Korottomat pikavipit toukokuu 2018 - Lainaa ilman kuluja

Huomaathan ystävällisesti, että tätä sivua ei enää jatkossa päivitetä. Mikäli haluat pysyä tietoisena voimassa olevista korottomista pikavipeistä, niin tutustu tähän sivuun: https://e-commerceplatforms.com/koroton-pikalaina/ jota ylläpidetään saman tahon toimesta.

---

Pikavipeistä pyydetään tyypillisesti varsin korkeita korkoja. Pahimmillaan korot voivat olla jopa yli 500% vuodessa. On kuitenkin olemassa joitakin pikavippejä tarjoavia yrityksiä, jotka myöntävät uusille asiakkaille korottomia lainoja. Parhaimmillaan korottomat lainat ovat myöskin kuluttomia, eli ne eivät aiheuta myöskään esimerkiksi nostokuluja. Tällä sivulla listatut lainat ovat myös kuluttomia. Korottomien lainojen tarjoamisessa on pohjimmiltaan kyse kilpailukeinosta kilpailtaessa asiakkaista muita lainoja tarjoavia yrityksiä vastaan. Koska tämän tyyppisten lainatuotteiden tarjoaminen sisältää kuitenkin melko ison taloudellisen riskin yritykselle (yritys ei voi tehdä voittoa tuotteella, jos sille tulee korkeintaan yhtä paljon rahaa sisään kuin lähtee ulos), niin niitä eivät yleensä tarjoa uudet lainapalvelut.

Korottomia ja kuluttomia lainoja tarjoavat yritykset luonnollisesti toivovat, että korottoman ensimmäisen lainan nostamisen jälkeen lainaajat jäävät yrityksen asiakkaiksi ja nostavat myös korollisia lainoja jatkossa. Asiakkaan näkökulmasta mikään ei kuitenkaan estä vain hyödyntämästä korotonta tarjousta, ja sitten jättämättä yrityksen palveluita käyttämättä. Mikäli aiot hakea pikavippiä, niin tämän tyyppiset tarjoukset ovat luonnollisesti parhaita mahdollisia tapoja tehdä se.

Suositellut korottomat lainat toukokuu 2018

Suomilimiitti – Koroton ensilaina 1000 euroon asti

koroton-1.jpg

Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden saada korotonta pikalainaa 1000 euroon asti, kuitenkin niin, että korotonta maksuaikaa voi olla korkeintaan 60 päivää. Lainasta ei myöskään peritä nostokuluja tai muita kuluja. Pienin mahdollinen nostettava summa on 10 euroa. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat käytännössä saman tien pankkitilillesi (poikkeuksena S-pankki). 

Eurolimiitti – Korotonta pikavippiä enintään 500 euroa

koroton-2.jpg

Euroliimitin kohdalla uudet asiakkaat saavat korotonta pikalainaa korkeintaan 500 euroa. Korottomuus kestää ensimmäiseen eräpäivään asti. Ensimmäisestä lainasta ei myöskään peritä muita kuluja. Eurolimiitin pikavipit maksetaan heti asiakkaan pankkitilille, ainoan poikkeuksen muodostaa S-pankki, jonka kohdalla voi olla viivettä.

Kuten yllä olevien lainapalveluiden nimistä ehkä voi arvata, niin molemmat yllä olevat pikalainat ovat saman yrityksen tarjoamia. Kyseisellä yrityksellä on pitkä historia suomalaisilla lainamarkkinoilla, eli kyseessä ei ole mikään uusi tulokas vaan vakiintunut ja luotettu toimija. Vaikka molemmat palvelut tarjoavatkin siis ensimmäisen lainan kohdalla saman koron, eli 0%, on palveluiden myöhemmissä koroissa eroa. Palveluiden sivuilta löytyvien ehtojen perusteella Euroliimitti veloittaa myöhemmistä lainoista korkoa 5,99% kuukaudessa kun taas Suomilimiitti veloittaa sitä 8,9%. Molempien palveluiden myöhemmät nostokulut ovat tätä kirjoittaessa 15% lainasummasta. HUOM: Muistathan aina tarkistaa ajantasaiset lainaehdot yritysten kotisivuilta. Molemmat yllä listatut palvelut vaativat lainaa hakiessa sen, että avaat niin sanotun tililuoton – käytännössä siis ikään kuin verkkopohjaisen luottokortin, jonka kautta voit nostaa aina halutessasi rahaa nopeasti pankkitilillesi. Suomilimiitin kohdalla luoton summa on 2000 euroa ja Eurolimiitin kohdalla 3000 euroa. Tililuottojen varsin iso raja tarkoittaa sitä, että yritys käy lainahakemukset läpi varsin tarkasti, sillä esimerkiksi 20 euron vipin kohdalla yritys joutuu suhtautumaan siihen ikään kuin 100 tai 150 kertaa isompaan lainaan.

Tärkeätä muistettavaa. Vaikka yllä esitellyt yritykset tarjoavatkin mahdollisuuden saada lainaa ilman korkoa, niin ei niidenkään tuotteita pidä käyttää, jos et ole saamassa rahaa jostain muualta lähitulevaisuudessa. Tähän on luonnollisesti syynä se, että itse laina pitää aina maksaa takaisin – riippumatta siitä onko summa 50 euroa vai 500 euroa. Lainaan ei siis pidä missään nimessä suhtautua niin, että se olisi ilmaista rahaa. Harkitse siis tarkasti lainan hakemista. Tarkka harkitseminen on erityisen tärkeää, jos tämä on ensimmäinen pikavippi, jonka nostamista pohdit, ensimmäinen laina nimittäin todennäköisesti alentaa huomattavasti kynnystä uusien hakemiseen ja se voi pahimmillaan johtaa esimerkiksi hallitsemattomaan velkakierteeseen.

Vanhojen lainojen maksaminen korottomilla lainoilla voi olla hyvä idea. Ehkäpä yksi järkevimmistä tavoista käyttää korotonta lainaa on vanhojen pikavippien korvaaminen tai jopa eräänlainen yhdistely sillä. Yhdistelyn kohdalla saat ikään kuin tuplaedun: joudut enää maksamaan lainaa takaisin vain yhteen paikkaan ja lisäksi kulut pienenevät huomattavasti. Jos sinulla on nyt esimerkiksi 8 kappaletta 100 euron lainoja, joista peritään erinäisiä korkoja sekä kuluja, niin voi ilman korkoja oleva 800 euron laina olla varsin hyvä idea. Yhdistelyn kohdalla kannattaa pitää huoli siitä, että uusi laina tosiaankin menee vanhojen maksamiseen, eikä kulutukseen, vaikka houkutus voikin olla iso, kun tilille tulee iso summa rahaa. Yhdistelyn kohdalla kannattaa myös muistaa, että uudenkaan lainan korottomuus ei kestä ikuisesti, eli se on lähinnä hyvä idea, jos tiedät varmasti, että saat kohta jostakin lisää rahaa ja haluat säästää hieman koroissa ja kuluissa.

Tämän tyyppisten pikavippien käyttäminen voi myös olla hyvä idea laskujen maksamiseen, jos siihen ei ole muuten juuri tällä hetkellä varaa. Laskuistahan tuppaa kertymään ylimääräistä maksettavaa jossakin (esimerkiksi muistutusmaksun) muodossa eräpäivän jälkeen. Tietyllä tasolla näiden lainojen voikin nähdä olevan yksi tapa siirtää laskun eräpäivää hieman eteenpäin ja saada näin lisää maksuaikaa.

Mikäli et tarvitse lainaa juuri nyt, niin ei sitä välttämättä kannata hakea edes tässä muodossa. Aina on nimittäin olemassa riski siitä, että lasku esimerkiksi jostain syystä unohtuu ja sen jälkeen korottomastakin lainasta alkaa luonnollisesti tulemaan kuluja. Punnitse siis hakemusta pohtiessa tarkasti mahdollisia hyötyjä sekä riskejä.