Onko lainaa heti tilille 2000 € 24h mahdollinen vuonna 2024? – Tiedettävää

Pikalainoihin liitettiin varsinkin aiemmin vahvasti mielikuva siitä, että ne ovat yöllä viihteellä ollessa tekstiviestillä nostettavia lainoja. Nykyinen tilanne pikalainojen suhteen ei kuitenkaan varsinaisesti vastaa tuota mielikuvaa. Ensinäkin, vähintäänkin siinä tapauksessa, että ei ole nostanut tietyltä lainafirmalta ennen lainaa, niin joutuu lainaa saadakseen tekemään niin sanotun vahvan tunnistautumisen, eli käytännössä käyttämään joko pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Toiseksi, lainafirmoja rajoitetaan sen suhteen, mihin kellonaikoihin ne saavat siirtää uusia lainoja tilille.

Käytännössä lainafirmat eivät saada siirtää lainoja ennen kello 7 aamulla ja kello 23 jälkeen illalla. Tuohon on kuitenkin eräs poikkeus: nostot aiemmin avatulta jatkuvalta joustoluotolta. Tuossa tapauksessa lainanostoihin suhtaudutaan kuin luottokortin käyttämiseen, jonka myötä lainaa voi saada käyttöön myös lähtökohtaisen kellonaikarajoituksen ulkopuolella. On hyvä huomata se, että niin sanotusti virallisten rajoitusten lisäksi lainafirmoilla voi olla niiden itse päättämiä rajoituksia sen suhteen, milloin ne siirtävät lainaa ja lisäksi vaikka laina vois olla mahdollista saada heti tietyn pankin tilille, niin ei se välttämättä onnistu toisen pankin tilille. Nyt kun tämä nykytilanne nettilainojen suhteen on käsitelty, niin suositeltavana on paikkoja heille, jotka haluavat 2 000€ lainan netistä. Ehdotettuna on niin paikkoja, jotka tarjoavat jatkuvaa joustoluottoa kuin paikkoja, jotka tarjoavat 2 000€ lainaa kertalainan muodossa.

2000€ lainaa joustoluotolta

  • Morrow BankKommentti: Morrow Bank voi tarjota verrattain edullista nettilainaa, mutta toisaalta siltä ei välttämättä ole helppo saada myönteistä lainapäätöstä.
  • FerratumKommentti: Ferratum on kokemusteni perusteella erityisen miellyttävä paikka lainaa varten.

2000€ lainaa kertalainana

  • Bank NorwegianHuomioitavaa: Bank Norwegian vaikuttaisi tarjoavan mielellään vähintään 5 000 euron lainoja, mutta 2 000 euron lainasumman voi kuitenkin ilmoittaa halutuksi lainahakemuksessa. Norwegianilta lainapäätöksen saaminen voi vaatia hieman enemmän vaivaa kuin monilta muilta lainapaikoilta, mutta toisaalta jos vaivaa on valmis näkemään, niin voi Norwegianilta olla keskimääräistä paremmat mahdollisuudet saada laina.
  • BondoraKommentti: Bondora voi kokemusteni perusteella olla erityisen helppokäyttöinen paikka lainaa varten.