iPhone laskulla tai osamaksulla – Esimerkiksi iPhone 14 osamaksulla tai laskulla

Joskus tulee tarve ostaa uusi puhelin sellaisessa tilanteessa, jossa sen heti maksaminen ei ole ainakaan realistinen vaihtoehto. Tuossa tilanteessa kätevä vaihtoehto voi olla se, että maksaa puhelimen laskulla tai osamaksulla. Lasku sopii siihen tilanteeseen, jos saa melko nopeasti rahaa puhelimen hankintakustannusten rahoittamiseen ja osamaksu siihen, jos tarvitsee pidemmän aikaa rahoittamiseen.

Erityisen hyödyllinen lasku tai osamaksu voi olla, jos hankkii Applen iPhonen. Ne nimittäin eivät monesti ole kovinkaan edullisia. Voikin olla kiva tietää, että on mahdollista ostaa netistä iPhone laskulla tai osamaksulla. Noihin molempiin suositeltu paikka tällä sivulla.

Osta iPhone osamaksulla tai laskulla

HobbyHallilla ei ehkä ole kaikkein modernein maine. Tuo huomioiden voi ehkä olla yllättävää, että tästä paikasta voi ostaa monia iPhone-puhelimia osamaksulla tai laskulla. Laskulla saa korotonta maksuaikaa, kun taas osamaksu on ainakin lähtökohtaisesti korollinen. Mikäli siis pystyy valitsemaan lyhyemmän maksuajan omaavan laskun ja pidemmän yhteenlasketun maksuajan omaavan osamaksun välillä, niin on lähtökohtaisesti järkevämpää valita lasku. Avaa nyt HobbyHall.

Hinnoista: Ainakin tätä kirjoittaessani halvimmat iPhonet HobbyHallilla maksoivat alle 300 euroa. Kyseessä olivat huolletut puhelimet. Toisesta päästä tarkastellen taas sitten oli tarjolla useampi yli 2 000 euron puhelin. Kyseessä oli iPhone 14 -sarjan puhelimia. Tuon saman sarjan puhelimia oli toisaalta tarjolla alle 1 500 euron hintaan.

Osamaksun koroista: HobbyHallin osamaksun todellinen vuosikorko voi olla yli 25%. Tuota ei voi oikein pitää halpana, vaikka se toki onkin jopa paljon halvempi kuin esimerkiksi jotkin jokusen vuoden takaiset nettilainat.

HobbyHall voi tehdä muutoksia esimerkiksi hintoihinsa, laskun korottomuuteen ja osamaksun korkoihin.