Lainapaikat 2021 – Katso suositellut pikavippifirmat ja muita hyviä paikkoja hakea lainaa

Vuonna 2021 on kattavasti erilaisia lainapaikkoja. Eli oli haussa sitten pienehkö pikavippi tai isompi ja halvempi laina, niin voi netistä hyvinkin löytyä itseä miellyttävä lainapalvelu. Toki sitten kattavan tarjonnan vastapainona on se, että voi olla vaikea tietää, että mikä on itselle paras lainapaikka. Alla oleva vertailutaulukko voi toivottavasti auttaa tuon pohtimisessa.

Hyvä tiedostaa: Jos listalla näkyvän paikan suurin mahdollinen lainasumma on yli 10 000 euroa, niin on kyseessä lainahakemuksia kilpailuttava palvelu tai paikka, josta voi hakea lähtökohtaisesti pikavippiä hitaammin saatavaa kulutusluottoa. Mikäli taasen isoin mahdollinen lainasumma on korkeintaan 10 000 euroa, niin on kyseessä pikavippipalvelu.

Lainapaikkoja, joita ei voinut lisätä vertailutaulukkoon ainakaan tällä erää:

  • Bank Norwegian – Tältä jo varsin perinteiseltä palvelulta voi hakea kulutusluottoa 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Bank Norwegianin pitäisi olla mukana Omalainan suorittamassa lainahakemuksen kilpailutuksessa.
  • Big Bank – Virolaisen taustan omaava Big Bank vaikuttaisi olevan edelleen vuonna 2021 valmis myöntämään eräänlaista pankkilainaa varsin monille. Big Bankin lainaa voi hakea jopa 50 000€. Koska Big Bankin lainat ovat noin isoja, niin voi olla järkevää hakea sen lainaa lainoja vertailevan Etua-palvelun avulla.
  • Bondora – Tämäkin lainapalvelu on kotoisin Virosta. Bondoralta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 10 000 euroa. Mikäli Bondoran lainaa haluaa etsiä lainavertailun avulla, niin pitäisi ainakin Omalainan olla toimiva vaihtoehto.
  • Instabank – Myös tältä Norjasta lähtöisin olevalta lainapaikalta voi hakea varsin isoa lainaa, sillä se mahdollistaa jopa 50 000 euron lainan hakemisen. Instabankin lainaa pitäisi voida hakea esimerkiksi Rahalaitoksen avulla.
  • Credigo – Tämä paikka mahdollistaa 500€–5000€ kulutusluoton hakemisen. Credigon erityisominaisuutena voi pitää sitä, että siltä voi hakea varsinkin perinteisiin pikavippeihin verrattuna jopa todella pitkää laina-aikaa, eli lainasummasta riippuen enintään 3, 5 tai 10 vuotta. Myös Credigon pitäisi olla mukana Rahalaitoksen suorittamassa lainahakemuksen kilpailuttamisessa.
  • Fixura – Tästä lainapaikasta voi hakea kulutusluottoa 4000 eurosta alkaen ja jopa 20 000 euroa. Fixuran lainan vahvuutena on esimerkiksi varsin edulliset korot. Heikompi puoli on sitten se, että tätä lainaa ei ainakaan normaalisti voi saada pankkitilille asti niin nopeasti kuin varsinaista pikavippiä.
  • Taskulaina – Tästä verrattain uudesta pikalainapaikasta voi uutena asiakkaana hakea lainaa 300 eurosta alkaen ja enintään 600 euroa. Tämä lainapalvelu vaikuttaa olevan esimerkiksi varsin helposti käytettävä.

Kysymyksiä ja vastauksia 2021 lainapaikoista

Mikä on vuoden 2021 paras pikavippifirma? Mikäli hakee oikein semmoista perinteistä pikavippiä, niin voi se hyvinkin olla Blue Finance. Kyseiseltä firmalta pitäisi nimittäin pystyä edelleen hakemaan varsin helposti ja nopeasti 100€–500€ kokoista pikalainaa. Hae Blue Financen pikavippiä.

Mitä on hyvä tietää liittyen vuoden 2021 lainafirmoihin? Ainakin se, että nykyään voi olla selkeästi aiempaa vaikeampi saada myönteistä lainapäätöstä. Tuo johtuu siitä, että lainoihin sovelletaan ainakin tällä erää varsin tiukkoja korkokattoja, joiden johdosta lainafirmat joutuvat tekemään aiempaa tarkempaa seulontaa sen suhteen, kenelle he uskaltavat myöntää lainaa.

Luonnollisesti noiden korkokattojen positiivinen puoli on sitten se, että jos jostakin saa lainan, niin on se lähtökohtaisesti koroiltaan jopa selkeästi halvempi kuin vastaavan kokoinen nettilaina olisi muutama vuosi sitten ollut. Erityisesti ovat laskeneet melko pienten pikavippien korot. Mikäli haluat lisää tietoa halvoista pikavipeistä, niin voi tämä sivu olla hyödyllinen.

Onko kaikkiin suomalaisiin pankkeihin mahdollista saada pikavippi heti vuonna 2021? Valitettavasti ilmeisesti Ålandsbankeniin se ei ole ollenkaan mahdollista ja S-pankkiin luultavasti vähintäänkin epätodennäköistä.

Irtoaako jostakin varma pikavippi vuonna 2021? Luultavasti ei. Mikäli haluat kuitenkin maksimoida mahdollisuudet saada lainaa, niin vaikuttavat esimerkiksi Rahalaitos ja Sambla olevan lainahakemusten kilpailuttajista hyviä valintoja ja varsinaisista pikavippipaikoista taasen sitten Blue Financen pitäisi olla tässäkin mielessä hyvä vaihtoehto.

Ovatko 2021 tarjolla olevat pikalainat turvallisia? Ainakin keskimäärin niiden pitäisi olla. Mikäli etsit mahdollisimman luotettavaa ja selkeää pikalainaa, niin kannattanee harkita tältä sivulta löytyviä suosituksia.

Miksi erityisesti isoa lainaa hakiessa voi olla fiksua hyödyntää lainahakemuksen kilpailuttajaa? Ihan vaan sen takia, että isojen lainojen kohdalla kyseisen tyyppinen lainapalvelu voi tuoda erityisen paljon korkosäästöjä.

Vaatiiko jokin netin lainapaikka vakuuksia tai takaajan? Ainakaan yhdenkään tällä sivulla listatun lainapaikan ei niitä pitäisi vaatia.

Millainen on tavallisin vuonna 2021 netistä haettava & saatava laina? Se vaikuttaisi olevan enintään 500 euron pikavippi. Käytännössä voi hyvinkin olla niin, että ainakin yleisin saatava laina on 300 euron laina. Vaikka siis vuoden 2021 tyypilliset pikalainat eivät ole valtavan isoja, niin vaikuttaisi isompien lainasummien kysyntä nousseen viime vuosina.

Vieritä ylös