Lainapaikat 2021 – katso suositellut pikavippifirmat ja muita hyviä paikkoja hakea lainaa

Vuonna 2021 on kattavasti erilaisia lainapaikkoja. Eli oli haussa sitten pienehkö pikavippi tai isompi ja halvempi laina, niin voi netistä hyvinkin löytyä itseä miellyttävä lainapalvelu. Toki sitten kattavan tarjonnan vastapainona on se, että voi olla vaikea tietää, että mikä on itselle paras lainapaikka. Alla oleva vertailutaulukko voi toivottavasti auttaa tuon pohtimisessa.

Hyvä tiedostaa: Jos listalla näkyvän paikan suurin mahdollinen lainasumma on yli 10 000 euroa, niin on kyseessä lainahakemuksia kilpailuttava palvelu tai paikka, josta voi hakea lähtökohtaisesti pikavippiä hitaammin saatavaa kulutusluottoa. Mikäli taasen isoin mahdollinen lainasumma on korkeintaan 10 000 euroa, niin on kyseessä pikavippipalvelu.

Lainapaikkoja, joita ei voinut lisätä vertailutaulukkoon ainakaan tällä erää:

  • Fixura – tästä lainapaikasta voi hakea kulutusluottoa 4000 eurosta alkaen ja jopa 20 000 euroa. Fixuran lainan vahvuutena on esimerkiksi varsin edulliset korot. Heikompi puoli on sitten se, että tätä lainaa ei ainakaan normaalisti voi saada pankkitilille asti niin nopeasti kuin varsinaista pikavippiä.
  • Lainasto – tämä lainapalvelu tarjoaa sivustollaan pikavippiä ja joustoluottoa, mutta käytännössä Lainaston joustoluoton saaminen näyttäisi olevan vähintäänkin haastavaa. Pikavippiä sen sijaan voi olla täältä ainakin jonkinlaiset mahdollisuudet saada. Lainaston pikavippiä voi hakea 300€–600€
  • Taskulaina – tästä verrattain uudesta pikalainapaikasta voi uutena asiakkaana hakea lainaa 300 eurosta alkaen ja enintään 600 euroa. Tämä lainapalvelu vaikuttaa olevan esimerkiksi varsin helposti käytettävä.

Kysymyksiä ja vastauksia 2021 lainapaikoista

Mikä on vuoden 2021 paras pikavippifirma? Mikäli hakee oikein semmoista perinteistä pikavippiä, niin voi se hyvinkin olla Blue Finance. Kyseiseltä firmalta pitäisi nimittäin pystyä edelleen hakemaan varsin helposti ja nopeasti 100€–500€ kokoista pikalainaa. Hae Blue Financen pikavippiä.

Mitä on hyvä tietää liittyen vuoden 2021 lainafirmoihin? Ainakin se, että nykyään voi olla selkeästi aiempaa vaikeampi saada myönteistä lainapäätöstä. Tuo johtuu siitä, että lainoihin sovelletaan ainakin tällä erää varsin tiukkoja korkokattoja, joiden johdosta lainafirmat joutuvat tekemään aiempaa tarkempaa seulontaa sen suhteen, kenelle he uskaltavat myöntää lainaa.

Luonnollisesti noiden korkokattojen positiivinen puoli on sitten se, että jos jostakin saa lainan, niin on se lähtökohtaisesti koroiltaan jopa selkeästi halvempi kuin vastaavan kokoinen nettilaina olisi muutama vuosi sitten ollut. Erityisesti ovat laskeneet melko pienten pikavippien korot. Mikäli haluat lisää tietoa halvoista pikavipeistä, niin voi tämä sivu olla hyödyllinen.

Onko kaikkiin suomalaisiin pankkeihin mahdollista saada pikavippi heti vuonna 2021? Valitettavasti ilmeisesti Ålandsbankeniin se ei ole ollenkaan mahdollista ja S-pankkiin luultavasti vähintäänkin epätodennäköistä.

Irtoaako jostakin varma pikavippi vuonna 2021? Luultavasti ei. Mikäli haluat kuitenkin maksimoida mahdollisuudet saada lainaa, niin vaikuttaa esimerkiksi Rahalaitos tai Sambla olevan lainahakemusten kilpailuttajista hyvä valinta ja varsinaisista pikavippipaikoista taasen sitten Blue Financen pitäisi olla tässäkin mielessä hyvä vaihtoehto.

Vieritä ylös