Liittymätarjoukset 2021 – Löydä paras salainen liittymätarjous tai hyvä avoin tarjous

Välillä tuntuu, että monen operaattorin tapauksessa on jopa vähän hölmöä maksaa niin sanottu listahinta kännykkäliittymästä. Tuo tietysti johtuu ihan vaan siitä, että operaattoreilta tuntuu löytyvän jatkuvasti hyviä liittymätarjouksia. On monta hyvää tapaa löytää itselle paras liittymätarjous, mutta kuitenkin ehkä se paras on se, että käy läpi operaattorin salaiset liittymätarjoukset.

Nuo salaiset liittymätarjoukset ovat siis tarjouksia, jotka saa esiin, kun menee operaattorin nettisivustolla tietylle sivulle ja mahdollisesti antaa oman puhelinnumeron. Suomen suurista operaattoreista salaisia tarjouksia vaikuttavat käyttävän kaikki muut paitsi Moi. Alla on kolmen muun suuren operaattorin sivulle linkki salaisia tarjouksia varten.

Löydä salaiset liittymätarjoukset:

Vaikka salaisten liittymätarjousten tutkiminen voikin olla todella hyvä tapa erityisen hyvän liittymätarjouksen löytämiseen, niin voi liittymätarjouksia löytää myös muuten. Esimerkiksi alla olevan vertailutaulukon avulla. Kyseiseen taulukkoon on pyritty poimimaan tätä kirjoittaessa ns. kaikille tarjolla olevia alennettuja hintoja.

Avoimia liittymätarjouksia – huhtikuu 2021

Kysymyksiä ja vastauksia liittymätarjouksista

Onko vielä jotakin hyvää tapaa saada tietoonsa liittymätarjouksia? Yksi mahdollinen on se, että kuuluu operaattoreiden postituslistalle, eli siis sallii niiden lähettää esimerkiksi tekstiviestillä liittymätarjouksia. Omien kokemusteni perusteella tuossa muodossa saa välillä oikeinkin hyviä tarjouksia Saunalahdelta / Elisalta, eikä yllättäisi, jos myös ainakin Telia ja DNA tarjoavat tekstarein hyviä tarjoushintoja kännykkäliittymistä.

Miksi Moi ei tarjoa varsinaisia tarjouksia? Tuo voi johtua siitä, että Moin normaalitkin hinnat ovat varsin halpoja. Lisäksi se saattaa liittyä siihen, että DNA omistaa nykyään Moin ja tarjoaa itse aktiivisesti hyviä alennuksia. Moin hinnoista on enemmän tietoa täällä.

Miksi operaattorit tarjoavat eri paikoissa eri hintoja?

Pohjimmiltaan tuossa on varmaankin kyse siitä, että ne uskovat pystyvänsä noin maksimoimaan tulonsa: ei operaattorien tietenkään ole järkeä tarjota parhaita alennuksia heille, jotka hankkivat liittymän tavallisella hinnalla, ja sitten taas hintatietoisille kuluttajille on pakkoa tarjota hyviä alennuksia, jotteivat he valitse kilpailijaa.

Mitä ennen liittymätarjoukseen tarttumista on hyvä tarkistaa?

Ainakin seuraavat asiat:

  1. Onko kyseessä määräaikainen liittymätarjous?
  2. Mitä hinnalle tapahtuu tarjousajan jälkeen, jos kyseessä on määräaikainen hinta?
  3. Saako liittymätarjouksen mukana jotakin ekstraa, kuten esimerkiksi lahjakortin?

Miten paljon hyvällä salaisella liittymätarjouksella voi säästää?

Ainakin 100€/vuosi-säästö suhteessa liittymän tavalliseen hintaan pitäisi olla monesti varsin mahdollinen, kun etsii hyvän salaisen tarjouksen. Toki mahdolliset säästöt riippuvat paljon siitä, mikä olisi tarjouksesta hankittavan liittymän normaalihinta.

Miltä operaattoreilta löytyy anteliaimmat salaiset tarjoukset?

Kokemusteni perusteella Elisalta/Saunalahdelta ja DNA:lta. Tosin ensin mainitun operaattorin suhteen on hyvä huomata se, että sen tavalliset hinnat ovat ainakin monesti kilpailijoita kalliimpia, jolloin sen on tietysti helppo tarjota kilpailijoita isompia prosentuaalisia alennuksia.

Viekö liittymätarjousten hankkiminen paljon aikaa?

Ei ainakaan normaalisti, vaan yleensä hyvän idean tarjolla olevista tarjouksista saa jo parin minuutin sisällä siitä, kun aloitti tarjouksien metsästämisen.

Vieritä ylös