Kuinka nopeasti saa luottokortin? – Luottokortti nopeammin netin avulla

Siinä, miten nopeasti luottokortin voi saada on isoja eroja. Mikäli haet luottokorttia perinteisestä pankista, niin voi mennä hyvinkin pari viikkoa siinä, että saat luottokortin. Mikäli taas haet netin kautta virtuaalisia luottokortteja tarjoavalta palvelulta luottokorttia, niin voi luottokortin saada jopa alle 30 minuutissa käyttöön. Virtuaalinen luottokortti tarkoittaa käytännössä luottokorttia, jota voi käyttää ainakin modernilla kännykällä sekä mahdollisesti myös ainakin älykellolla. Tällä sivulla on listattuna palveluita, jotka voivat olla hyviä valintoja, kun haluat saada luottokortin nopeammin kuin perinteisestä pankista mahdollisesti saisi. Lisäksi on tietoa siitä, miksi jotkut eivät välttämättä saa luottokorttia.

Morrow Bank

Morrow tarjoaa luottokorttia, jota on helppo hakea netin kautta. Lainapäätös Morrown luottokortista pitäisi voida saada heti. Kun tuohon yhdistää sen, että Morrown luottokortin voi ottaa elektronisesti käyttöön jopa todella nopeasti, niin voi huomata, että tämä luottokortti voi olla erittäin hyvä valinta luottokortin nopeasti haluaville. Tuon lisäksi tässä luottokortissa on hyvää esimerkiksi se, että luottoraja voi olla varsin iso ja se, että korttia ostoksiin käyttäessä voi saada varsin kivasta korotonta maksuaikaa. Hae nyt Morrown luottokorttia.

Sweep Bank

Sweep Bankin luottokortista voi kokemusteni perusteella saada päätöksen heti. Lisäksi luottokortin mahdollisen käytön aloittamisen pitäisi olla nopeata. Sweep Bankin luottokortin luottoraja voi olla enintään 8 000 euroa ja tätäkin luottokorttia käyttäessä voi saada varsin mukavasti korotonta maksuaikaa. Hae nyt Sweep Bankin luottokorttia.

Lainasto

Lainaston luottokorttia ei ehkä saa ihan niin nopeasti kuin ylempänä listattuja luottokortteja, mutta sekin pitäisi olla mahdollista saada käyttöön ainakin melko nopeasti. Lainaston luottokortin luottoraja voi alussa olla enintään 500 euroa eikä tätä korttia käyttäessä voi saada korotonta maksuaikaa. Lainaston luottokortti sopii siis parhaiten siihen tilanteeseen, jos tarvitsee käyttää luottokorttia vain vähän ja pystyy maksamaan käytetyn luoton kustannuksineen nopeasti pois. Hae nyt Lainaston luottokorttia.

Bank Norwegian

Bank Norwegianin luottokortti saattaa olla tällä sivulla mainituista luottokorteista hitaimmin käytössä. Tämäkin luottokortti pitäisi kuitenkin olla mahdollista saada nopeammin käyttöön kuin perinteisestä pankista otettu luottokortti. Vaikka tämä ei välttämättä ole yhtä nopea luottokortti saada kuin esimerkiksi Morrown luottokortti, niin on tällä kortilla toisaalta selkeitä hyviä puolia.

Bank Norwegianin luottokortin mahdollisia etuja ovat nimittäin esimerkiksi ilmainen matkavakuutus, jos käyttää korttia matkailupalveluiden ostamiseen, tarjolla oleva jopa 45 päivän koroton maksuaika, jopa hyvät bonuspisteet ostoksista ja luottoraja, joka voi olla jopa 15 000 euroa. Hae nyt Bank Norwegianin luottokorttia.

Miksi en saa luottokorttia?

Mahdollisia syitä siihen, miksi et saa luottokorttia voi olla useita. Seuraavaksi listattuna sellaisia, mitkä voivat olla varsin tavallisia.

Ikä: Esimerkkinä voi mainita, että Bank Norwegianin luottokortin alaikäraja on 23 vuotta. Mikäli et täytä luottokortin minimi-ikärajaa, niin voi olla vähintään vaikea saada kyseinen luottokortti, vaikka taloudellinen tilanteesi olisi miten hyvä.

Luottoyhtiö myöntää harvoille kortin: Tämän voi ajatella, joka erillisinä syynä tai sitten usean syyn kattavana asiana. Käytännössä voi kuitenkin olla hyvä tietää se, että toisilla luottokortteja tarjoavilla yhtiöillä on paljon tiukemmat rajat sille keille ne myöntävät luottokortin kuin toisilla.

Luottoyhtiön mielestä liian pienet tulot: luottoyhtiöllä saattaa olla säädettynä alaraja sille, miten paljon asiakkaalla pitää vähintään olla tuloja.

Liian suuret menot suhteessa tuloihin: vaikka täyttäisi minimitulorajan, niin jos menoja on paljon suhteessa tuloihin, niin saattaa se tarkoittaa sitä, että luottokorttia ei myönnetä.

Liikaa nykyistä velkaa: ensimmäinen ongelma ison velkamäärän kanssa voi luottoyhtiön näkökulmasta olla se, että saattaa vaikuttaa käytössä olevaan rahamäärään ja toinen ongelma luottoyhtiön mielestä voi olla se, että varsinkin jos nykyinen velka on esimerkiksi pikavippejä, niin voidaan se tulkita riskinä siitä, että velkaantuminen pahenee, jolloin luottokorttilaskut eivät välttämättä tule maksetuiksi.

Maksuhäiriömerkintä: Luottokortilla käytetty raha on käytännössä lainaa. Tyypillisiltä lainapalveluilta on käytännössä erittäin vaikea tai jopa mahdoton saada lainaa, jos on maksuhäiriömerkintä ja tuo pätee käsittääkseni myös luottokorttia tarjoaviin yhtiöihin.