisen lainan nostaminen parempi vaihtoehto kuin se, ettei ota ollenkaan lainaa, jos olisi halunnut 100 euron lainan. Koska Epfok Oy:n lainat ovat varsin pieniä ja laina-ajat lyhyitä, niin eivät ne tyypillisesti kerkeä kasvamaan kovinkaan paljon pakollista korkoa. Epfok kuitenkin haluaa lisämaksun siitä, että laina siirretään mahdollisimman nopeasti pankkitilille. Itse olen saanut Epfok Oy:n lainat käytännössä heti tilille ottamalla lisäpalvelun. Tuo ei kuitenkaan ole lupaus siitä, että aina ja kaikki saisivat lainan heti tilille edes lisäpalvelulla.

Epfok Oy:n lainalaskut saa sähköpostiin. Mikäli halusi lainalleen lisäpalvelun, niin vaikuttaisi saavan eri laskun lisäpalvelusta ja itse lainasta. Kaikki on omien Epfok kokemusteni suhteen sujunut sen verran hyvin, että ei ole tullut tarvetta ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun ja testata sen hyvyyttä. Kokonaisuutena voi todeta, että Epfok Oy:n lainat ovat mielestäni ainakin varsin hyviä valintoja, jos haluaa pienen pikavipin helpolla hakemuksella jopa käytännössä heti pankkitilille.

Mikä Epfok Oy -lainapaikka valita?

Vaikka kaikki Epfokin lainapalvelut vaikuttaisivat olevan sinänsä käytännössä samanlaisia, niin voi olla, että Minunraha antaa harvemmille lainaa kuin Cashday ja iRaha. Tuo mielestäni suosii Cashdayn tai iRahan valitsemista. Hae lainaa Cashdaylta tai halutessasi hae lainaa iRahalta.