Maksuton luottokortti netin kautta

Maksuton luottokortti voi olla hyvä vararahasto sitä tilannetta varten, että tarvitsee joskus lyhytaikaista rahoitusta.

Se, että luottokortti on ilmainen tarkoittaa sitä, että siitä ei peritä avausmaksua, kuukausimaksua eikä vuosimaksua. Monesti tuollaiset luottokortit myös tarjoavat korotonta maksuaikaa. Ilmainen luottokortti voi siis olla aidosti ilmainen.

On kuitenkin tärkeätä huomata se, että jos luottokortti on maksuton, niin siinä tilanteessa, että käytettyä luottoa ei maksa pois korottoman ajan puitteissa, niin luotolle kertyvä korko ei todennäköisesti ole halpaa. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että vaikka luottokortin käyttäminen maksamiseen voi olla maksutonta, niin esimerkiksi siirrosta pankkitilille saatetaan veloittaa palkkio ja lisäksi saatetaan alkaa veloittamaan siirretylle summalle korkoa heti.

Kolme suositeltua maksutonta luottokorttia

Ensimmäisen suositukseni on Bank Norwegianin luottokortti.

Tietyllä tavalla tämän maksuttoman luottokortin valitsemisen järkevyyttä korostaa se, että se voi olla erityisen helppo saada. Ja itse asiassa ainakin omien tietojeni perusteella se on helpoin luottokortti saada, jos täyttää sen minimivaatimukset. Bank Norwegianin luottokortti voi tarjota enintään 45 päivää korotonta maksuaikaa ja luottoraja voi olla enintään 15 000€. Hae Bank Norwegianin luottokorttia.

Toinen hyvä vaihtoehto voi olla SweepBankin luottokortti

Tämän luottokortin hyvyyttä korostaa varsinkin se, että sitä käyttäessä voi saada poikkeuksellisen paljon korotonta maksuaikaa. Sitä voi pisimillään olla enintään 60 päivä. SweepBankin luottokortti on virtuaalinen, eli käytettävissä esimerkiksi monilla uusilla puhelimilla. Tämän luottokortin luottoraja voi olla enintään 8 000€. Heikkoutena tämän luottokortin kanssa on varsinkin se, että ainakin tämän sivun kirjoittamisen aikaan tätä luottokorttia ei välttämättä ole helppo saada. Hae SweepBankin luottokorttia.

Jos SweepBank ei ole sinulle ennakolta tuttu ja haluat lisätietoja siitä ennen hakemista, niin voi tämä sivu olla erityisen hyödyllinen. SweepBank on samaa firmaa kuin Ferratum.

Kolmas suosittelemani ilmainen luottokortti on Morrow Bankin

Morrow Bank ei välttämättä ole monelle tuttu rahoituslaitos, mutta sillä on pitkä historia Komplett Bank -nimen alla ja käsittääkseni Morrow Bank on luotettava rahoituslaitos. Tämän luottokortin luottoraja voi olla enintään 10 000€. Morrow Bank on vaikuttanut vaihtelevan sitä, miten helposti se myöntää sen luottokortin. Hae Morrow Bankin luottokorttia.

Voi olla hyvä huomata se, että jos luottokortilta on käyttänyt rahaa vaikkapa 2 500€ ja sen aikoo maksaa pois vuoden maksuajalla, niin on matalakorkoinen laina todennäköisesti parempi vaihtoehto korkokustannusten näkökulmasta. Luottokorttia käyttäessä on siis hyvä pyrkiä realismiin sen suhteen, miten nopeasti uskoo pystyvänsä maksamaan käytetyn luoton pois.