Luottoja – Vaihtoehtoja, kun tavoitteena on vakuudeton luotto netistä

Luotto on lainoista puhuttaessa yleisnimitys käytännössä mille tahansa lainalle: pikavippi voi olla luotto, kulutusluottoa voi kutsua lyhyesti vain luotoksi ja myös esimerkiksi joustoluottoa voi kutsuta luotoksi. Tällä sivulla on listattuna mielestäni erityisen hyviä paikkoja, kun haussa on vakuudeton luotto netistä. Vakuudettomuus tarkoittaa siis sitä, että lainan ja sen korkojen & kulujen maksamisen takuuna ei ole esimerkiksi kiinteistöä.

Luotto netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Listatuista paikoista Ferratum ja Vippi ovat lainapaikkoja, jotka voivat tarjota luoton suoraan itse. Muut listatut palvelut ovat niin sanottuja lainahakemuksen kilpailuttajia. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että ne voivat yrittää löytää sinulle lainatarjouksen jopa ainakin melko monelta luottoa tarjoavalta lainafirmalta. Tuollaisen palvelun käyttäminen voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun tavoitteena on löytää erityisen edullinen luotto.

Luotto heti? Johtuen siitä, miten pikavippien tarjonta on vähentynyt, voi olla vaikeaa saada luotto käytännössä heti tilille. Mikäli haluat maksimoida mahdollisuuden saada luoton jopa heti tilille, niin voi tällä sivulla listatuista lainapaikoista erityisen hyvä valinta olla Vippi-palvelu. Sekään, että se myöntäisi lainan ei kuitenkaan takaa sitä, että luoton saa heti tilille. Noin on esimerkiksi johtuen siitä, miten uusien lainojen siirtämistä säädellään.

Kokemusteni perusteella myös parhaat lainahakemuksen kilpailuttajat, kuten Sortter, voivat näyttää lainapäätöksen luotosta käytännössä heti, mutta siinä, että luoton saa tilille menee lähtökohtaisesti pidempään. Parhaassa tapauksessa se voi kuitenkin olla mahdollista jo samana päivänä.

Halvin luotto? Listatuista paikoista olen itse löytänyt halvimman luoton Omalainan avulla. Kyseisen luoton todellinen vuosikorkoprosentti oli alle 10%. Tuota voi mielestäni pitää varsin edullisena vakuudettomalle netistä saatavilla olevalle luotolle.