Iso yrityslaina – Jopa 10 miljoonan euron yrityslaina netistä

Netin avulla voi saada jopa yllättävän ison yrityslainan. Kun haluaa suuren yrityslainan netistä, niin voi suunnata joko niin sanotun kilpailutuspalvelun luokse tai sitten suoraan tietyn yrityslainaa tarjoavan lainafirman luokse. Kilpailuttajan käyttäminen voi mahdollisesti parantaa mahdollisuuksia saada lainatarjous yrityslainasta, koska se voi yrittää etsiä sen käyttäjälle yrityslainaa jopa melko monelta eri lainafirmalta. Toisaalta suoraan lainafirmalta hakiessa voi yrityslainan hakeminen olla mahdollisesti hieman selkeämpää ja helpompaa, koska sen tekeminen tavallaan poistaa yhden tason hakuprosessista.

Olen listannut alempana olevaan taulukkoon kolme paikkaa yrityslainaa varten, jotka ainakin oman näkemykseni perusteella voivat sopia hyvin isoa yrityslainaa varten. Ensimmäiseksi ja kolmanneksi listatut paikat ovat kilpailuttajia ja keskimmäinen paikka tarjoaa yrityslainaa suoraan. Molempia kilpailuttajia voi kokeilla ilmaiseksi.

Iso yrityslaina netistä

Lainapalvelu:Yrityslainaa enintään:
Sortter10 miljoonaa euroa
Capital Box2 miljoonaa euroa
ZmartaYli miljoona

Jos haluat lukea Sortterista lisää ennen kuin mahdollisesti kokeilet sitä, niin voit halutessasi tutustua vaikkapa Sortter kokemuksiini tällä sivustolla. Olen kirjoittanut kokemuksistani erityisesti siitä näkökulmasta, kun olen käyttänyt Sortteria kuluttajalainoja varten, mutta myös suoraan yrityslainojen kilpailutukseen liittyen on kyseisellä sivulla hieman tietoa.