Halvin yhdistelylaina – löydä nopeasti ja helposti edullinen yhdistelylaina (2021)

Yhdistelylainan on tarkoitus pienentää korkoihin meneviä kuluja, ja jotta tuo onnistuu mahdollisimman tehokkaasti, niin on syytä löytää halvin yhdistelylaina. Tältä sivulta löytyy vinkkejä siihen, miten tuo voi olla mahdollista. On kuitenkin heti alkuun hyvä huomata se, että kaikki eivät voi saada yhtä edullista yhdistelylainaa. Tuo on seurasta ihan jo erilaisista velka- ja tulotilanteista.

Mistä halvin yhdistelylaina löytyy?

Jos ei aluksi keskitytä ollenkaan siihen, mistä on hyvät mahdollisuudet saada yhdistelylainaa, niin on todennäköinen vastaus edellä olevaan kysymykseen, että pankista. Ja vielä todennäköisesti monessa tapauksessa niin sanotusti omasta pankista, eli siitä pankista, jota käyttää arjen talousasioihin.

Tuo edellä mainittu johtuu siitä, että pankit ovat ylipäätänsä monesti valmiit myöntämään lainaa nettipaikkoja pienemmällä korolla. Lisäksi omalla pankilla on tietenkin esimerkiksi netin lainapaikkoja paremmat tiedot hakijan taloudesta, ja tuo tietysti voi auttaa heitä arvioimaan riskejä ja tuon myötä mahdollisesti tarjoamaan erityisen edullista yhdistelylainaa.

Pankista yhdistelylainaa halutessa on kuitenkin se ongelma, että sitä voi olla todella vaikea saada. Ja valitettavasti noin lienee erityisesti nykyään, kun maailman hieman epävarman taloustilanteen vuoksi pankit voivat olla aiempaakin varovaisempia myöntämään yhdistelylainaa.

Halpa yhdistelylaina netistä – onko se mahdollista?

On. Tuohon on pari isoa syytä. Ensimmäinen syy on se, että netistä voi ylipäätänsä saada nykyään lainaa jopa todella paljon halvemmalla korolla kuin ennen. Tuo on esimerkiksi lainojen korkokattojen ansiota. Toinen syy siihen, miksi netistä on jopa ihan hyvät mahdollisuudet saada edullista yhdistelylainaa on se, että netin lainatarjonta on erityisesti isompien lainasummien suhteen kasvanut jopa todella huomattavasti.

Miten netistä löytyy halvin yhdistelylaina

Hyvin isolla todennäköisyydellä tuo tapahtuu käyttämällä lainavertailua, joka etsii lainatarjouksia kattavasti monilta eri lainafirmoilta. Noita edellä kuvattuja vertailupalveluita on tietysti nykyään paljon, eivätkä kaikki niistä ole tietenkään yhtä kattavia.

Mikäli pohdit sitä, että mikä voisi olla erityisen hyvä palvelu edullisen yhdistelylainan löytämiseen, niin lienee osuvasti nimetty Suomen Yhdistelylaina hyvä vaihtoehto. Kyseisellä palvelulla pitäisi nimittäin olla todella kattavasti laadukkaita yhteistyökumppaneita. Lisäksi myös vaikuttaa siltä, että jopa varsin moni hakija saa yhdistelylainaa kyseisen palvelun kautta. Alla on hieman lisätietoa Suomen Yhdistelylaina -palvelusta.

Etsi edullista yhdistelylainaa

Suomen Yhdistelylainan mukaan se voi etsiä lainatarjouksia jopa yli 30:ltä eri lainapalvelulta. Tuo tietysti puhuu sen puolesta, että sen avulla voi olla erityisen hyvät mahdollisuudet löytää pienen koron yhdistelylaina. Lisäksi tämän palvelun vahvuutena on myös esimerkiksi kattavat lainasummat: täältä voi hakea yhdistelyluottoa jo 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Myös laina-ajat ovat täällä laajat, sillä maksuaikaa voi nimittäin hakea vuodesta alkaen ja jopa 20 vuotta.

Noiden maksuaikojen suhteen on hyvä tiedostaa se, että ainakaan tätä kirjoittaessa palvelun etusivulla ei näy maksuaikoja kuin 15 vuoteen asti, mutta tuota pidemmät laina-ajat saa valittavaksi, kun avaa lainahakemuksen. Kattavan kilpailutuksen ja laajojen lainamahdollisuuksien lisäksi Suomen Yhdistelylainan etuna voi pitää vielä esimerkiksi sitä, että lainatarjouksia voi saada jopa heti sekä sitä, että yhtäkään mahdollisesti löydettyä lainatarjousta ei ole pakko ottaa vastaan.

Tätä palvelua käyttäessä voi siis nähdä jopa erittäin nopeasti, että saako omasta näkökulmasta riittävän halpaa yhdistelylainaa. Kokeile nyt Suomen Yhdistelylainaa.

Muita paikkoja yrittää löytää pienen koron yhdistelylaina

Myös nämä alla olevan vertailulistan paikat tekevät kattavasti lainatarjousten kilpailuttamista, ja voit noin auttaa löytämään halvan yhdistelylainan.

Haluatko lisätietoja parista listatusta kilpailuttajasta? Saattaisit olla kiinnostunut esimerkiksi tältä sivustolta löytyvistä Rahalaitos kokemuksista tai näistä Sambla kokemuksista. Yleisellä tasolla kilpailuttajia on puolestaan käsitelty tällä sivulla, hyvä huomata: Omalaina on Suomen Yhdistelylainan rinnakkais-/emopalvelu.

Esimerkki siitä, miten halvan yhdistelylainan netistä voisi ehkä löytää

Lainaa 12 000 euroa kolmen vuoden maksuajalla, keskimääräinen kuukausierä 359 euroa, laina-ajalta korkoja sekä kuluja yhteensä 924 euroa. Yhdistelylaina voi siis varsinkin vanhoihin pikavippeihin verrattuna olla jopa todella edullinen rahoitusratkaisu.

Myös vakuudeton yhdistelylaina voi olla edullinen

Edellä oleva lainaesimerkki kuvastaa yhdistelylainaa, jonka saa täysin ilman vakuuksia sekä takaajaa. Ei siis ole syytä olettaa, että myös ilman vakuuksia ei voisi saada halpaa yhdistelylainaa.

Väliaikainen korkokatto ja yhdistelylainat

Kuten varmasti moni tietää, niin lainojen korkoja rajoitetaan nykyisin korkokatoilla. Noista korkokatoista uusin on 1.1.2021–30.9.2021 voimassa oleva 10% korkokatto. Vaikka tuo korkokatto vaikuttaakin kattavasti moniin erilaisiin lainoihin, niin erityisesti yhdistelylainojen näkökulmasta kannattaa tiedostaa se, että jo nostetun yhdistelylainan korko voi nousta 30.9.2021 jälkeen, jos siitä on säädetty lainasopimuksessa.

Tuo on tärkeää sen takia, että yhdistelylainat ovat monesti maksuajoiltaan varsin pitkiä jolloin, jos korko on 30.9.2021 jälkeen korkeampi, niin voi lainasta kertyä melko paljon enemmän maksettavaa kuin olisi kertynyt, jos korkokatto olisi pätenyt koko laina-ajan. Toki on niin, että ei välttämättä monesti edes ole järkevää ottaa yhdistelylainaa, jonka korko on selkeästi yli 10%.

Asioita, joihin yhdistelylainaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota

Kun haluaa valita mahdollisimman halvan yhdistelylainan, niin on syytä kiinnittää huomiota sen todelliseen vuosikorkoon sekä sen laina-aikaan. Todellinen vuosikorko poikkeaa nimellisestä vuosikorosta siinä, että sen pitäisi sisältää myös lainan kulut eikä vain itse korkoa. Todellinen vuosikorko on siis hyvä mittari sille, miten edullinen laina oikeasti on. Se ei kuitenkaan välttämättä yksistään ole riittävä mittari. On nimittäin niin, että vuosikorko ei vielä kerro sitä, miten paljon korkoja euroissa mitaten syntyy.

Tuo asia riippuu siitä, miten pitkä lainan maksuaika on, eli siitä miten pitkäksi aikaa lainaa otetaan. Ja on tietysti niin, että mitä pidempi maksuaika on, niin sitä enemmän laina kerkeää kerryttämään korkoa korolle – noin siis siitä huolimatta, että lainaa lyhennetään kuukausittain. Otetun lainan kohdalla korkoa korolle -ilmiö on tietysti tavallaan käänteinen verrattuna siihen, miten se toimii säästäessä. Testaa nyt Suomen Yhdistelylaina -palvelua.

Ylempänä tällä sivulla ollut lainaesimerkki yhdistelylainan hinnoittelusta on poimittu sivun luomisen/päivittämisen yhteydessä. Kyseinen esimerkki kannattaa ajatella vain varsin suunta-antavana. Sivulla esitetyt tiedot Suomen Yhdistelylainan toiminnasta perustavat isolta osin kirjoittajan kokemuksiin sen rinnakkaispalvelun käyttämisestä.

Myös tämä Budjetti.fi-sivuston sivu saattaisi kiinnostaa sinua:

Vieritä ylös