Pikavippi heti s-pankkiin - tästä paikasta se voi onnistua vielä 2018!

Huomaathan ystävällisesti, että tätä sivua ei enää päivitetä. Jos haluat pysyä tietoisena siitä, mistä pikavipin saa tätä nykyä heti s-pankin tilille, niin kannattaa tutustua pääsivustomme oppaaseen: https://e-commerceplatforms.com/pikavippi-s-pankkiin/ jota päivitetään vakituisesti.

Jos taas yleisellä tasolla kiinnostaa enemmän se, mistä saa nopeita lainoja, eikä s-pankki ole avainasemassa, niin on siihen opas täällä: https://e-commerceplatforms.com/pikalaina-heti-tilille/

Pikalainojen maksuissa S-pankkiin on monesti merkittäviä viiveitä, viiveet voivat olla pahimmillaan jopa kolme päivää siitä, kun olet tehnyt lainahakemuksen ja se on hyväksytty. Tätä artikkelia varten selasin lukuisten pikavippiyritysten nettisivut sekä lainaehdot ja pyrin selvittämään, mistä niistä pitäisi saada rahat nopeasti s-pankin tilille, ja missä taas rahojen saamisessa kestää pidempään. Tämän perusteella alla muutamia ehdotuksia.

Nopea laina S-pankin tilille:

Laina.fi

lainafi.jpg

Päivitetty 11.5: Ilmeisesti lainan saaminen kestää täältä nyt pidempään.

Laina.fi tarjoaa ehkä tämän hetken parhaita pikavippejä. Perusteluna tälle on erityisesti se, että yrityksen vuotuiset nimelliskorot ovat markkinoiden alhaisimpia, koron ollessa alhaisimmillaan vain 24.5%. On kuitenkin hyvä huomata, että myös tämä yritys veloittaa koron lisäksi nostopalkkion. Sen lisäksi, että palvelun lainat ovat verrattain halpoja, ovat ne myös ison ja luotettavan yrityksen tarjoamia, mitä voi pitää tärkeänä.

Miten paljon lainaa voit saada tämän palvelun kautta: Pienin summa, jonka voit nostaa Laina.fi-palvelusta on 50 euroa. 50 euron vipin voi saada hakemalla yrityksen käyttölainaa, ja sitten yksinkertaisesti tekemällä pienimmän mahdollisen noston. Mikäli haet kertalainaa, niin pienin mahdollinen summa on 600 euroa. Yrityksen lainapalvelu on siinä mielessä varsin järkevästi (joskin normaalisti) rakennettu, että voit hakea pikavippiä pienin ”korotuksin”, eli voit hakea 50 euron lisäksi helposti myös esimerkiksi 100 euron tai 200 euron lainaa. Isoimmillaan voit saada tästä palvelusta lainaa 5000 euroa.

OK Money

okmoney.jpg

Päivitystä: Ilmeisesti tästäkään paikasta ei enää saa pikavippiä heti s-pankin tilille.

Myös OK Money vaikuttaa tarjoavan nopeita rahansiirtoja pikavipistä kiinnostuneille S-pankin asiakkaille. Kuten yllä olevan palvelun, myös tämän palvelun lainat kuuluvat markkinoiden halvimpiin vuotuisen nimelliskoron suhteen. Ikävänä puolena tässä yrityksessä voi pitää sitä, että se velottaa pienehkön laskutuslisän. Lainasummat tässä palvelussa alkavat 100 eurosta ja kasvavat aina 2100 euroon asti. 

Huomattavaa: Molemmat lainat ovat saman taustayrityksen tarjoamia. Molemmilla sivuilla oli myöskin aiemmin uutisoitu, että palveluun olisi tulossa muutoksia koskien S-pankkien lainoja. Nyt kuitenkin maininnat on poistettu, ja ainakin lainaehtojen perusteella S-pankin asiakkaat saavat lainat tilillensä aivan yhtä nopeasti kuin muiden pankkien asiakkaat. Voisi ehkä sanoa, että jos et saa täältä äkkiä lainaa SPankin pankkitilille, niin ei se onnistu myöskään ainakaan yhdestäkään isomman koon lainapaikasta.

Mitä tehdä, jos rahaa pitää saada nopeasti, mutta pikavippi tilille ei onnistu?

Mikäli törmäät S-pankin kohdalla tilanteeseen, jossa tarvitset rahaa äkkiä tilille, mutta sitä ei voi saada pikalainana, niin on edelleen olemassa muutamia vaihtoehtoja. Ehkäpä parhaana vaihtoehtona näissä tilanteissa voi pitää nettikirppiksiä. Voit laatia nettikirpputorille ilmoituksen, jossa ilmoitat, että joku tuote on erityisen halvalla myynnissä olettaen, että ostaja maksaa tuotteen niin, että rahat ovat heti käytössäsi S-pankin tilillä. Niin sanotusti liian halvalla myyminen ei toki välttämättä tunnu kivalta, mutta se voi olla joskus ainoa vaihtoehto. Toisena vaihtoehtona kannattaa yrittää miettiä sattuisitko sattumalta omaamaan (ehkä unohtuneen) tilin toisessa pankissa, ja sitten selvittää voisitko nostaa sinne pikavipin ja käyttää rahat haluamallasi tavalla sieltä.

Mikä S-pankki?

S-pankki on S-ryhmän sekä LähiTapiolan omistama pankki. S-ryhmän tunnet todennäköisesti erityisesti sen isoista ruokakaupoista, S-Marketista ja Primasta. Sen lisäksi S-ryhmä ylläpitää myös esimerkiksi ABC-ketjua sekä Sokos-tavarataloja. LähiTapiola taas tunnetaan puolestaan erityisesti sen vakuutuksista. S-ryhmä omistaa S-pankista 75% ja LähiTapiola 25%.

Miksi rahansiirroissa S-pankkiin kestää?

Sen perusteella, mitä lainayritysten nettisivuilla kerrotaan viiveistä S-pankkiin, voi päätellä, että ongelmana on se, että ainakin monissa tapauksissa S-pankki on päättänyt lopettaa yhteistyön pikavippiyrityksen kanssa. Seurauksena on se, että yritykset eivät voi siirtää rahaa toiselta S-pankin tililtä sinun tilillesi, vaan sen sijaan sen pitää tulla jonkin toisen pankin kautta.  Syitä sille, miksi S-pankki on päättänyt muuttaa toimintatapoja voi olla monta, yritys voi esimerkiksi haluta kannustaa ihmisiä nostamaan lainoja enemmin heiltä tai sitten kokea, etteivät pikavippiyritykset ole yrityksen imagoon sopivia kumppaneita.

Mielenkiintoista ja varsin huomattavaa on se, että molemmat niistä yllä listatuista palveluista, jotka vaikuttavat edelleen tarjoavan siirtoja S-pankkiin nopeasti, veloittavat asiakkailtaan huomattavan pieniä korkoja verrattuna kilpailijoihinsa. Yksi mahdollinen skenaario onkin myös se, että S-pankki on päättänyt laatia jonkunlaisen sisäisen säännön siitä, ettei se tee yhteistyötä liian suuria korkoja perivien yritysten kanssa. Rajanvetona tässä voi olla esimerkiksi lainsäädännössä mainittu korkokatto, joka on kokonaisuudessa noin 50%. Korkokatto kuitenkin laadittiin niin, että se rajoittaa vain alle 2000 euron lainoja, ja näin ollen monet yritykset edelleen perivät sitä korkeampia korkoja, tarjoamalla esimerkiksi hieman yli 2000 euron lainoja (joista ei kuitenkaan ole pakko nostaa kaikkea käytettäviksi). Molemmat ylläolevat palvelun veloittavat (ainakin jos sivukuluja ei lasketa) alle korkokaton olevaa korkoa, vaikka ne voisivatkin periä korkoa enemmän.