Etua.fi kokemuksia – Onko Etua huijaus vai luotettava?

Etua on palvellut jo varsin pitkään ihmisiä, jotka haluavat kilpailuttaa lainan netin kautta. Mutta onko Etua.fi hyvä palvelu tai edes luotettava. Kerron noista asioista omien kokemusteni ja tietojeni perusteella.

Onko Etua.fi huijaus?

Etua on siis varsin pitkäikäinen lainojen kilpailuttaja. Tuon voi jo itsessään nähdä merkkinä Etuan luotettavuudesta. Kuitenkin ehkä tärkeämpi asia, joka puhuu Etuan luotettavuuden puolesta on sen omistaja: palvelun omista Etua Oy, jonka puolestaan omistaa Alma Media. Kyseinen yritys on iso ja pitkän historian omaava suomalainen firma, joka omistaa Etuan lisäksi esimerkiksi Kauppalehden ja Etuovi-palvelun. Kun noihin asioihin lisätään se, että omatkaan kokemukseni eivät ole antaneet syytä olettaa, että Etua olisi huijaus, niin voi mielestäni todeta, että Etua on luotettava palvelu. Kokeile nyt Etuaa.

Etua.fi kokemuksia enemmän

Etuan käyttäminen lainan kilpailuttamista varten on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täyttää kokemusteni perusteella helposti alle 5 minuutissa ja käytännössä heti, kun lainahakemuksen on laittanut eteenpäin, niin voi siihen saada lainatarjouksen. Kaikille ei toki tarjota lainaa.

Nopeuden ja helppouden lisäksi hyvää Etuassa on myös esimerkiksi se, että se on kokemusteni perusteella löytänyt parhaan itselleni tarjotun yhdistelylainan. Etua voi siis mielestäni olla korostuneen hyvä valinta, jos haluat tuollaisen lainan. Yhdistelylainan lisäksi Etua sopii mielestäni kuitenkin hyvin myös esimerkiksi kulutusluottoa varten. Edellä mainittujen plussien lisäksi Etualle voi mielestäni vielä antaa kiitosta erityisesti siitä, että sen käyttäminen on ilmaista ja siitä, että vaikka Etuan avulla tarjottaisiin lainaa, niin ei sitä ole pakko ottaa vastaan. Vaikka Etua.fi on siis mielestäni oikeinkin hyvä palvelu, niin ei se ole täydellinen.

Asioita, joita Etua voisi mielestäni kehittää on ainakin kolme: 1) palvelu voisi näyttää myös sen, mitkä lainafirmat eivät ole tehneet lainatarjousta, 2) palvelun käyttöliittymä voisi olla hieman modernimpi ja 3) palvelu voisi ilmoittaa myös lainan kokonaishinnan euroissa. Kokemusteni perusteella Etualla on kyllä tarjolla tieto mahdollisesti tarjotun lainan todellisesta vuosikorkoprosentista, mikä toki on erittäin tärkeä, mutta kokonaissumma olisi hyvä lisä.

Yhteenvetona voi todeta, että suosittelen kokeilemaan Etuaa, jos haluat löytää netistä mukavan lainan. Tässä edellä olen käsitellyt Etuaa erityisesti niin sanottujen kuluttajalainojen näkökulmasta, mutta sitä voi käyttää myös asuntolainan ja yrityslainan kilpailutusta varten. Testaa nyt Etuaa.