Halpa webhotelli – Tämä verkkohotelli on erittäin edullinen ja hyvä

Mikäli luo kotisivut, niin tarvitsee ne muiden netinkäyttäjien nähtäville saattamiseksi webhotellin. Webhotelli on siis ikään kuin virtuaalinen sijainti omille nettisivuille. Webhotelleja on todella eri hintaisia ja lisäksi niitä myyvät tahot tykkäävät kerskailla hyvin laajasti erilaisilla ominaisuuksilla. Kokemusteni perusteella totuus on kuitenkin se, että ylivoimaisesti suurimmalle osalle ihmisistä riittää edullinen ja hyvin tavallinen webhotelli. Tällä sivulla on suositeltuna webhotelli, joka on sekä todella halpa että omien kokemusteni perusteella oikein hyvä.

Halpa ja hyvä webhotelli

Hostingerin liiketoimintamalli näyttää olevan se, että se tavoittelee todella aggressiivisen hinnoittelun ja jatkuvien alennuskampanjoiden myötä skaalaetuja. Eikä tuossa tietenkään näin asiakkaan näkökulmasta ole minkäänlaista ongelmaa – ei ainakaan niin kauan kuin kyseisen webhotellin laatu pysyy erittäin hyvänä.

Edellä sivuttujen alennuskampanjoiden myötä Hostingerilta voi monesti saada pitkälle aikavälillä webhotellin alle euron kuukausikohtaiseen hintaan, ja vaikka tilaisikin webhotellin esimerkiksi vain vuodeksi, niin pitäisi hinnan kuukautta kohden olla alle pari euroa. Eli tältä firmalta voi siis saada jopa todella halvan webhotellin. Siirry Hostingerin sivustolle.

Asioita, joista olen edullisen hinnan lisäksi tykännyt Hostingerissa:

  • Webhotellia on todella helppo käyttää: hallintapaneeli on selvästi haluttu tehdä mahdollisimman yksinkertaiseksi.
  • Esimerkiksi WordPress-julkaisujärjestelmä on erittäin helppo asentaa webhotelliin.
  • Asiakaspalvelu vaikuttaa hyvältä, joskin on hyvä tiedostaa, että sitä ei välttämättä ole saatavilla suomeksi, mutta toki ainakin englanniksi.
  • Halvimmankin webhotellin tapauksessa nettisivut latautuvat normaalisti varsin nopeasti.

Siirry Hostingerille.

Tietoa: Mikä on halvin webhotelli – onko olemassa ilmaista verkkohotellia?

On olemassa ainakin muutamia ilmaista webhotelleja. Ne näyttävät kuitenkin olevan joko varsin/todella rajoitettuja tai sitten mainosrahoitteisia. Kumpikaan noista ei tietysti yleensä ole oikein ideaalia. Lisäksi mikäli olettaa ilmaisiin verkkohotelleihin pätevän osittain samat jutut kuin ilmaisiin VPN-palveluihin, niin kannattaa oman yksityisyyden suhteen olla aika tarkka.

Edellä mainituista seuraa ainakin oman näkemykseni mukaan se, että yleensä kannattaa olla valmis uhraamaan se euro tai pari per kuukausi, ja hankkia ilmaisen webhotellin sijaan halpa, mutta hyvä verkkohotelli. Katso Hostingerin uusimmat tarjoukset.

Vieritä ylös