Mikä on helpoin luottokortti saada? – Se voi hyvinkin olla tämä

Luottokorttien suhteen vaikuttaisi olevan jopa todella paljon eroja siinä, miten helposti niitä myönnetään hakijoille. Toiset rahoituslaitoksesta näyttävät pitävän todella tiukkaa harkintaa siinä, keille kaikille luottokortti ollaan valmiit antamaan ja toisilla taas asenna näyttäisi olevan se, että kunhan hakija täyttää tietyt minimikriteerit, niin on hänellä erittäin hyvät mahdollisuudet saada luottokortti.

Mikä sitten on helpoin luottokortti saada?

Se voi omien tietojeni perusteella hyvinkin olla Suomessa Bank Norwegianin luottokortti. Kyseisen luottokortin luottoraja voi olla jopa 15 000 euroa, siitä ei peritä kuukausi- eikä vuosimaksuja, sitä käyttäessä voi saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ja lisäksi kyseistä luottokorttia matkailuun käyttäessä voi saada ilmaisen matkavakuutuksen. Eli tämä luottokortti voi olla aidosti myös hyvä luottokortti. Se on kuitenkin hyvä huomata, että jos käytettyä luottoa ei maksa pois korottoman maksuajan puitteissa, niin alkaa kertymään korkoa, joka on ainakin tätä kirjoittaessani lähtökohtaisesti todellisella vuosikorkoprosentilla yli 20%. Eli tähän luottokorttiin pätee sama asia kuin ylipäätänsä luottokortteihin: korttia hyödyntäessä on hyvä olla suunnitelmallisuutta esimerkiksi tulevien laskujen suhteen. Hae Bank Norwegianin luottokorttia.

Helpoin luottokortti – vertailutaulukko

Kortti:Kuvaus mahdollisuuksista saada:
Bank Norwegian luottokorttiHyvät mahdollisuudet saada, jos täyttää minimikriteerit kuten alaikärajan.
Morrow Bank luottokorttiVaikuttaa siltä, että Morrow Bank vaihtelee sitä, miten helposti se myöntää sen luottokortin. Välillä mahdollisuudet voivat olla ihan hyvät ja toisinaan kortin saaminen voi olla erittäin vaikeaa.
Sweep Bank luottokorttiAiemmin mahdollisuudet olivat jopa lähes samaa tasoa kuin Bank Norwegianin luottokortin kanssa, mutta tätä kirjoittaessani selkeästi vaikeampi kortti saada.
Lainasto luottokorttiKortin hakemiseksi on varsin pienet minimikriteerit, joka saattaa luoda väärän kuvan siitä, miten helppo se on saada, kun korttia hakee moni sellainen, joka ei sitten käytännössä täytä varsinaisia kriteereitä. Jos sama henkilö hakee tätä ja esimerkiksi Morrow Bankin luottokorttia, niin voivat mahdollisuudet olla suunnilleen yhtä hyvät.

Kevät 2024 kommentti: Tätä kirjoittaessani Morrow vaikuttaisi jälleen höllentäneen sitä, miten helposti se myöntää luottokortteja. Tällä erää se voi olla lähes yhtä helppo paikka luottokortin saamiseen kuin Bank Norwegian. Oletan, että taas jossain vaiheessa tulevaisuudessa Morrow Bank tiukentaa luottokortin myöntämistä. Jos Morrow Bank ei ole sinulle ennestään tuttu, niin voi esimerkiksi tämä artikkeli olla hyödyllistä luettavaa.

Aiheeseen liittyvää Budjetti.fi-nettisivustolla