Lainaa laskuihin 2023 – Löydä halpa laina laskujen maksuun

Joskus tilanne vaan voi olla se, että laskuista ei tunnu selviävän. Tuossa tilanteessa voi olla ihan perusteltua hakea lainaa laskuihin. Mistä tahansa laskuihin ei kuitenkaan lainaa kannata hakea, vaan kannata valita palvelu, josta voi löytää edullista lainaa ja vieläpä riittävän pitkällä maksuajalla. Alla on suositeltuna tuollaisia palveluita.

Hae lainaa laskuihin

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikki vertailutaulukossa listatut palvelut ovat niin sanottuja lainahakemuksen kilpailuttajia. Tuo tarkoittaa sitä, että ne pyrkivät etsimään lainaa monelta eri lainafirmalta.

Lainaa laskuihin halvalla korolla

Vertailutaulukossa mainitut paikat voivat löytää lainaa jopa alle 5% nimellisellä vuosikorolla ja lainapalveluiden antamien tietojen perusteella alle 10% todellinen vuosikorko on varsin mahdollinen. Tuollaisia korkoja voi pitää varsin halpoina nettilainoille. Nuo korot tietysti korostavat sitä hyötyä, mitä lainahakemuksen kilpailuttajan käyttämisestä voi saada.

Esimerkki lainasta Omalainalta: 500 euron laina 2 vuoden maksuajalla voisi tarkoittaa 22 euron kuukausilyhennystä ja yhteensä lainasta pitäisi maksaa takaisin 528 euroa. Tämä esimerkki on viitteellinen ja kieltämättä varsin positiivinen, eli luultavasti ihan näin hyvillä ehdoilla lainaa laskuihin ei ole mahdollista saada.

Miten voi minimoida laskuja varten haettavan lainan korkoprosentin?

Mikäli haluaa löytää erityisen halvan lainan laskujen maksamiseen, niin voi olla hyvä idea tehdä lainahakemus useammalla kilpailuttajalla. Kilpailuttajien vertailemissa lainafirmoissa ja niiden ehdoissa on nimittäin eroja. Ja jos haluaa löytää mahdollisesti vielä edullisemman lainan laskuja varten ja se on omassa tilanteessa mahdollista, niin kannattaa harkita lainan hakemista yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on yhdessä päähakijan kanssa vastuussa lainasta ja tuo voi alentaa lainatarjousten korkoja.

Lainaa laskuihin ilman vakuuksia

Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei vaadi vakuuksia. Lähtökohtaisesti myöskään näiden lainapalveluiden yhteistyökumppanit eivät vaadit lainaa hakevalta henkilöltä minkäänlaisia vakuuksia, jotta lainan voi saada itselle. Tuo tietysti nopeuttaa sitä, miten nopeasti laina voi olla käytössä.

Lainaa laskujen maksuun ilman takaajaa

Myöskään takaajaa ei lähtökohtaisesti vaadita, jotta voi saada lainaa laskujen maksuun. Tuokin asia tietysti tekee lainan hakemisesta huomattavasti kivuttomampaa ja nopeampaa.

Lainaa laskuihin jopa nopeasti

Lainahakemuksia kilpailuttavista palveluista esimerkiksi Omalaina ja Rahalaitos voivat näyttää lainapäätöksiä heti. Eli kun vain täytät lyhyen hakemuksen kilpailuttajan sivuilla niin saat tietoosi sen, voitko saada lainaa laskuihin. Ja mikäli päätät ottaa vastaan jonkin kilpailuttajan löytämän lainan, niin voit parhaassa tapauksessa saada lainarahat omalle pankkitilille jo yhden pankkipäivän sisällä. Siinä, miten nopeasti rahat saa itselle voi olla vaihtelua riippuen siitä, minkä lainapalvelun valitsee.

Lainaa laskujen maksuun enemmän tai vähemmän

Kilpailuttajat mahdollistavat varsin kattavasti erilaisten lainasummien etsimisen. Esimerkkinä voi mainita, että Omalainan kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja aina 60 000 euroon asti. Kilpailuttajat voivat siis olla kätevä valinta riippumatta siitä, onko edessäsi isompi vai pienempi laskupino.

Lainaa laskujen maksamiseen voi löytää kellon ympäri

Kilpailuttajista esimerkiksi Rahalaitos voi etsiä lainatarjouksia 24/7. Mikäli siis laskut sattuvat esimerkiksi stressaamaan yöllä, niin voi jo silloin saada hyvän tiedon siitä, onko laskuja varten mahdollista saada lainaa ja jos on, niin millä ehdoilla.

Laina-aikaa jopa reilusti

Jokaiselta tällä sivulla mainitulta kilpailuttajalta voi hakea laina-aikaa lyhyimmillään vuoden ja vähintään 15 vuotta. Mikäli siis ottaa lainaa laskujen maksuun, niin pitäisi lainan kuukausierät olla mahdollista pitää varsin pieninä. On toki hyvä tietää se, että esimerkiksi 1 000 euron lainalle ei todennäköisesti saa maksuaikaa kuin enintään muutaman vuoden, mutta toisaalta tuokin maksuaika todennäköisesti riittää ainakin suurimmalla osalle ihmisistä.

Lainaa ei ole pakko ottaa vastaan

Mikäli teet lainahakemuksen kilpailutusta, mutta kilpailutuksen tuloksena eteen ei tule yhtään miellyttävää lainatarjousta, niin ei lainaa ole pakko ottaa vastaan. Tuokin tietysti korostaa kilpailutuksen järkevyyttä.

Lainatarjouksia voi etsiä ilmaiseksi

Yksikään tämän sivun vertailutaulukossa mainittu palvelu ei veloita sen kilpailutuksen käyttämisestä. Ei siis tarvitse pelätä sitä, että kilpailutus aiheuttaisi lisää laskuja.

Kuka voi hakea lainaa laskuihin?

Omalainan, Samblan ja Etuan alaikäraja on 18 vuotta. Rahalaitoksella ja Freedom Rahoituksella alaikärajana on 20 vuotta. Tuon alaikärajan lisäksi lainapalveluilla voi olla esimerkiksi tulorajoja sille, kuka voi löytää lainaa. Esimerkkinä voi mainita, että Rahalaitoksen tuloraja on 600 euroa kuukaudessa ja Samblan tuloraja 1 000 euroa kuukaudessa. Omalainalla tulorajaa ei ole, joten Omalaina voi olla hyvä valinta myös pienituloiselle, jolla on vaikeuksia laskujen kanssa.

Miten iso laina laskuihin?

Lähtökohtaisesti kannattaa ottaa sellainen laina, jolla pystyy kuittaamaan kaikki laskut, joista ei selviäisi ilman lainaa. Lisäksi voi olla fiksua mitoittaa laina niin, että sillä pystyy maksamaan myös muita kuluja, jos on niin että niistäkin selviäminen ilman lainaa olisi haastavaa.

Kannattaako hakea lainaa laskuihin?

Yleensä kannattaa yrittää ensin saada lisää maksuaikaa laskuille. Tuon onnistuminen voi olla varsin mahdollista, ainakin jos laskun maksaminen ei ole vielä pahasti myöhässä. Lisää maksuaikaa voi lähtökohtaisesti yrittää saada ihan vaan ottamalla yhteyttä kyseessä olevan firman asiakaspalveluun. Mikäli asiakaspalvelu ei osaa suoraan auttaa laskutuksen kanssa, niin osaa se suurella todennäköisyydellä neuvoa ottamaan yhteyttä oikeaan paikkaan.

Onko kaikkien kilpailuttajien kautta yhtä hyvät mahdollisuudet saada lainaa laskujen maksamiseen?

Ei. Tuo liittyy erityisesti siihen, että kilpailuttajat voivat etsiä hieman eroavilta lainafirmoilta lainatarjouksia. Ja on tietysti niin, että mitä enemmän monilla lainaa tarjoavia lainapaikkoja kilpailuttajan yhteistyökumppaneihin kuuluu, niin sitä paremmat mahdollisuudet on saada lainatarjous tai useampi. Ennalta voi olla vaikea tietää, miten hyvät mahdollisuudet tietyn kilpailuttajan avulla on saada lainatarjous haluttua lainasummaa varten. Ja mikäli ensimmäisen kokeillun kilpailuttajan kautta lainaa ei tarjota, niin voikin olla hyvä idea kokeilla ainakin toista kilpailuttajaa.

Lisätietoa sivun aiheeseen liittyen: Maksumyohassa.fi