Lainaa 500 – Esim. vippi 500 90 päivää tai lainaa 500 6kk laina-ajalla

500 lainan erottaa esimerkiksi 300€ lainasta tätä kirjoittaessani se, että tuon kokoisen lainan voi niin sanotusti kilpailuttaa helposti. Kilpailuttamisen tekeminen voi parantaa mahdollisuuksia löytää itseä miellyttävä laina. Toisaalta jotkut saattavat haluta hakea lainaa suoraan tietyltä lainafirmalta, ilman että tekee sitä kilpailuttajan avulla. Kumpaa vaihtoehtoa sitten suositkaan, niin voit toivottavasti löytää tämän sivun avulla itsellesi miellyttävän lainapalvelun 500€ lainaa varten. Tunnistat suoraan lainaa tarjoavat palvelut alempana olevassa vertailutaulukossa siitä, että niiden mahdollistama suurin mahdollinen lainasumma on enintään 10 000€.

Lainaa 500 netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Vippi 500 vai perinteisempi 500 laina? Jos ottaa 500 vipin, niin voi se tavallisesti olla nopeammin ja helpommin käytössä kuin 500 laina, jota ei määritellä vipiksi. Tuollaisen 500 vipin laina-aika on myös lähtökohtaisesti lyhyempi kuin 500 perinteisemmän lainan. 500 vipin laina-aika voi olla esimerkiksi varsin tavallisesti 90 päivää. Jos mielessäsi on juurikin vippi 500 90 päivän laina-ajalla, niin voi listatuista paikoista erityisen hyvä valinta olla Bondora. Se mahdollistaa 3 kuukauden, eli käytännössä 90 päivän laina-ajan, ja koska sen lainat ovat kertalainoja, niin ovat sen lyhennyserät myös lähtökohtaisesti selkeämpiä kuin vaikkapa jatkuvalta joustoluotolta nostetun 500 lainan. Jatkuvan joustoluoton etuna voi puolestaan olla varsinkin se, että se mahdollistaa lainan erissä nostamisen.

Lainaa 500 6kk laina-ajalla, esimerkki

Kuukausittainen lyhennys 87,28€, eli 6 kuukauden ajalla tehtävillä kuukausittaisilla lyhennyksillä tulee maksettavaa yhteensä 523,68€. Esimerkki on Bondoralta. Tuota esimerkin lainaa voi pitää jopa todella halpana verrattuna aiemmin netissä tarjolla olleisiin 500 pikalainoihin, mutta on hyvä huomata, että lainapalvelut tarjoavat nykyään innokkaasti lisäpalveluita, jotka voivat nostaa lainan hintaa. Lisäksi on hyvä huomata, että lainafirmat kuten Bondora voivat muuttaa niiden hinnoittelua. Melko paljon mahdollisia hinnoittelumuutoksia kuitenkin rajoittaa korkokatto.