Halvat hotellit – Näin löydät edulliset hotellihuoneet

Se on varmaan tuttua kaikille, että eri hotellien välillä on hintaeroja: ei ole realistista odottaa, että *****-hotellista saisi yhtä halvalla huoneen kuin vieressä seisovasta **-hotellista. Lisäksi kaikki varmaan tietävät, että hotelleilla on lähtökohtaisesti monesti eri tyyppisiä huoneita ja näillä on selkeitä hintaeroja. Ja vielä sekin on varmasti monille tuttua, että hotellit muuttavat aktiivisesti huoneidensa hintoja – kuumimman sesongin aikaan samasta hotellihuoneesta voi joutua maksamaan jopa huomattavasti enemmän kuin muuten.

Se mitä kaikki eivät ehkä tiedä on, että hotellihuoneiden hinnat voivat vaihdella merkittävästi myös sen perusteella, mitä kautta huoneen hotellista varaa: eri varauspalvelut voivat listata saman hotellihuoneen eri hintaan. Tästä syystä halpaa hotellia etsiessä ovatkin oivia apuvälineitä sen tyyppiset hakukoneet, jotka etsivät hotellihuoneiden hintoja useilta eri varauspalveluita, ja sitten listaavat eri vaihtoehdot. Tuon tyyppistä hakua käyttäen voi helposti säästää todella nopeasti todella hyvin rahaa. Alla yksi tämän tyyppinen hotellihakukone.

Hae nyt halpoja hotelleja:

Tämä yhteistyökumppanimme tuottama vertailu pyrkii siis etsimään edullisia hintoja monilta eri tunnetuilta palveluilta. Voit hakea tämän lomakkeen kautta esimerkiksi hintoja tietystä kaupungista tietylle ajalle, mutta myös yksittäisen hotellin hintoja. Tuo jälkimmäinen voi olla erityisen hyvä viimeinen silaus siinä vaiheessa, kun on jo päättänyt, minkä hotellin valitsee, mutta haluaa vielä yrittää minimoida yöpymisestä tulevat kustannukset.

Vaikka tuolla hakulomakkeella voikin säästää hyvin, niin on sen käyttäminen sinänsä täysin ilmaista. Ja vieläpä erittäin nopeaa. Helppoja säästöjä etsiessä ei siis ole kovin montaa syytä olla käyttämättä tämän tyyppistä hakujuttua.

Hakulomakkeella voi etsiä kätevästi halpoja hotelleja niin Suomesta kuin maailmalta. Mukavaa reissua!