Halvin luottokortti – Kolme korttia ilman kuukausi- ja vuosimaksua

Tällä sivulla listatut luottokortit ovat tarjolla ilman kiinteitä kuluja kuten vuosimaksua ja kuukausimaksua, eli ovat tuossa mielessä ilmaisia, ja lisäksi kaikki niistä tarjoavat tietyin rajoituksin korotonta maksuaikaa käytetyn luoton maksamiselle. Nuo rajoitukset voivat olla esimerkiksi siinä muodossa, että jos kortin varsinaisen käyttämisen sijaan on siirtänyt kortilta rahaa pankkitilille, niin ei tuolle siirrolle ole korotonta maksuaikaa. Ja tuollaisesta siirrosta vieläpä saatetaan veloittaa erillinen kulu.

Kortit ovat alempana simppelissä vertailutaulukossa ja taulukon jälkeen pääset halutessasi lukemaan lisää jokaisesta kortin taustalla olevasta rahoituspalvelusta. Kaikkien näiden korttien ehtoihin voidaan tehdä muutoksia.

Halvin luottokortti 2024, vertailu

Kortti:Korotonta maksuaikaa enintään:
SweepBank luottokortti60 päivää
Morrow Bank luottokortti50 päivää
Bank Norwegian luottokortti45 päivää

SweepBankin luottoraja on enintään 8 000€, Morrown enintään 10 000€ ja Bank Norwegianin luottokortin enintään 15 000€. Kortit on laitettu taulukkoon siinä järjestyksessä, että ensin on pisimmän korottoman maksuajan tarjoava ja sitten toiseksi pisimmän jne.

Lisätietoa:

Luottokortti vai laina, jos rahoituksen tarve on pidempiaikainen?

Perinteisen lainan on erittäin vaikea kilpailla luottokortin edullisuuden kanssa, jos luottoa tarvitsee vain lyhyeksi aikaa. Pidemmällä ajanjaksolla tilanne kääntyy helposti täysin toisin ja laina voi olla paljon halvempi. Jos esimerkiksi tarvitset luottoa 7 500€ ja aiot maksaa sen pois 3 vuoden laina-ajalla & sinulle on tarjolla luottokortti, joka tuon mahdollistaa, niin erittäin todennäköisesti voit myös saada todellisen vuosikorkoprosentin suhteen huomattavasti halvemman lainan. Jos haluat edullisen lainan netin kautta, niin voi lainan kilpailutus olla todella hyödyllistä.