Kännykkäliittymät – Löydä paras ja halvin kännykkäliittymä 2023

Kännykkäliittymien tarjonta on tätä nykyä hyvin laajaa, ja voikin olla vaikea tietää, että mikä on itselle fiksuin kännykkäliittymä. Toivottavasti tämä sivu voi auttaa tuon päättelemisessä. Löydät tältä sivulta vertailun, jossa on mukana iso kasa kännykkäliittymiä ja lisäksi löydät sivulta hieman tietoa vuoden 2023 liittymistä.

Vertaa kännykkäliittymiä

Yllä olevassa vertailussa on mukana iso osa Moin, DNA:n ja Telian liittymistä. Valitettavasti kuitenkaan ihan kaikkia liittymiä ei ainakaan tällä erää ollut mahdollista lisätä vertailuun. Vertailun tähtiarvioissa on painotettu erityisesti arvioidun liittymän ominaisuuksia ja hintaa verrattuna kilpailijoihin. Hintavertailua pyritään päivittämään, jos/kun asiat liittymien suhteen muuttuvat.

Mikä on isojen puhelinoperaattorien valikoimista halvin kännykkäliittymä? Mikäli prepaideja ei huomioida, niin ainakin tätä kirjoittaessa isojen operaattorien liittymistä halvimman paikka näyttäsi olevan halussaan Moin Potti-liittymällä, jonka hinta on 9€/kuukausi. Kyseinen liittymä on varustettu 100 Mbit netillä. Toinen halpa liittymä on Telia Rajaton Lite 0,5M -liittymä. Kyseisen liittymän hinta on 11,99€/kk.

Globetel-nimisellä firmalla on 4,90€/kk maksava liittymä, mutta siihen ei sisällä puheluita, tekstareita eikä nettiä. Kyseinen liittymä ei siis halvasta hinnasta huolimatta todennäköisesti sovellu kovin monelle käyttäjälle, jotka etsivät käyttöönsä kuukausittaisilta kustannuksiltaan halvinta mahdollista liittymää.

Miksi Moin Potti-liittymä on niin halpa? Moi näyttää erikoistuneen halpoihin liittymiin ja lisäksi kyseinen liittymä on melko rajoitettu.

Hyvä huomata: Tuo edellä mainittu on siis halvin perinteisten operaattorien (ei-prepaid) kännykkäliittymä. Globetel-nimiseltä operaattorilta löytyy kuitenkin tätä kirjoittaessa liittymä, jonka perushinta on 4,90€/kk. Valitettavasti kuitenkaan kyseinen hinta ei sisällä puheluita, viestejä tai nettiä.

Miten löydän hyviä kännykkäliittymätarjouksia? Hyvin tarjouksien löytämisessä on ehkäpä jopa avainasemassa se, että osaa löytää ns. salaiset ja puolisalaiset tarjoukset. Tätä asiaa on käsitelty enemmän tällä sivulla. Myös ylempänä olevasta vertailutaulukosta löytyy muutamia tarjouksia.

Enkä mikä on vuonna 2023 paras kännykkäliittymä? Mikäli mietitään puhtaasti ominaisuuksia, niin on se tätä kirjoittaessa 1000 Mbit/s 5G-liittymä, jollainen löytyy jokaiselta isolta operaattorilta. Noiden kyseisten liittymien hinnat ovat suunnilleen luokkaa 43-50 euroa/kuukausi.