Lainaa 300 – Esimerkiksi 300 vippi uusille asiakkaille, myös kertalaina

300€ laina voi olla ihan kätevä siinä mielessä, että sillä voi tehdä jo mahdollisesti melko paljonkin asioita, mutta toisaalta se ei lähtökohtaisesti kerrytä ainakaan ihan valtavasti korkoja. Noin varsinkin, jos laina-aika ei ole kovin pitkä. 300€ lainaa on tarjolla netissä kertalainana ja nostona joustoluotolta. Alempana olevan vertailutaulukon keskimmäinen paikka tarjoaa mahdollisuuden 300 kertalainalle ja kaksi muuta joustoluoton kautta.

Lainaa netistä 300€

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Ei sopivaa lainapaikkaa? 300€ pikalainaa tarjoavia lainapaikkoja ei ole enää ihan valtavasti Suomessa. Jos mahdollisesti tuota pienempi lainasumma voisi käydä, niin saattaa mahdollinen lainapaikka olla esimerkiksi Neolaina ja jos taas tuota isompi lainasumma voisi ehkä olla kelvollinen, niin saattaa olla ihan järkevää esimerkiksi kokeilla lainahakemuksen kilpailutusta Omalainan avulla.

300 vippi uusille asiakkaille: kaikki tämän sivun taulukossa listatut lainapaikat ovat lähtökohtaisesti valmiit tarjoamaan 300 vippiä myös uusille asiakkaille.

Esimerkki 300 lainan hinnasta: Mikäli ottaisi Vippi-palvelulta 300 euron lainan ja maksaisi sen takaisin seitsemän kuukauden ajanjaksolla yhtä suurissa erissä, niin pitäisi lainasta maksaa yhteensä takaisin 343€. Vippi ja muut lainapaikat voivat muuttaa hinnoitteluaan, mutta esimerkiksi kulutusluottoihin ja pikalainoihin nykyisin sovellettava korkokatto rajoittaa lähtökohtaisesti varsin paljon sitä, miten paljon lainafirmat voivat nostaa lainan niin sanotusti pakollista korkoa. Jotkin lainapalvelut haluavat tuollaisen pakollisen koron päälle lisämaksettavaa esimerkiksi siitä, että laina pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti tilille.