Halvin puhelinliittymä rajattomalle netillä – löydä halvin rajaton 4G tai 5G-liittymä (2021)

Niin sanotut rajattomat puhelinliittymät ovat tulleet erittäin suosituiksi viime vuosina. Erilaisia rajattomia liittymiä onkin nykyään melkoinen kasa. Kyseisiä liittymiä myös löytyy varsin monesta hintaluokasta. Tällä sivulla on käsittelyssä erityisesti se, mikä on halvin rajaton puhelinliittymä. On toki hyvä huomata, että yksikään liittymä ei ole rajaton jokaisen asian suhteen, vaan yleensä tuo rajattomuus koskee ennen kaikkea kotimaan nettiä. Hyvä huomata: alla olevalle listalle on kelpuutettu vain ne liittymät, jotka ovat selkeästi hinnoiteltuja.

Halvin rajaton puhelinliittymä 2021 – Telia Rajaton Lite

Telian Rajaton Lite -liittymän perusmaksu on vain 7,9€/kk, eli sitä voi pitää vuoden 2021 liittymähinnat huomioiden jopa todella halpana liittymä. On kuitenkin hyvä huomata, että tähän liittymään liittyy tiettyjä rajoituksia. Ensimmäinen on se, että liittymän rajattomuus koskee vain netin käyttöä kotimaassa, ja toinen on se, että Rajaton Liten maksiminopeus on enintään 0,256 Mbit/s.

Tuon edellä mainitun voi suhteuttaa siihen, että puhelintenkin nettiliittymien maksiminopeudet ovat nykyään monesti vähintään 100 Mbit/s, ja jo nyt on tarjolla ainakin yksi liittymä, jonka käyttäjille luvataan kehittyvässä 5G-verkossa jopa 1000 Mbit/s -nopeutta. Rajaton Liten avausmaksu on 5 euroa ja puheluista ja viesteistä veloitetaan 0,07€/kpl tai minuutti.

Rajaton Lite toimii 4G-verkossa, joten se on myös halvin rajaton 4G-liittymä.

Hieman nopeampi halpa rajaton liittymä – Elisa Tarkka Perus

Elisan eräänlainen vastine Telian Rajaton Litelle on Tarkka Perus. Tämän liittymän perusmaksu on tätä kirjoittaessa 9,90€/kk ja tuolla hinnalla saa enintään 1 Mbit/s rajattoman netin käytön Suomessa. Lisäksi liittymä sisältää perusmaksulla 9 Gt/kuukausi tiedonsiirtoa EU-alueella (joka siis kaiketi tarkoittaa muita EU-maita kuin Suomea). Puheluiden ja viestin hinnat ovat tässä liittymässä aavistuksen halvempia kuin Telia Litella, eli 0,069€/min tai viesti. Tämän liittymän avausmaksu on 4,90€.

Nopea ja varsin edullinen rajaton puhelinliittymä – Moi Rajaton 4G

Mikäli on valmis maksamaan hieman enemmän siitä, että saa rajattomalta liittymältä enemmän nopeutta, niin voi Moi Rajaton 4G olla hyvä valinta. Tämän liittymän maksiminopeus on nimittäin 100 Mbit/s. Moi Rajaton 4G maksaa tätä kirjoittaessa 18€/kk ja tuohon hintaan se sisältää kotimaan rajattoman netin ja 10 Gt edestä EU-alueen verkkovierailuita. Puheluiden ja viestin hinta on tässä liittymässä 0,055€/kpl tai minuutti. Tuo on vähän edullisempi kuin Telialla ja Elisalla ja lisäksi Moin kertoman perusteella puheluiden ja viestin hinta on yhteensä korkeintaan 4€/kk.

Mikä on halvin rajaton 5G-puhelinliittymä? Tätä kirjoittaessa se näyttäisi olevan Moin 300 Mbit/s ”Rajaton 5G”. Kyseisen liittymä hinta on nyt tätä sivua päivittäessä 29€/kk.

Mikäli etsit puhelinliittymistä lisätietoa, niin voi esimerkiksi Kännykkäliittymät.fi olla hyödyllinen sivusto. Kyseisellä sivustolla on käsitelty esimerkiksi hyviä liittymätarjouksia. Sivustoa ylläpitää sama taho kuin Budjetti.fi-sivustoa.

Vieritä ylös