Ilmainen luottokortti: ei kuukausi- tai vuosimaksua ja korotonta maksuaikaa

Tätä kirjoittaessani löytyy ainakin jokunen luottokortti joissa ei ole ollenkaan kuukausiamaksua eikä myöskään vuosimaksua. Parhaassa tapauksessa tuollainen luottokortti vieläpä tarjoaa mukavasti korotonta maksuaikaa. Nuo yhdessä tarkoittavat sitä, että kuukausimaksuton luottokortti voi olla nopeasti laskunsa maksavalle henkilölle käytännössä ilmainen luottokortti. Tällä sivulla on esittelyssä kaksi tuollaista luottokorttia.

SweepBank – ei vuosimaksua ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa

SweepBankin luottokortti on kortti, jota voi käyttää puhelimella. Sitä voi siis pitää erityisen modernina luottokorttina. SweepBankin luottokortti on ainakin tätä kirjoittaessani täysin kuukausimaksuton, mutta tietyistä lisäpalveluista se voi veloittaa. Moni luottokortti tarjoaa nykyään korotonta maksuaikaa, mutta SweepBankilla tuo korotonta maksuaikaa voi olla jopa poikkeuksellisen pitkä: parhaimmillaan peräti 60 päivää.

Mahdollisesti edullisten kulujen lisäksi SweepBankin kortin vahvuutena voi pitää myös sitä, että se pitäisi olla jopa todella nopeasti saatavilla. Myös sen hakemisen pitäisi olla helppoa. Luottorajakin SweepBankin luottokortilla voi olla parhaimmillaan melko iso. Koska SweepBankin luottokorko korottoman maksuajan jälkeen ei ole erityisen edullinen, niin voi olla hyvä pyrkiä siihen, että maksaa koko avoimen luoton ennen kuin sille alkaa kertymään korkoa. Hae SweepBankin korttia.

Morrow – ei kuukausimaksua ja jopa 10 000 luottoraja

Myöskään Morrow ei ainakaan tätä kirjoittaessani veloita ollenkaan kuukausi- tai vuosimaksua. Korotonta maksuaikaa tätä korttia käyttäessä voi saada enintään 50 päivää. Tuokin on varsin mukava määrä ja ainakin, jos korttia ei ole käyttänyt kovin innokkaasti, niin pystynee moni maksamaan käytetyn luoton pois jo korottomana aikana. Morrown luottokortin luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa. Hae nyt Morrown luottokorttia.