Lainojen yhdistäminen, laskuri – Tutki paljonko voit säästää

Lainojen yhdistämiseen liittyy monesti paljon eri korkoprosentteja, laina-aikoja ja lainasummia. Tuo voi tehdä varsin vaikeaksi sen arvioimisen tai laskemisen, miten paljon lainat yhdistämällä voi säästää. Tällä sivulla oleva laskuri lainojen yhdistämistä varten on pyritty tekemään mahdollisemman yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi.

Laskurille kerrotaan nykyisten lainojen kuukausierät ja laina-ajat kuukausina ja mahdollisen yhdistelylainan summa, todellinen vuosikorkoprosentti ja laina-aika. Noiden jälkeen klikataan Laske ja laskuri näyttää esimerkiksi sen, paljonko lainat yhdistämällä voi mahdollisesti säästää. Yhdistelylainan todellisen vuosikorkoprosentin on erittäin suositeltavaa olla alle 20% ja jos kyseessä on isompi yhdistelylaina, niin enintään 10%.

Laskuri lainojen yhdistämiseen

Laskuri lainojen yhdistämiseen

Nykyiset lainat

Yhdistelylainan tiedot
Jos ilmoitettujen säästöjen edessä on miinusmerkki, niin tarkoittaa se, että kerrotun yhdistelylainan ottamalla ei saa säästöjä. Laskurilla voi hyvin tutkia esimerkiksi sitä, miten todellinen vuosikorkoprosentti voi vaikuttaa lainojen yhdistämisen euromääräisiin hyötyihin.

Lisää sisältöä lainojen yhdistämiseen liittyen: