Lentovertailu 2021

Jopa samojen lentojen hinnoissa voi olla varsin paljon vaihtelua sen perusteella, miltä sivustolta ne varaa. Tuosta syystä ennen lentojen varaamista onkin hyvä tehdä vertailua.

Tuossa edellä mainitussa vertailussa taasen hyvänä apuna voivat olla sellaiset lentohakukoneet, jotka etsivät lentojen hintoja kattavasti monilta eri varaussivustoilta. Alla on liitettynä näkemyksemme perusteella ehkäpä vuoden 2021 paras lentohaku.

Lentohaku

Mihin lentoja vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota? Hintojen lisäksi ainakin lennon ns. ominaisuuksiin. Lentoihin ja eri matkustamoluokkiin voi nimittäin sisältyä eri asioita.

Lisäksi varsinkin isojen kohdekaupunkien kohdalla kannattaa tietysti aina varmistaa se, että mille lentokentälle lennot ovat menossa: syrjässä olevalle pikkukentälle suuntautuva lento aiheuttaa kohteessa helposti lisämaksettavaa, kun esimerkiksi kaupungin keskustaan matkustaminen sieltä voi olla kalliimpaa kuin niin sanotulta pääkentältä.

Haluatko vertailla myös hotelleja? Tuossa tapauksessa tältä sivulta löytyvä suositeltu hotellihaku voi olla kätevä apuväline.