Liittymätarjoukset DNA – Miten paras tarjous? Mikä on halvin DNA-liittymä?

Parhaisiin DNA-liittymätarjouksiin uutena DNA:n asiakkaana pääsee hyvin mahdollisesti kiinni niin, että suuntaa DNA:n sivustolle, antaa puhelinnumeronsa ja katsoo mitä niin sanotusti salaisia liittymätarjouksia DNA näyttää. Noita salaisia tarjouksia voi kokemusteni perusteella saada sekä 4G että 5G -liittymiä varten. Jos on jos ennestään DNA:n asiakas, niin voi vielä parempi DNA liittymätarjous olla mahdollista saada niin, että aloittaa vaihdon DNA:lta jollekin toiselle operaattorille ja sitten toivoo, että DNA ottaa yhteyttä vielä paremman liittymätarjouksen muodossa. Mene DNA:lle tai halutessasi lue lisää liittymätarjouksista.

Mikä on halvin DNA:n liittymä?

Jos laitenetin haluaa laskea liittymäksi, niin on se halvin DNA liittymä. Jos on jo ennestään DNA:n asiakas niin maksaa se ensimmäiset 5 vuotta 1,90€/kk. Tavallinen hinta DNA:n laitenetillä on 4,90€/kk. Mikäli puhutaan DNA:n varsinaisista puhelinliittymistä, niin on halvin niistä DNA Jämpti 5 Mbit/s. Sen tavallinen hinta on 15,90€/kk ja lisäksi uutena asiakkaana maksettavaksi tulee 6,90 euron avausmaksu. En muista koskaan nähneeni varsin tarjousta tuota DNA:n Jämpti-liittymää varten, mikä ei ehkä ole yllättävää sen jo valmiiksi varsin edullinen hinta huomioiden. Mene DNA:lle.

Tällä sivulla olevat hintatiedot perustuvat sivun kirjoittamiseen aikaan tarjolla olleisiin tietoihin. DNA voi muuttaa hinnoitteluaan ja tarjolla olevia liittymiä.