Lainaa 300 – Myös uusille asiakkaille ja kertalainan muodossa

Netissä ei enää ole kovin paljon lainapalveluita heille, jotka haluavat 300e lainan. Ja käytännössä mahdollisia lainapaikkoja on vielä vähemmän kuin saattaisi äkkiseltään näyttää, koska jotkin 300 euron lainoja listallaan pitävät palvelut eivät käytännössä vaikuttaisi myöntävän niitä ainakaan juuri lainkaan. Tällä sivulla on kuitenkin suositeltuna paikkoja 300e luottoa varten. Näiden palveluiden lainat ovat hieman erilaisia, mutta kaikki niistä voivat lähtökohtaisesti olla tarjolla myös uusille asiakkaille.

1) Erityisen hyvä 300€ laina

Olen tykännyt Ferratumista paljon lainapaikkana ja sanoisin, että jos ei ole valtava kiire saada lainaa tilille, niin on tämä paras valinta 300 euron lainalle. Tässä palvelussa kivaa ovat kokemusteni perusteella esimerkiksi selkeys, luotettavuus ja hyvä asiakasneuvonta. Ferratumin kohdalla 300 euron lainan voi nostaa palveluun avatulta luottotililtä. Tätä kirjoittaessani Ferratum lähtökohtaisesti haluaa lainapäätöstä varten tulotositteesta kopion netin kautta ja tuo voi tietenkin hidastaa hieman lainaamista. Varsinkin arkena niin sanotusti työaikaan lainaa hakiessa, voi se kuitenkin olla mahdollista saada varsin nopeasti tältä palvelulta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

2) 300€ kertalaina

Kertalaina tarkoittaa lainaa, jonka päälle ei samalta lainafirmalta voi tyypillisesti nostaa helposti uutta lainaa. Tuo on hyödyllistä varsinkin silloin, jos epäilee että tulisi otettua lainaa silloinkin, kun se ei ole tarpeellista. Bondoran lainamuotona on kertalaina. Kokemusteni perusteella Bondora voi olla erityisen helppokäyttöinen ja nopea paikka lainaa varten, mutta se ei välttämättä myönnä helposti 300€ lainaa, ja lisäksi on mielestäni hyvä tietää, että kokemusteni perusteella se tarjoaa innokkaasti maksullisia lisäpalveluita lainaa hakiessa. Nuo vaikuttaisi kuitenkin voivan jättää ottamatta. Hae lainaa Bondoralta.

3) Erilainen 300 euron luotto

Lainasto ei tätä kirjoittaessani tarjoa ihan perinteistä nettilainaa, vaan sen sijaan sen valikoimaan kuuluu digitaalinen luottokortti. Tuo voi kuitenkin olla melko monelle käytettävyyden suhteen lähes sama asia kuin 300 euron laina. Lainaston luottokortti vaikuttaisi olevan tätä kirjoittaessani melko helppo saada. Lainasto on pitkäikäinen palvelu ja luottokortin se on tehnyt yhdessä Visan kanssa. Nuo ovat varmasti asioita, joista monet tykkäävät. Hae Lainaston korttia.