Liittymätarjoukset DNA (2021) – löydä parhaat salaiset & avoimet DNA:n liittymätarjoukset

DNA käyttää aika mielenkiintoista mallia sen liittymien hinnoittelua varten. Sillä on nimittäin käytössään hinnoittelumalli, jossa voi olla ainakin kolme eri tasoa, ja riippuen siitä, miltä ns. tasolta liittymänsä ostaa, voi sen hinta vaihdella varsin paljon.

Käytännössä DNA:n hinnoittelu toimii niin, että sillä on ensinäkin sen tavalliset listahinnat, sitten sillä on tarjoukset, jotka näkee suoraan sen nettisivuilta ja sitten DNA:lla on vielä salaisia tai ainakin osittaisia salaisia liittymätarjouksia.

Tämän sivun avulla haluamme auttaa sinua löytämään erityisesti DNA:n salaisia liittymätarjouksia. Syy tuohon on varsin ilmeinen: ne myös ovat tavallisesti selkeästi parhaita DNA:n liittymätarjouksia.

Tarkista DNA:n salaiset liittymätarjoukset

Mene DNA:lle ja katso salaiset tarjoukset – näiden tarjousten näkeminen saattaa vaatia puhelinnumeron antamisen.

Lisää liittymätarjouksia DNA:lta

Esimerkki siitä, miten DNA:n liittymätarjoukset toimivat

  • Tavallinen hinta – 26,90€/kk
  • Liittymätarjous, joka kaikkien pitäisi nähdä suoraan DNA:n sivuilta – 24,90€/kk ensimmäiset 12kk
  • Liittymävertailun kautta nähtävä hinta – 19,90€/kk
  • Salainen liittymätarjous – 14,90€/kk/12kk

Kuten tästä voi nähdä, niin tekemällä pientä tutkimusta DNA:n parhaista hinnoista, voi säästää vuodessa jopa yli 100 euroa. Yllä olevassa esimerkissä on tarkastelussa DNA:n Rajaton 10 Mbit/s -liittymä, mutta sama logiikka näyttäisi pätevän myös ainakin DNA:n rajattomaan 150 Mbit/s -liittymään.

Tykkäätkö DNA:n verkosta, mutta etsit vielä halvempaa liittymää?

Erityisen halvoista liittymistään tunnettu Moi Mobiili on toiminut sen toiminnan käynnistämisestä lähtien DNA:n verkossa ja nykyään DNA myös omistaa Moi Mobiilin. Eli mikäli et tarvitse nimenomaisesti DNA:n brändin alle olevaa liittymää ja haluat halvan samassa verkossa toimivan liittymän, niin kannattaa katsoa esimerkiksi tämä Moin hinnoista kertova sivu.

Haluatko tutkia myös muiden operaattoreiden liittymätarjouksia? Täältä löytyy koottuna liittymätarjouksia.