Liittymätarjoukset – Löydä erityisen hyvä liittymätarjous, 4G & 5G

Voi olla monta mahdollista tapa löytää liittymätarjouksia. Niitä tarjotaan käsittääkseni varsin aktiivisesti esimerkiksi kun käyt kodinkoneliikkeessä kuten Gigantissa. Kuitenkin todennäköisesti paras tapa saada paras liittymätarjous sisältää kaksi vaihetta: hanki ensin paras liittymätarjous, jonka muuten löydät ja jos sen perusteella vaihdat uudelle operaattorille, niin älä ylläty, jos vanha operaattori ottaa yhteyttä ja tarjoaa vielä parempaa tarjousta.

Parhaan alkuperäisen liittymätarjouksen löytämisessä voivat olla avainasemassa niin sanotusti salaiset liittymätarjoukset. Nuo ovat liittymätarjouksia, joita operaattorit tarjoavat nettisivustoillaan, kun menee siellä sopivalla sivulle ja mahdollisesti myös antaa puhelinnumeronsa. Käsittääkseni kaikki muut Suomessa toimivat isot operaattorit kuin Moi tarjoavat salaisia tai ainakin puolisalaisia liittymätarjouksia. Alempaa pääset eri operaattorien sivustoille salaisia liittymätarjouksia varten.

Löydä salaiset liittymätarjoukset

DNA:n salaiset liittymätarjoukset – Siirry tutkimaan

Elisan / Saunalahden salaiset tarjoukset – Tutustu nyt

Telian salaiset liittymätarjoukset – Katso uusimmat

Paras 4G-liittymä tarjous?

Operaattorit vaikuttavat nykyään tarjoavan mieluiten tarjouksia 5G-liittymiä varten. Myös 4G-liittymätarjouksia voi kuitenkin ainakin edelleen tätä kirjoittaessani olla mahdollista löytää. Löysin sivun kirjoittamisen yhteydessä DNA:lta 200M -liittymästä tarjouksen, jolla sen olisi saanut 12kk ajaksi hintaan 27,99€/kk, kun tavallinen hinta on 31,90€/kk. DNA ei erityisesti tuonut esille, että tuo on 4G-liittymä, mutta käsittääkseni se on sitä.

Tuo DNA:n ehdottama tarjous olisi tarkoittanut vuoden ajanjaksolla yli 46 euron säästöä. Uudesta liittymästä olisi tosin tullut 6,90€ avausmaksu.

Suositellut edulliset liittymät ilman varsinaista liittymätarjousta

Todennäköisesti ainakin iso osa liittymätarjouksista kiinnostuneista on kiinnostuneita niistä sen takia, että he haluavat löytää tavallista halvemman liittymän. Voikin olla hyvä tietää, että tuota varten ei välttämättä tarvitse mitään varsinaista liittymätarjousta. On nimittäin ainakin kaksi liittymää, jotka ovat liittymien tavallisiin hintoihin verrattuna niin mukavasti hinnoiteltuja, että ne voivat olla edullisuudesta kiinnostuneilla parempia kuin jopa parhaat liittymätarjoukset.

Moi Rento 4G 150M – Alkaen vain 15€/kk. Hanki nyt.

Telia Dot 5G – 29,90€/kk, joka on 5G-liittymälle jopa huomattavasti tavallista halvempi hinta. Telian Dot -liittymät ovat tarjolla ilman avausmaksua. Aiemmin tämän liittymän kylkeen sai C Morea, mutta kyseistä tarjousta ei ole enää tätä päivittäessäni. Osta nyt.

Onko liittymän vaihto helppoa?

Päivitän tätä sivua melko pian sen jälkeen, kun vaihdoin itse samalla operaattorilla eri puhelinliittymään. Tuolloin myyjä kertoi, että uuden liittymän ominaisuuksien pitäisi tulla käyttöön ihan vaan sillä, että käynnistän matkapuhelimen uudestaan. Esimerkiksi SIM-korttia ei siis tarvinnut vaihtaa. Samalla operaattorilla liittymän vaihtaminen voi siis olla jopa todella helppoa.

Mikäli vaihtaa operaattorilta toiselle, niin pitäisi asian toimia niin, että uusi operaattori lähettää sinulle heidän SIM-korttinsa, jonka voit asentaa puhelimeesi ja uuden operaattorin pitäisi myös irtisanoa vanha liittymäsopimuksesi edellisellä operaattorilla. Tuossa menee tietysti enemmän aikaa kuin samalla operaattorilla liittymän vaihtamisessa, mutta helppoa tuonkin pitäisi olla. Matkapuhelimen numeron pitäisi pysyä samana siinäkin tapauksessa, että vaihtaa operaattorilta toiselle.

Tarjouksessa olevien kännykkäliittymien hintojen määräaikaisuus

Ainakin tätä kirjoittaessani vaikuttaisi olevan niin, että jos ottaa DNA:lta kännykkäliittymän tarjouksesta, niin pääsee tarjoushinnasta nauttimaan 12 kuukautta, mikäli ottaa liittymän Telialta, niin voi alennetusta hinnasta päästä nauttimaan joko 12 tai 24 kuukautta ja Elisalla puolestaan 24 kuukautta. Mikäli ei aio vaihtaa liittymää tarjousajan aikana, niin voi olla hyvä laskea tarjouksen tuomat säästöt koko ajalta eikä vain kuukautta kohden.

Toisaalta ainakaan Telialla ei vaikuttaisi edes sen tarjousliittymissä olevan sitoutumispakkoa, joten jos tarjousajan jälkeinen hinta vaikuttaa liian kovalta, niin pitäisi halutessa olla helppo vaihtaa uuteen tarjouksesta hankittavaan kännykkäliittymään ennen kuin joutuu alkamaan maksamaan niin sanotusti normaalia hintaa. Tuolla tavalla tarjouksia putkeen hyödyntämällä pitäisi kännykkäliittymien alennetuista hinnoista päästä nauttimaan pidempään kuin äkkiseltään saattaisi kuvitella.

Lahjakortti tarjouksesta ostettavan liittymän päälle?

Ainakin Telialta on joskus ollut mahdollista saada Lidl-lahjakortti, jos on ottanut tarjousliittymän. Aina tuollaista ei kuitenkaan ole tarjolla, eikä välttämättä kaikkien tarjouksessa olevien liittymien kylkeen, mutta toisaalta mahdollisesti joskus myös sellaisten liittymien mukana, joiden varsinainen hinta ei ole alennuksessa. Varsinaisen lahjakortin sijaan tietty operaattori, kuten DNA, saattaa tarjota sopivan tarjousliittymän hankkivalle henkilölle esimerkiksi mahdollisuuden saada alennusta sen kaupasta tehdystä laitehankinnasta.

Tähän sivuun liittyvää sisältöä Budjetti.fi-nettisivustolla