Pikavippi heti S-pankkiin - tästä paikasta se onnistuu vielä vuonna 2018!

Pikalainojen maksuissa S-pankkiin on monesti merkittäviä viiveitä, viiveet voivat olla pahimmillaan jopa pari arkipäivää siitä, kun olet tehnyt lainahakemuksen ja se on hyväksytty. Tätä artikkelia varten selasin lukuisten pikavippiyritysten nettisivut sekä lainaehdot ja pyrin selvittämään, mistä niistä pitäisi saada rahat nopeasti s-pankin tilille, ja missä taas rahojen saamisessa kestää pidempään. Selvityksen perusteella löytyi yksi firma, jonka brändeiltä saa heti pikavipin S-pankin tilille. Alla näistä lyhyesti esiteltynä se, miltä saa halutessaan isoimman lainan.

Pikavippi heti S-pankin tilille täältä

Eurolimiitti kertoo verkkosivuillaan, että siltä saa lainan muutamassa minuutissa (hyväksytyn lainanoston jälkeen) S-pankin tilille. On tosin hyvä tiedostaa, että pikavippipaikat eivät saa siirtää ensimmäistä lainaa heti tilille aikavälillä 23:00-07:00, jos laina siirrettäisiin muuten tuon aikavälin välillä, niin siirretään se seuraavana aamuna. Eurolimiitiltä saa lainaa uutena asiakkaana 10€ -  3000€ ja pidempään asiakkaana olleet voivat saada jopa 4000 euron lainan. Hae nyt pikavippi Eurolimiitti-palvelusta.

Mitä tehdä, jos rahaa pitää saada nopeasti, mutta pikavippi tilille ei onnistu?

Mikäli törmäät S-pankin kohdalla tilanteeseen, jossa tarvitset rahaa äkkiä tilille, mutta sitä ei voi saada pikalainana, niin on edelleen olemassa muutamia vaihtoehtoja. Ehkäpä parhaana vaihtoehtona näissä tilanteissa voi pitää nettikirppiksiä. Voit laatia nettikirpputorille ilmoituksen, jossa ilmoitat, että joku tuote on erityisen halvalla myynnissä olettaen, että ostaja maksaa tuotteen niin, että rahat ovat heti käytössäsi S-pankin tilillä. Niin sanotusti liian halvalla myyminen ei toki välttämättä tunnu kivalta, mutta se voi olla joskus ainoa vaihtoehto. Toisena vaihtoehtona kannattaa yrittää miettiä sattuisitko sattumalta omaamaan (ehkä unohtuneen) tilin toisessa pankissa, ja sitten selvittää voisitko nostaa sinne pikavipin ja käyttää rahat haluamallasi tavalla sieltä.

Mikä S-pankki?

S-pankki on S-ryhmän sekä LähiTapiolan omistama pankki. S-ryhmän tunnet todennäköisesti erityisesti sen isoista ruokakaupoista, S-Marketista ja Primasta. Sen lisäksi S-ryhmä ylläpitää myös esimerkiksi ABC-ketjua sekä Sokos-tavarataloja. LähiTapiola taas tunnetaan puolestaan erityisesti sen vakuutuksista. S-ryhmä omistaa S-pankista 75% ja LähiTapiola 25%.

Miksi rahansiirroissa S-pankkiin kestää?

Sen perusteella, mitä lainayritysten nettisivuilla kerrotaan viiveistä S-pankkiin, voi päätellä, että ongelmana on se, että ainakin monissa tapauksissa S-pankki on päättänyt lopettaa yhteistyön pikavippiyrityksen kanssa. Seurauksena on se, että yritykset eivät voi siirtää rahaa toiselta S-pankin tililtä sinun tilillesi, vaan sen sijaan sen pitää tulla jonkin toisen pankin kautta.  Syitä sille, miksi S-pankki on päättänyt muuttaa toimintatapoja voi olla monta, yritys voi esimerkiksi haluta kannustaa ihmisiä nostamaan lainoja enemmin heiltä tai sitten kokea, etteivät pikavippiyritykset ole yrityksen imagoon sopivia kumppaneita.