Kuinka nopeasti saa luottokortin? – Luottokortti nopeammin netin avulla

Siinä, miten nopeasti luottokortin voi saada on isoja eroja. Mikäli haet luottokorttia perinteisestä pankista, niin voi mennä hyvinkin pari viikkoa siinä, että saat luottokortin. Mikäli taas haet netin kautta virtuaalisia luottokortteja tarjoavalta palvelulta luottokorttia, niin voi luottokortin saada jopa alle 30 minuutissa käyttöön. Virtuaalinen luottokortti tarkoittaa käytännössä luottokorttia, jota voi käyttää ainakin tyypillisillä moderneilla kännyköillä. Tällä sivulla on listattuna palveluita, jotka voivat olla hyviä valintoja, kun haluat saada luottokortin nopeammin kuin perinteisestä pankista mahdollisesti saisi. Lisäksi on tietoa siitä, miksi jotkut eivät välttämättä saa luottokorttia.

Morrow Bank

Morrow tarjoaa luottokorttia, jota on helppo hakea netin kautta. Lainapäätös Morrown luottokortista pitäisi voida saada heti. Kun tuohon yhdistää sen, että Morrown luottokortin voi ottaa elektronisesti käyttöön jopa todella nopeasti, niin voi huomata, että tämä luottokortti voi olla erittäin hyvä valinta luottokortin nopeasti haluaville. Tuon lisäksi tässä luottokortissa on hyvää esimerkiksi se, että luottoraja voi olla varsin iso ja se, että korttia ostoksiin käyttäessä voi saada varsin kivasta korotonta maksuaikaa. Hae nyt Morrown luottokorttia.

Sweep Bank

Sweep Bankin luottokortista voi kokemusteni perusteella saada päätöksen heti. Lisäksi luottokortin mahdollisen käytön aloittamisen pitäisi olla nopeata. Sweep Bankin luottokortin luottoraja voi olla enintään 8 000 euroa ja tätäkin luottokorttia käyttäessä voi saada varsin mukavasti korotonta maksuaikaa. Hae nyt Sweep Bankin luottokorttia.

Lainasto

Lainaston luottokorttia ei ehkä saa ihan niin nopeasti kuin ylempänä listattuja luottokortteja, mutta sekin pitäisi olla mahdollista saada käyttöön ainakin melko nopeasti. Lainaston luottokortin luottoraja voi alussa olla enintään 500 euroa eikä tätä korttia käyttäessä voi saada korotonta maksuaikaa. Lainaston luottokortti sopii siis parhaiten siihen tilanteeseen, jos tarvitsee käyttää luottokorttia vain vähän ja pystyy maksamaan käytetyn luoton kustannuksineen nopeasti pois. Hae nyt Lainaston luottokorttia.

Bank Norwegian

Bank Norwegianin luottokortti saattaa olla tällä sivulla mainituista luottokorteista hitaimmin käytössä. Tämäkin luottokortti pitäisi kuitenkin olla mahdollista saada nopeammin käyttöön kuin perinteisestä pankista otettu luottokortti. Vaikka tämä ei välttämättä ole yhtä nopea luottokortti saada kuin esimerkiksi Morrown luottokortti, niin on tällä kortilla toisaalta selkeitä hyviä puolia.

Bank Norwegianin luottokortin mahdollisia etuja ovat nimittäin esimerkiksi ilmainen matkavakuutus, jos käyttää korttia matkailupalveluiden ostamiseen, tarjolla oleva jopa 45 päivän koroton maksuaika, jopa hyvät bonuspisteet ostoksista ja luottoraja, joka voi olla jopa 15 000 euroa. Hae nyt Bank Norwegianin luottokorttia.

Onko sinun vaikea saada luottokortti?

Olen käsitellyt varsin kattavasti tällä tämän sivuston sivulla sitä, miksi joku ei välttämättä saa luottokorttia. Tärkein syy on nähdäkseni se, että haet luottokorttia paikalta, joka ei ylipäätänsä ole valmis antamaan monelle hakijalla sellaista. Hakemalla luottokorttia siis sopivasta paikasta voi parantaa merkittävästi mahdollisuuksia sen saamiseen. Ylempänä käsitellyistä paikoista erityisen hyvät todennäköisyydet saada luottokortti on tietojeni perusteella olla Bank Norwegianilta. Suosittelen kyseistä paikkaa myös sivulla, jolla on kattavammin tietoa siitä, miksi luottokorttia ei saa. Tuon neuvon lisäksi sivulla on myös muita vinkkejä, jotka voivat auttaa luottokortin saamisessa.