Lainaa heti tilille ilman liitteitä – Et tarvitse tositteita

Jos netistä haluaa lainaa mahdollisimman helposti ja nopeasti, niin on hyvä valita lainapaikaksi palvelu, joka voi myöntää lainaa ilman liitteitä. Onneksi tuollaisiakin lainapaikkoja on vielä joitakin. Alla olevasta vertailulistasta löydät niitä.

Lainaa ilman liitteitä – hae ilman esim. palkkatodistusta

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Nopea laina ilman liitteitä

Kun hakee lainaa ilman liitteitä, niin voi lähtökohtaisesti saada lainapäätöksen heti. Parhaassa tapauksessa myös rahat voi saada heti tilille. Kokemusteni mukaan on niin, että nopeimmillaan ilman liitteitä lainaa hakiessa rahat voivat olla tilillä alle 15 minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Liitteitä vaativat lainafirmat eivät tietenkään normaalisti pysty kilpailemaan tuon nopeuden kanssa – meneehän liitteiden lähettämiseen aikaa ja pitäähän jonkun niitä vaativissa firmoissa tarkistaa vaaditut liitteet.

Mitä on hyvä tietää, jos haluaa lainan heti tilille?

Vaikka useimmat tämän sivun lainapaikoista voivatkin olla jopa todella nopeita paikkoja saada laina tilille, niin on hyvä tietää pari asiaa, jos haluaa lainaa heti. Ensimmäinen tiedettävä asia on se, että lainaa ei voida välttämättä maksaa jokaisen pankin tilille heti. Ainakin Ålandsbanken on ilmeisesti haastava pankki, jos haluaa lainan heti tilille. Toinen tiedettävä asia on se, että lainafirmat eivät saa siirtää lainaa ennen 07 aamulla tai kello 23 jälkeen illalla. Tuo johtuu siitä, miten lainoja säännellään. Poikkeuksen tuohon 07–23-sääntöön muodostavat nostot aiemmin avatulta joustoluottotililtä.

Myös pienen koron lainan voi saada ilman dokumentteja

Voisi helposti olettaa, että ilman tositteita lainaa hakiessa ei olisi tarjolla kuin kalliita lainoja. Tuo ei kuitenkaan onneksi pidä paikkaansa. Tuosta pitää huolen ensinäkin se, että lainojen korkoja rajoitetaan nykyään melko voimakkaasti, mikä tarkoittaa sitä, että kovin kalliita lainoja ei edes ole enää olemassa. Lisäksi lainojen korkoja alentaa lainafirmojen keskinäinen kilpailu.

Mikäli haluaa saada todelliselta vuosikoroltaan mahdollisimman halvan lainan ilman dokumentteja, niin voi Fixura olla paras valinta lainapaikaksi. Fixura voi tätä kirjoittaessa myöntää lainaa jo hieman yli 9% todellisella vuosikorolla. Tuo on todella edullinen korko verrattuna siihen, että vanhojen pikavippien korko saattoi olla jopa yli 100%. Fixuran suhteen on tosin hyvä tietää se, että siltä lainaa hakiessa ei todennäköisesti saa lainaa heti tilille, vaikka lainapäätös pitäisikin olla mahdollista saada heti.

Vakuudeton laina ilman liitteitä

Yksikään tällä sivulla listattu lainafirma ei vaadi vakuuksia lainalleen. Tuokin tietysti tekee lainan hakemisesta sekä saamisesta huomattavasti nopeampaa ja helpompaa kuin se voisi olla. Sen lisäksi, että tällä sivulla listatut lainapaikat voivat myöntää vakuudetonta lainaa, niin myöntävät ne lainaa myös kokonaan ilman takaajaa.

Mistä lainaa 1 000 ilman liitteitä?

Jos haluaa 1000 lainan ilman liitteitä, niin voi hyvä valinta lainapalveluksi olla esimerkiksi Vippi. Siltä voi hakea 1000 lainaa joko joustoluoton kautta tai sitten kulutusluoton muodossa. Jos lainaa hakee joustoluotolta, niin on lähtökohtainen laina-aika 30 kuukautta ja kuukausierä 49 euroa. Mikäli taas valitsee ottaa 1000 euron lainan kulutusluottona, niin voi laina-aikaa valita 17 kuukaudesta alkaen ja jopa 52 kuukautta. Kulutusluoton tapauksessa kuukausierä voi olla pienimillään 29 euroa. Vippi on kokemusteni ja tietojeni perusteella erittäin luotettava lainapaikka.

Entä mistä 10 000 laina ilman liitteitä?

10000 lainan kohdalla on iso kysymys se, että painottaako enemmän halpaa korkoa vai sitä, miten nopeasti lainan voi saada tilille. Mikäli nopeus on tärkeämpää, niin voi tällaisenkin lainan kohdalla Vippi olla hyvä valinta lainapaikaksi. Mikäli nopeuden sijaan tärkeämpää on se, että laina on mahdollisimman edullinen, niin voi olla hyvä idea hakea 10000 lainaa Fixuralta. Kyseisen palvelun kautta pitäisi voida saada 10 000 euron laina alle 10% todellisella vuosikorolla. Kuuden vuoden laina-ajalla ja tuollaisella korolla olisi lainan tyypillinen kuukausierä 173 euroa.

Miltä firmalta pikavippi ilman palkkatodistusta?

Jos haluaa pikavipin ilman liitteitä, niin voi iRaha olla paras valinta lainapaikaksi. iRahalta on kokemusteni perusteella poikkeuksellisen helppoa ja nopeata hakea lainaa. iRaha voi soveltua erityisen hyvin siihen tilanteeseen, että tarvitsee vain pienen pikavipin.

Mistä joustoluotto ilman liitteitä?

Tällä sivulla listatuista lainapaikoista joustoluottoa tarjoavat Vippi ja Saldo. Molemmat noista voivat myöntää joustoluoton enintään 2 000 euron luottorajalla.

Entä mistä kulutusluotto ilman liitteitä?

Kulutusluottoa tarjoavat muut tällä sivulla listatut paikat kuin iRaha. Fixura tarjoaa lähtökohtaisesti halvempaa kulutusluottoa kuin muut listatut lainapaikat, mutta se ei ole normaalisti yhtä nopea paikka saada lainaa tilille kuin Bondora, Vippi ja Saldo.

Miten lainaa haetaan ilman dokumentteja?

Ensimmäinen vaihe on tietysti se, että menee lainafirman nettisivustolle. Sitten pitää täyttää lainahakemukseen tietoja hakijasta. Yleensä kysyttävä tieto on esimerkiksi tieto nykyisistä lainoista. Se, miten tarkasti tietoja pitää kertoa, riippuu lainapalvelusta. Kun on täyttänyt lainahakemuksen, niin pitää käyttää pankkitunnuksia. Myös mobiilivarmenne saattaa käydä. Pankkitunnuksien käyttämisen jälkeen pitäisi lainapäätös saada oikeastaan heti.

Kun on saanut lainapäätöksen, niin pitää vielä ottaa laina vastaan ja mahdollisesti vahvistaa sen ottaminen. Tuo vahvistus saattaa tapahtua tekstiviestin kautta.

Yleisesti ottaen voi sanoa, että on todella yksinkertaista hakea lainaa ilman dokumentteja. Lainafirmatkin tietysti tietävät, että ihmiset eivät halua käyttää liikaa aikaa lainan hakemiseen.

Miten lainaa voidaan myöntää ilman esimerkiksi palkkatodistusta?

Siinä, että lainapäätöksen voi saada ilman esimerkiksi palkkatodistusta on avainasemassa pankkitunnuksien käyttäminen. Lainafirmat voivat nimittäin niiden avulla saada riittävän kuvan hakijan taloustilanteesta, jotta lainapäätös voidaan tehdä.

Lainaa ilman työtuloja – onko se mahdollista?

Lainafirmat voivat myöntää lainaa myös heille keillä ei ole työtuloja. On kuitenkin lähtökohtaisesti niin, että lainafirmat haluavat nähdä hakijalla olevan joitakin vakituisia tuloja. Kokonaan ilman tuloja lainan saaminen on siis vähintään haastavaa. Ilman palkkatuloja lainaa hakiessa saattaa positiivisen lainapäätöksen saamisessa auttaa esimerkiksi se, jos on ainakin melko pienet menot. Lainafirmoja kiinnostaa ennen kaikkea se, että tulot ja menot jättävät tarpeeksi varaa lainan lyhentämiseen.

Myöntääkö jokin paikka lainaa ilman tuloselvitystä?

Jokainen tietämäni lainapalvelu kysyy jotain tuloista, eli jonkinlainen tuloselvitys on käytännössä pakko antaa, jos haluaa lainaa netistä. Siinä miten tarkka tuo tuloselvitys on, saattaa kuitenkin olla vaihtelua. Esimerkkinä voi mainita, että iRahalla tarvitsee vain valita valikosta kuukausitulojen määrä viidestä vaihtoehdosta. Tuollainen tuloselvitys on tietysti todella yksinkertainen ja nopea.

Mistä lainapaikasta on parhaat mahdollisuudet saada lainaa ilman tositteita?

Tätä kirjoittaessa vaikuttaisi siltä, että iRaha on erityisen valmis myöntämään lainaa ilman tositteita. Lisäksi Fixuralta saattaa olla lainasummin ja korkoihin suhteutettuna yllättävänkin hyvät mahdollisuudet saada laina ilman liitteitä.

Millaisia dokumentteja lainafirmat saattavat vaatia?

Lainaa liitteiden kanssa myöntävät firmat vaativat monesti esimerkiksi palkkatodistuksen / palkkakuitin. Lisäksi voi olla muitakin vaatimuksia. Esimerkkinä noista muista vaatimuksista voi mainita sen, että yrittäjiltä saatetaan vaatia ainakin tuloslaskelma ja tasetiedot.