Freedom Rahoitus kokemuksia 2023 – Hyvät ja huonot puolet

Freedom Rahoitus on niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja. Se voi siis etsiä lainatarjouksia monelta eri firmalta ja noin auttaa lainaa hakevaa henkilöä löytämään itseä miellyttävän lainatarjouksen. Löydät alta Freedom Rahoitus kokemuksiani.

Freedom Rahoitus kokemuksia – hyvää Freedom Rahoituksessa

Freedom Rahoitus ansaitsee ehdottomasti kiitosta siitä, miten nopea sen lainahakemus on täyttää. Tuntuu siltä, että Freedom Rahoituksen lainahakemuksesta on karsittu kaikki, mitä ei ehdottomasti tarvita. Kokemusteni perusteella Freedom Rahoituksen lainahakemuksen täyttää helposti parissa minuutissa. Käytännössä Freedom Rahoituksen hakemuksessa kysytään esimerkiksi menoista ja siitä, mihin tarkoitukseen lainaa hakee.

Toinen asia mistä Freedom Rahoitus saa plussaa on se, miten se erottelee lainapäätökset. Freedom Rahoitus nimittäin erottelee selkeästi positiiviset päätökset, kielteiset päätökset ja ne tapaukset, joissa lainafirma ei edes ole käsitellyt lainahakemusta.

Kolmas asia mistä Freedom Rahoitus ansaitsee kiitosta on se, miten selkeässä muodossa olevaa tietoa mahdollisista lainatarjouksista saa. Esimerkiksi löydetyn lainan lähtökohtainen kuukausilyhennys sekä nimellinen ja todellinen vuosikorko on kerrottu tarjouksen yhteydessä selkeästi.

Kivaa Freedom Rahoituksessa on myös se, että sen käyttäminen on ilmaista ja myös se on hyvä juttu, että lainaa ei ole pakko ottaa, vaikka sitä tarjottaisiinkin. Freedom Rahoituksen avulla voi siis etsiä lainatarjouksia varsin huoletta.

Sekin on kiva ominaisuus, että Freedom Rahoituksen kohdalla ei tarvitse tehdä heti päätöstä siitä, mitä tekee mahdollisten lainatarjousten suhteen. Tuon sijaan voi myöhemmin palata Freedom Rahoituksen nettisivustolle, kirjautua sisään esimerkiksi pankkitunnuksilla ja sitten halutessaan ottaa lainan.

Vielä yhtenä Freedom Rahoituksen vahvuutena on se, että sen järjestelmä vaikuttaa olevan yhdistetty sen yhteistyökumppaneiden järjestelmien kanssa niin, että Freedom Rahoituksen kautta yhteistyökumppanille siirryttäessä yhteistyökumppani tietää millaista lainaa hakija on hakenut. Tuo nopeuttaa lainaprosessin viimeistelyä.

Freedom Rahoitus kokemuksia – nämä asiat voisivat olla paremmin

Ensimmäinen asia, mikä Freedom Rahoituksella voisi olla paremmin on se, että lainaa voisi hakea myös nykyistä pienemmillä summilla. Freedom Rahoituksen minimi on nimittäin 1 000 euroa, kun taas esimerkiksi useammalla kilpailuttajalla minimi on 500 euroa.

Toinen asia, mikä Freedom Rahoituksella voisi kokemusteni perusteella olla paremmin on se, että lainatarjoukset olisivat halvempia. Itse nimittäin sain lainatarjouksia joiden todellinen vuosikorko oli noin 17–noin 18 prosenttia. On tosin hyvä huomata, että olisin luultavasti saanut halvempia lainatarjouksia, jos olisin hakenut isompaa lainaa. Nyt hakemani laina oli Freedom Rahoituksen kautta haettavaksi lainaksi verrattain pieni.

Esimerkki Freedom Rahoituksen löytämästä lainasta

Freedom Rahoitus löysi itselleni Bigbankin 2 000 euron lainan, jonka nimelliskorko on 15.9% ja todellinen vuosikorko 17.37%. Kolmen vuoden laina-ajalla ja mainituilla koroilla laina johtaisi yhteensä noin 528 euron kustannuksiin.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit

Freedom Rahoitus toimii yhteistyössä lähinnä nettipankkien kanssa. Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanien listalla on kuitenkin myös yksi perinteinen pankki, nimittäin Aktia. Kokemusteni perusteella Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneista on parhaat mahdollisuudet saada lainatarjous Bigbankilta ja Nordax Bankilta.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneiden listan suhteen on hyvä huomata, että sillä on pariin kertaan saman firman eri lainabrändejä. Nimittäin Credigo ja Easycredit sekä Vippi ja Saldo.

Onko Freedom Rahoitus huijaus?

Mikään kokemuksissani tai tietooni tulleissa asioissa ei viittaa siihen, että Freedom Rahoitus olisi huijaus. Freedom Rahoituksen pitäisikin olla rehti lainanhakemusten kilpailuttaja. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että Freedom Rahoitus ei löydä niin halpaa lainaa kuin sivuston lainalaskurin perusteella voisi toivoa. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen avulla.

Millaista lainaa Freedom Rahoituksen kautta voi hakea?

Freedom Rahoituksen avulla voi hakea lainaa 1 000€–60 000 euroa ja laina-aikaa vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanien mahdollisesti tarjoamat lainat ovat ainakin pääsääntöisesti kulutusluottoja. Freedom Rahoituksen kautta löydettyjen lainojen pitäisi normaalisti olla saatavilla ilman vakuuksia ja takaajaa.

Mitkä asiat voivat auttaa lainan löytämisessä Freedom Rahoituksen kautta?

Ensinäkin ikää on hyvä olla sellainen määrä, jota monet Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit pitävät sopivana. Toisekseen tuloja pitäisi olla riittävästi suhteutettuna menoihin, jotta lainafirmat uskovat, että uuden lainan lyhennykset onnistuvat. Kolmanneksi silläkin voi olla vaikutusta, että miten pysyvänä lainafirmat pitävät hakijan tilannetta tulojen suhteen. Sitten olisi vielä hyvä hakea semmoista lainasummaa ja laina-aikaa, jotka ovat tyypillisiä Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanien tarjonnassa.

Voiko Freedom Rahoituksen kautta saada nopeasti lainaa?

Parhaassa tapauksessa Freedom Rahoituksen kautta löydetty laina pitäisi voida saada samana päivänä, kun viimeisteli lainahakemuksen Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanilla. Käytännössä tavallista voi kuitenkin olla se, että lainan saamisessa menee 1–3 arkipäivää. Lainafirmoilta pitäisi olla saatavissa jopa varsin helposti tietoa siitä, miten nopeasti lainarahoja voi odottaa pankkitilille saapuviksi.

Miten tarkasti Freedom Rahoituksella voi valita haettavan lainasumman?

Haettavan lainan määrän voi haettavasta lainasummasta riippumatta valita 1 000 euron tarkkuudella. Käytännössä mahdollisia lainasummia ovat tasatuhannet, eli esimerkiksi 11 000 ja 12 000 euroa, mutta ei 11 500 euroa. Mene nyt Freedom Rahoitukselle.