Kännykkäliittymät – Löydä halvin ja paras kännykkäliittymä 2022

Kännykkäliittymien tarjonta on tätä nykyä hyvin laajaa, ja voikin olla vaikea tietää, että mikä on itselle fiksuin kännykkäliittymä. Toivottavasti tämä sivu voi auttaa tuon päättelemisessä. Löydät tältä sivulta vertailun, jossa on mukana iso kasa kännykkäliittymiä sekä hieman tietoa 2021 liittymistä.

Vertaa kännykkäliittymiä

Yllä olevassa vertailussa on mukana iso osa Moin, DNA:n ja Telian liittymistä. Valitettavasti kuitenkaan ihan kaikkia liittymiä ei ainakaan tällä erää ollut mahdollista lisätä vertailuun. Vertailun tähtiarvioissa on painotettu erityisesti arvioidun liittymän ominaisuuksia ja hintaa verrattuna kilpailijoihin.

Mikä on isojen puhelinoperaattorien valikoimista halvin kännykkäliittymä? Mikäli prepaideja ei huomioida, niin ainakin tätä kirjoittaessa isojen operaattorien liittymistä halvimman paikan jakavat DNA Jämpti Puhe ja Telia Rajaton Lite. Molempien kyseisten liittymien normaali kuukausihinta on 7,90€/kk.

On mahdollisesti hyödyllistä tietää, että noista edellä mainituista liittymissä ensimmäisessä ei ole ollenkaan nettiä ja toisenkin netti on melko hidas. Halutessasi löydät tältä sivulta lisää tietoa halvimmista liittymistä.

Hyvä huomata: Nuo kaksi ovat siis halvimmat perinteisten operaattorien (ei-prepaid) kännykkäliittymät. Globetel-nimiseltä operaattorilta löytyy kuitenkin tätä kirjoittaessa liittymä, jonka perushinta on 4,90€/kk. Valitettavasti kuitenkaan kyseinen hinta ei sisällä puheluita, viestejä tai nettiä.

Miten löydän hyviä kännykkäliittymätarjouksia? Hyvin tarjouksien löytämisessä on ehkäpä jopa avainasemassa se, että osaa löytää ns. salaiset ja puolisalaiset tarjoukset. Tätä asiaa on käsitelty enemmän tällä sivulla.

Enkä mikä on vuonna 2021 paras kännykkäliittymä? Mikäli mietitään puhtaasti ominaisuuksia, niin on se tätä kirjoittaessa 1000 Mbit/s 5G-liittymä, jollainen löytyy jokaiselta isolta operaattorilta. Täällä on hieman lisäinfoa 5G-liittymistä.