Iso yhdistelylaina – Jopa miljoonan euron järjestelylaina

Se, miten iso yhdistelylaina voi olla mahdollista saada, riippuu lähtökohtaisesti paljon siitä, tarjoaako lainalla vakuuden. Vakuus tarkoittaa siis eräänlaista panttia, jonka antaa takuuksi siitä, että maksaa lainan ja sen kulut. Koska vakuus voi antaa lainafirmalle enemmän turvaa, niin voivat vakuudelliset yhdistelylainat lähtökohtaisesti olla isompia kuin vakuudettomat yhdistelylainat. Tavallisesti yhdistelylainalle annettava vakuus on asunto tai mökki. On tyypillistä, että sama lainafirma ei tarjoa vakuudellisia ja vakuudettomia yhdistelylainoja, vaan ainoastaan toisia noista. Tällä sivulla on suositeltuna paikka heille, jotka haluavat ison vakuudellisen yhdistelylainan ja heille, jotka haluavat ison vakuudettoman yhdistelylainan. Yhdistelylaina on sama asia kuin järjestelylaina.

Iso vakuudellinen järjestelylaina

Bluestep tarjoaa mahdollisuuden saada vakuuden kanssa jopa miljoonan euron järjestelylainan. Toki esimerkiksi tuon maksimisumman kokoinen järjestelylaina myös vaatii arvokkaan vakuuden. Pienimillään Bluestep voi tarjota vakuudellista yhdistelylainaa 30 000 eurosta alkaen. Käytä nyt Bluestepiä.

Iso vakuudeton yhdistelylaina

Sortter on lainahakemusten kilpailuttaja, joka sopii enintään 60 000 euron kuluttajille suunnattua vakuudetonta yhdistelylainaa varten. On paljon samalla idealla toimivia palveluita kuin Sortter, mutta ainakin tätä kirjoittaessani suosittelen Sortteria ykkösvaihtoehtona yhdistelylainaa varten, koska se löysi testissäni vuonna 2024 halvimman yhdistelylainan. Pienimillään Sortteria voi käyttää 1 000 euron yhdistelylainaa varten. Kokeile nyt Sortteria.