Luotettava pikalaina – Löydä turvallinen pikavippi ja luotettava laina

Kirjoittaja: Atte S. Päivitetty viimeksi: 2023.

Netin pikalainoja voi nykyään pitää jopa paljon luotettavampina ja turvallisina kuin ennen. Esimerkiksi laskutukseen liittyvät ongelmat vaikuttavat vähintäänkin vähentyneen huomattavasti. Myös avoimuus koroista ja kuluista voi hyvinkin olla nykyään keskimäärin paljon parempaa kuin ennen. Mikäli nykyään haluaa netistä luotettavan lainan niin voi mennä oikeastaan kahta reittiä: hakea joko suoraan lainaa turvallista pikalainaa tarjoavalta firmalta tai sitten hakea lainaa niin sanotun lainahakemuksen kilpailuttajan avulla.

Noiden jälkimmäisten käyttämisen hyötyä luotettavuuden näkökulmasta voi lisätä entisestään se, että niiden kanssa on ikään kuin kaksi tasoa luotettavuudessa. Ensinäkin itse kilpailuttajan luotettavuus ja sitten turvallisuus sen suhteen, että kilpailutuspalvelu on oletettavasti tehnyt hyvän tarkistuksen niiden lainafirmojen suhteen, jotka on otettu mukaan kilpailutuksen. Alempana olevassa listauksessa on sekä palveluita, jotka voivat tarjota suoraan lainaa että palveluita, jotka voivat kilpailuttaa lainahakemuksen. Ensin mainitun kategorian lainapalveluita ovat Vippi ja Ferratum ja loput ovat toisen kategorian lainapalveluita.

Löydä luotettava laina

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Luotettavan lainapalvelun merkkejä: Pitkä ja hyvä historia, tietoa saatavilla lainapalvelun taustasta, avoimuus koroista ja kuluista sekä asiakaspalvelua kattavasti tarjolla. Ferratumin kohdalla luotettavuutta lisää vielä entisestään se, että se on pörssiyrityksen omistama lainapalvelu, tuon myötä siihen voi olettaa kohdistuvan vielä tarkemman syynin kuin moniin muihin lainapalveluihin. Listatuista lainapalveluista Omalaina ja Rahalaitos ovat nykyään osa Sambla Groupia, mutta molemmilla niillä on pitkä historia myös itsenäisinä toimijoina. Omaan kokemuksia jokaisesta listatusta lainapalveluista, enkä olisi listannut palvelua, jos en pitäisi sitä luotettavana ja turvallisena.

Mikäli etsit turvallista pikavippiä, niin voi Vippi-palvelu olla erityisen hyvä valinta. Sen lainat ovat todennäköisesti listatuista lainapalveluista kaikista eniten perinteisen pikavipin tyyppisiä lainoja. Vippi-palvelun pikavippi voi esimerkiksi olla erityisen nopeasti saatavilla.