Halvin puhelinliittymä 2021 – katso halvin rajaton, 5G tai muu puhelinliittymä netillä

Tämä sivu keskittyi alkujaan erityisesti halvimpiin rajattomiin puhelinliittymiin, mutta koska monia saattaa kiinnostaa ylipäätänsä halvimmat puhelinliittymät, niin on tämän sivun alkupuolella nyt nopeassa muodossa tietoa vuoden 2021 erilaisista halvimmista liittymistä. Tarkastelussa on mukana niin sanotut pääoperaattorit.

Mikä on halvin puhelinliittymä vuonna 2021 (jos ei huomioida prepaideja)? Tätä kirjoittaessa on tarjolla kolme liittymää, joiden perushinta on 7,90€/kk. Nuo ovat Telian Rajaton Lite, Saunalahden Rajaton Puhe ja DNA:n Jämpti Puhe. Nuo kolme ovat siis vuoden 2021 halvimmat liittymät.

On hyvä huomata, että noista edellä mainituista liittymistä kaksi viimeistä ei sisällä nettiä. Telian Rajaton Lite on siis noista yksiselitteisesti halvin puhelinliittymä netillä. Siirry Telialle. Huom: Oheinen linkki johtaa Telian tarjoussivulle, ja ainakin tätä kirjoittaessa 7,90€-liittymä löytyy, kun klikkaa sivun yläreunasta firman logosta ja sitten menee ”Tilaa liittymä”.

Mikä on halvin 4G-liittymä? Koska Telia Rajaton Lite toimii 4G-verkossa, niin on se myös halvin 4G-liittymä. Katso Telian liittymätarjouksia.

Mikä on halvin 5G-liittymä vuonna 2021? Ainakin tätä kirjoittaessa se on perushinnaltaan Moin Rajaton 5G 300 Mbit/s. Kyseisen liittymän perushinta on 29€/kk. Hanki Moi 5G.

Miten voin löytää erityisen hyviä liittymätarjouksia vuonna 2021? Tuossa ovat tärkeässä roolissa niin sanotut salaiset ja puolisalaiset tarjoukset. Lisätietoja löytyy esim: https://Kännykkäliittymät.fi/liittymatarjoukset – kyseistä sivua ylläpitää sama ylläpitäjä kuin tätä sivua, jolla nyt olet.

Rajattomista liittymistä

Niin sanotut rajattomat puhelinliittymät ovat tulleet erittäin suosituiksi viime vuosina. Erilaisia rajattomia liittymiä onkin nykyään melkoinen kasa. Kyseisiä liittymiä myös löytyy varsin monesta hintaluokasta. Tällä sivulla on käsittelyssä erityisesti se, mikä on halvin rajaton puhelinliittymä. On toki hyvä huomata, että yksikään liittymä ei ole rajaton jokaisen asian suhteen, vaan yleensä tuo rajattomuus koskee ennen kaikkea kotimaan nettiä. Hyvä huomata: alla olevalle listalle on kelpuutettu vain ne liittymät, jotka ovat selkeästi hinnoiteltuja.

Halvin rajaton puhelinliittymä 2021 – Telia Rajaton Lite

Telian Rajaton Lite -liittymän perusmaksu on siis vain 7,9€/kk, eli sitä voi pitää vuoden 2021 liittymähinnat huomioiden jopa todella halpana liittymänä. On kuitenkin hyvä huomata, että tähän liittymään liittyy tiettyjä rajoituksia. Ensimmäinen on se, että liittymän rajattomuus koskee vain netin käyttöä kotimaassa, ja toinen on se, että Rajaton Liten maksiminopeus on enintään 0,256 Mbit/s.

Tuon edellä mainitun voi suhteuttaa siihen, että puhelintenkin nettiliittymien maksiminopeudet ovat nykyään monesti vähintään 100 Mbit/s, ja jo nyt on tarjolla ainakin yksi liittymä, jonka käyttäjille luvataan kehittyvässä 5G-verkossa jopa 1000 Mbit/s -nopeutta. Rajaton Liten avausmaksu on 5 euroa ja puheluista ja viesteistä veloitetaan 0,07€/kpl tai minuutti.

Hieman nopeampi halpa rajaton liittymä – Elisa Tarkka Perus

Elisan eräänlainen vastine Telian Rajaton Litelle on Tarkka Perus. Tämän liittymän perusmaksu on tätä kirjoittaessa 9,90€/kk ja tuolla hinnalla saa enintään 1 Mbit/s rajattoman netin käytön Suomessa. Lisäksi liittymä sisältää perusmaksulla 9 Gt/kuukausi tiedonsiirtoa EU-alueella (joka siis kaiketi tarkoittaa muita EU-maita kuin Suomea). Puheluiden ja viestin hinnat ovat tässä liittymässä aavistuksen halvempia kuin Telia Litella, eli 0,069€/min tai viesti. Tämän liittymän avausmaksu on 4,90€.

Nopea ja varsin edullinen rajaton puhelinliittymä – Moi Rajaton 4G

Mikäli on valmis maksamaan hieman enemmän siitä, että saa rajattomalta liittymältä enemmän nopeutta, niin voi Moi Rajaton 4G olla hyvä valinta. Tämän liittymän maksiminopeus on nimittäin 100 Mbit/s. Moi Rajaton 4G maksaa tätä kirjoittaessa 18€/kk ja tuohon hintaan se sisältää kotimaan rajattoman netin ja 10 Gt edestä EU-alueen verkkovierailuita. Puheluiden ja viestin hinta on tässä liittymässä 0,055€/kpl tai minuutti. Tuo on vähän edullisempi kuin Telialla ja Elisalla ja lisäksi Moin kertoman perusteella puheluiden ja viestin hinta on yhteensä korkeintaan 4€/kk.

Mikä on halvin rajaton 5G-puhelinliittymä? Tätä kirjoittaessa se näyttäisi olevan Moin 300 Mbit/s ”Rajaton 5G”. Kyseisen liittymä hinta on nyt tätä sivua päivittäessä 29€/kk.

Mikäli etsit puhelinliittymistä lisätietoa, niin voi esimerkiksi jo ylempänä mainittu Kännykkäliittymät.fi olla hyödyllinen sivusto. Kyseisellä sivustolla on käsitelty esimerkiksi hyviä liittymätarjouksia. Sivustoa ylläpitää sama taho kuin Budjetti.fi-sivustoa.

Tämän sivun hintatiedot on poimittu sivua tehdessä ja päivittäessä. Muutokset hintoihin ja liittymien ominaisuuksiin ovat tietenkin mahdollisia.

Vieritä ylös