Kotisivut helposti – Luo hyvät ja halvat kotisivut helposti parissa tunnissa

Ei ole kovinkaan kauan siitä, kun kotisivujen hankkiminen saattoi olla pitkä prosessi ja maksaa monessa tapauksessa vähintäänkin tuhansia euroja. Onneksi nykyään asiat ovat toisin: nykyisellään kotisivut voi saada alle 5 euron kuukausihintaan ja jopa yhdessä illassa. Tuo on niin sanottujen kotisivuohjelmien tai kotisivukoneiden ansiota. Kyseiset ohjelmat ovat edistyneet valtavalla tavalla muutamassa vuodessa, ja lisäksi niitä ylläpitävien tahojen keskinäinen kilpailu on varmistanut sen, että hinnat ovat todella halpoja.

Mutta mikä on paras kotisivukone nettisivujen luomiseen? Kokemukseen perustava näkemys alla.

Paras kotisivukone

Zyro on verrattain uusi kotisivukone, mutta se on kehittänyt palveluaan todella fiksusti. Eli käytännössä niin, että se on yrittänyt ottaa inspiraatiota muilta erittäin hyviltä kotisivukoneilta ja sitten tuoda oman mausteensa niiden yhdistelmän päälle.

Lopputuloksena on kotisivukone, jota on erittäin helppo käyttää ja jolla voi luoda todella tyylikkäät kotisivut jo parissa tunnissa. Isona apuna tuossa nopeassa ja helpossa nettisivujen tekemisessä on se, että Zyrolla on paljon hienoja kotisivupohjia, joista voi valita omaan tarpeeseen sopivan.

Kotisivujen tekemisen vaiheet, kun käytät suositeltua kotisivukonetta:

  1. Rekisteröidy palveluun ja valitse haluttu tilaus – nopeata ja helppoa
  2. Valitse haluttu kotisivupohja
  3. Tee helppokäyttöisellä kotisivueditorilla halutut muutokset tai lisäykset pohjaan
  4. Yhdistä verkkotunnus seuraamalla yksinkertaisia ohjeita – tarvittaessa pystyt hankkimaan verkkotunnuksen myös kotisivukoneen kautta
  5. Sinulla on nyt omat nettisivut!
  6. Jatka nettisivustosi kehittämistä/sisällön lisäämistä jne. parhaaksi katsomallasi tavalla

Entäs sitten ne hinnat? Zyro on jopa erittäin halpa tapa tehdä nettisivut. Käytännössä Zyro maksaa yleensä alkaen noin 2,5 euroa per kuukausi, kun valitsee pidemmän tilausjakson. Zyron ilmoitetut normaalihinnat ovat alkaen noin 10€/kk, mutta käytännössä Zyro tarjoaa uusille asiakkaille jatkuvasti erittäin hyviä alennuksia. Katso alennukset.

Mitä hintaan sisältyy? Itse kotisivujen lisäksi Zyron hintoihin sisältyy webhotelli kotisivuille sekä monesti tarjouksen myötä myös verkkotunnus vaikkapa vuodeksi. Erityisesti tuo ilmainen webhotelli voi tuoda ihan hyvin säästöjä, koska halpakin webhotelli maksaa yleensä vuodessa ihan minimissäänkin 10 euroa, ja monessa tapauksessa hinta voi olla esimerkiksi 30 euroa/vuosi.

Voinko tehdä myös verkkokaupan Zyron avulla? Tuokin on mahdollista, ja Zyro voikin olla myös niin sanottuna verkkokauppaohjelmana todella halpa. Zyrolla on nimittäin tätä kirjoittaessa kaksi maksutasoa, joiden avulla voi perustaa omaan verkkokaupan. Noiden verkkokaupan perustamiseen soveltuvien maksutasojen hinnat ovat yleensä alennusten myötä alkaen noin 10 euroa per vuosi, kunhan valitsee hieman pidemmän tilausjakson. Alla olevassa kuvassa näkyy pari helposti valittavissa olevaa verkkokauppapohjaa. Perusta verkkokauppa Zyrolla.

Kenelle kotisivukoneella tehdyt nettisivut soveltuvat?

Kiitos sen, miten paljon aiempaa edistyneempiä kotisivukoneet ovat, soveltuvat ne nykyään moneen eri tarkoitukseen. Eli esimerkiksi monen yrityksen nettisivujen tekemiseen, esimerkiksi blogin perustamiseen sekä vaikkapa urheiluseuran kotisivujen rakentamiseen. Mene nyt Zyrolle.

Voiko fiksut kotisivut tehdä halvalla ilman kotisivukonetta?

Voi. Joskin se vaatii hieman vaivaa.

Hyvin luultavasti paras tapa tehdä halvat ja hyvät nettisivut ilman kotisivukonetta on se, että 1) ostaa halvan, mutta hyvin toimivan webhotellin, 2) asentaa sille ilmaisen WordPress-julkaisujärjestelmän ja 3) rakentaa nettisivut WordPressin avulla. WordPress ei ole valtavan monimutkainen ohjelma, mutta jos sitä ei ole käyttänyt ennen, niin vaatii se hieman opettelua. Katso suositellut halvat webhotellit.