Ferratum kokemuksia ja 2024 tietoa

Ferratum on erittäin pitkäikäinen nettilaina. Vuonna 2024 se myös on huomattavasti järkevämpi laina kuin aikaisemmin. Aiemmin sen todellinen vuosikorko saattoi olla jopa yli 200%, mutta nykyään se on huomattavasti pienempi. Ferratumin lainamuotona on niin sanottu jatkuva joustoluotto, ei siis kertalaina, ja enintään Ferratumin lainan luottoraja voi tätä kirjoittaessani olla 4 000€.

Omien kokemusteni perusteella annan Ferratumille kiitosta erityisesti sen asiakaspalvelusta. Se on tuntunut olevan aidosti asiakasta kuuntelevaa ja auttavaa. Ferratumille voi kokemusteni perusteella antaa plussaa myös esimerkiksi siitä, että se on tuntunut olevan helppokäyttöinen ja selkeä lainapalvelu. Vuonna 2024 se ei enää ole yhtä nopea kuin aikaisemmin. Ferratumin laina voi kuitenkin edelleen olla nopeammin käytössä kuin esimerkiksi monet tyypilliset kulutusluotot. Sen, että Ferratumin laina on muodoltaan joustoluotto voi nähdä joko vahvuutena tai heikkoutena. Hyvä asia se on silloin, jos pystyy siihen, että nostaa lainaa ainoastaan siinä tapauksessa, että se on aidosti tarpeellista ja pystyy maksamaan lainan lyhennyksiä nopeasti.

Ferratumin joustoluoton kohdalla voi valita kattavasti sen, mikä verran lainaa haluaa nostaa.

En ole saanut omien kokemusteni kautta syytä olettaa, että Feratum olisi huijaus. Ennemmin päinvastoin: Ferratum omaa mielestäni erityisen luotettavan taustan ja se on poikkeuksellisen selkeä lainapalvelu. Olen listannut Ferratumin tällä sivustolla pitämälleni mielestäni erityisen luotettavien nettilainapaikkojen listalle.

Ylempänä tällä sivulla esille tuodusti Ferratum veloitti aiemmin todella korkeita korkoja sen lainoista. Tuolloinkin Ferratum oli kuitenkin kokemusteni perusteella avoin sen veloittamista koroista ja tuo huomioiden olen sitä mieltä, että se ei ollut silloinkaan huijaus.

Jotta minimoi riskiä siihen, että Ferratumin laina aiheuttaa ongelmia vuonna 2024, niin on kuitenkin yksi asia, joka on mielestäni hyvä tietää: Ferratum soveltaa sen lainaan niin sanotusti jatkuvaa hinnoittelua, eli käytetty laina kasvaa koko ajan korkoa. Kun tuohon yhdistetään se, että Ferratumilta nostetun lainan minimilyhennys on 3% avoimesta koko maksettavasta summasta, joskin kuitenkin vähintään 40€, niin käy minimilyhennyksiä tehdessä helposti, niin että laina ei tunnu lyhenevän, vaan koko ajan vaan joutuu maksamaan korkoja. Suosittelenkin pyrkimään siihen, että nostaa lainaa vain sen verran, että sen voi maksaa nopeasti korkoineen takaisin. Hae lainaa Ferratumilta.