Joustava laina – Joustolaina jopa 50 000€ luottorajalla

Joustavalla lainalla tarkoitetaan käytännössä lainamuotoa, jossa hyväksytylle lainan haluavalle henkilölle myönnetään luottotili, jolta voi sitten luottorajan puitteissa nostaa uutta lainaa. Jos koko luottorajan on käyttänyt, niin vapautuu uutta nostovaraa siinä vaiheessa, kun maksaa lainaa takaisin. Tuo on kuitenkin myös mahdollinen joustavan lainan heikkous: jos joustolainan korko on korkea ja minimilyhennykset pieniä, niin saattaa olla seuraus se, että tulee kuukausittain maksettua lähinnä korkoja sen suhteen, että avoin lainasumma lyhenisi.

Ainakin mikäli siis epäilet, että saatat nostaa joustoavaa lainaa silloin, kun se ei ole järkevää, niin parempi vaihtoehto olla kertalaina. Se on tavallaan joustolainan vastakohta. Mikäli kuitenkin haluat juurikin joustolainan, niin on alempana suositeltuna sitä varten vaihtoehtoja.

Joustava laina netistä

LainapalveluLuottoraja enintään
Morrow Bank50 000€
Ferratum4 000€
Vippi2 000€
Saldo2 000€

Joustolimiitin nostojen ja mahdollisen saamisen nopeus voi vaihdella

Voi olla mahdollista saada nosto joustolimiitiltä jopa käytännössä heti pankkitilille. Tuo ei kuitenkaan ole taattua, nimittäin vaikka kyseessä olisi muuten jopa erittäin hyvä joustolimiitti, niin voivat nostot ainakin tiettyihin pankkeihin viedä enemmän aikaa. Mahdollinen erityinen ongelma on se, että jos yhdeltä joustolimiitiltä ei ole mahdollista saada lainaa heti tiettyyn pankkiin, niin voi olla varsin mahdollista, että sitä ei ole mahdollista saada toiseltakaan.

Mikäli haluat joustolimiitin sen takia, että haluat lainan mahdollisimman nopeasti pankkitilille ja lainapalvelun asiakaspalvelu on auki, kun olet hakemassa joustolimiittiä, niin voi olla hyvä idea kysyä asiakaspalvelulta ennen luottopäätöksen hakemista, että pitäisikö heidän pystyä siirtämään laina käytännössä heti siihen pankkiin, johon sen haluat. Myös siinä, miten nopeasti joustolimiitin myöntämisestä mahdollisesti tehdään päätös, voi olla vaihtelua lainapalveluiden välillä.